Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Mágikus olló- Meditáció

2018-07-20

Michael Arkangyal közvetitése

michael 222.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Üdvözlet és Isten hozott szép Fénylényeim, érezzétek a szelet, ami ebben a pillanatban átsuhan. A pillanatok gyorsulnak és gyorsulnak, érzékelitek ezt még?

Kapaszkodjatok meg a gyorsulási gombban Kedveseim, mert még csak meg sem közelítette a gyorsító-fokozatot. A Fény mennyei birodalmaiban mindenki tudatában van a földlakókra nehezedő nagy nyomásnak. Legyetek ti is tudatában, hogy minden tökéletesen Isteni rend szerint, jó úton halad.

A változásokhoz nagy lendületre van szükség, hatalmas erejű kívánságerőnek kell fennállnia, hogy soha többé ne legyen háborúzás. Sok millió egy „hullámhosszon” lévő felébredt lélekre van szükség, hogy beharangozzák a békét, a nem-ítélkezés, az elfogadás és a jóság időszakát.

A Földön sokan soha nem tapasztalták meg a békét, így nem rendelkeznek személyes példával vagy modellel, ami megmutatná számukra azt. Ezeknek a lényeknek saját kultúrájukon belül egy modell szükségeltetik, hogy ezt együttesen kiterjesszék a társadalmukban.

Mivel ez a bolygó a dualitás, a polaritás és az ok-okozat bolygója, kell hogy létezzen a jóság, hogy felismerhessük, hogy mi az ami nem jó. Léteznie kell a Fénynek, hogy a Fény jelenlétének hiányát érzékeljük. Kell léteznie a szeretetnek, hogy megértsük, mi az, ami nem szeretet. Kell léteznie gyógyulásnak, hogy felismerjük a gonoszt. Kell látni az erőszakot, hogy magunkhoz ölelhessük az erőszakmentesség lényegét. Minden pozitívum egy negatív megfelelővel is létezik, hogy érthetővé váljon, hogy érezhetővé váljon, hogy érzékelhetővé váljon a különbség. Ha a Földön nem lenne sötétség, akkor hogyan ismernétek fel és érthetnétek meg a Fényt? Honnan tudhatnátok, hogy bármi is forró, ha nem tapasztalhatjátok meg a hideget?

Ez nagyon hasonlít arra, amikor egy „tiszta lappal” rendelkező gyermek erre a síkra jön és megtanítják neki, beprogramozzák a különböző előítéleteket és hitrendszereket. Az embereknek valóban el kell érniük egy pontot, amikor spirituálisan emlékeznek valódi énjükre, mielőtt teljesen elsüllyednek azáltal, hogy egy másfajta interakcióba kerülnek [rögzülnek] a többi emberrel.

Jól jegyezzétek ezt meg bájosan szép lényeim: mindennek kell egy ellenpár, annak érdekében, hogy ez a bolygó leckékkel és tapasztalatokkal lásson el benneteket, amire szabad akaratotokból vállalkoztatok, hogy eljöttök a földi síkra és beléptek a bolygó dualitásába.

A kérdés az – mert megtapasztalhatjátok az erőszakot és a háborút és ez nincs kedvetekre- hogyan tudjátok a teremtő Isteni tervet megfordítani, hogy a béke váljon a legfontosabb élettérré? Mindannyian tudjátok, hogy valamilyen fajta részleges erőszak létezni fog, hogy a polaritás-összehasonlíthatóság fenntartható legyen és a bolygóélmények leckéi betölthessék funkciójukat.

A spirituális energiák szélsebesen érkeznek a bolygóra és a Föld megfürdik a Teremtő feltétel nélküli szeretetében. A felébredettek száma növekszik és mindenki emlékezik az OTTHONRA, a végtelen béke és a feltétel nélküli szeretet otthonára.

Minden felébredt spirituális léleknek, aki emlékszik OTTHONÁRA, reményteljes lehetősége van a Teremtő Isteni tervet a Földön tiszta szeretetté változtatnia. Elegendő tapasztalatgyűjtés történt a kollektív tudatba közvetítődve, hogy szükségszerűen felszabadulhasson a dualitás, a polaritás és az ok-okozat.

A lineáris idő eltűnik. Kedveseim, egyre jobban felismeritek, hogy a múlt nem “valahol ott” van, hanem mindenütt a különböző ciklusokon/spirálokon belül, sok rezgésszinten egy időben. Ennél sokkal több minden van, amit nem láthattok, vagy amire ebben a térben uralkodó MOST-ban nem emlékezhettek.

A megerősödött spirituális energiák és a lassanként eltűnő lineáris idő következtében, gondolataitok egyre gyorsabban testesülnek meg. Észrevettétek már ezt szép Lényeim? Ezzel a tudattal nagyon fontos, hogy erőteljesebben ellenőrizzétek saját gondolataitokat, mint azt a múltban tettétek, hogy ne teremtsétek meg azt, amit nem szeretettek volna.

Kedveseim, ezt a felébredést óvni és ápolni kell, amihez ebben az életciklusban gyakorlás szükséges és jó tanácsként ajánlatos ezt a többi életciklusban is megtenni, magatokhoz ölelve felébredéseteket.

 

michael arkangyallal.jpg
Kép forrása: Pinterest.com

Kövessétek tehát ezt a hírnököt és ismerjétek meg a Mágikus Olló meditációt.

Üljetek egy székre vagy feküdjetek le, ami nektek jobban esik. Most egy darabig kényelmesen és zavartalanul kell lennetek, miközben a meditáció során belső énetekben utaztok.

Hunyjátok le a szemeteket és vegyetek néhány mély lélegzetet, lélegezzetek ki és be. Képzeljétek el, hogy minden lélegzetvétellel, belélegzitek a szeretetet és a megújulást. Minden kilégzésnél, kilélegzitek a fájdalmat, az aggodalmat, a frusztrációt és a kétséget.

Az utolsó kilégzésnél érezzétek, hogy testetek ellazul. Engedjétek meg magatoknak, hogy átérezzétek ennek a belső biztonságos helynek a csendességét, békességét és lelki nyugalmát.

Kérjétek meg ego-éneteket, hogy üljön a bal vállatokra. Kérjétek meg, hogy csak megfigyelőként legyen jelen ezen az utazáson és ne legyen aktív részese.

Képzeletben kérjétek egy imában, hogy a Teremtő egy fényáteresztő Arany Pajzsot küldjön nektek. Képzeljétek el, amint védelmezőn egy buborék képződik a fejtől a lábatokig, ami melegít benneteket, sugárzik, telis tele Fénnyel és erővel. A negativitás egyszerűen a pajzs védőfényén kívül marad és ártalmatlan számotokra.

A Teremtő válaszolt imátokra. Megkaptátok a fénnyel teli védőburkot. Az energia a Teremtőtől származik és ciklikusan ismétlődve fut át rajtatok, körkörösen ismétlődve. Egy folyamatosan cirkuláló energiakörben vagytok a meditáció ideje alatt.

Ebben a pillanatban Isteni védelem alatt álltok és semmi nem férhet hozzátok, aki/ami nem a ti javatokat szolgálja és akinek/aminek nem adtatok engedélyt.

Isteni Fénylényeim, lassan és egyenletesen lélegezzetek, érezzétek magatokat biztonságban és védelemben.

Lélegezzetek mélyen szép Fénylényeim és érezzétek a könnyed, nyugalmat árasztó életérzést, Isteni védelemben vezetve a meditáció alatt. Lélegezzetek mélyen be és tudjátok, hogy a Teremtő pulzusának ütemében lélegeztek.

Lélegezzetek mélyen be és engedjétek meg, hogy szellemi szinten csatlakozzanak képzeletetekhez őrangyalaitok és szellemi vezetőitek, akik megragadják éteri kezeteket, hogy bevezessenek a szellemi szívcsakrátokba. Egy angyal a fizikai esszenciátok mellett marad, amíg vissza nem tértek meditációs utazásotokról.

Kedveseim, képzeljétek el, lássátok, érezzétek, érzékeljétek lelki szemeitek előtt őrangyalotokat, szellemi vezetőiteket és különleges meghívott vendégeiteket, akik most veletek együtt a spirituális szív csakrátokban tartózkodnak. Angyalaitok és vezetőitek segítenek nektek, hogy az Arany Kaput: „A legmagasabb belső vezettetésre“ ráleljetek. Képzeletetekben megtaláltátok az Arany Kaput és most az éteri, spirituális csengőjét megnyomjátok, hogy kinyíljon az ajtó. Miközben átléptek a küszöbön, tudatában vagytok, hogy most egy spirituális növekedési kaland részesei vagytok.


Egy hófehér márvány folyósón találjátok magatokat. Angyalotok sietve egy kiskocsiba ültet és kivisz nagy gyorsasággal a helikopter leszálló helyre, ahonnan kristálypalotátokba repültök majd. Pilotátok egy angyal, aki rátok vár és mihelyst beültetek és bekötöttétek magatokat felszáll a helikopter a saját kristálypalotátokhoz. Az egyszarvú barátotok [eredeti verzióban Jake a neve? de lehet érdemes személyesen utánakérdezni ] várja érkezésetek és fogad benneteket.

Jake mindig örül, hogy láthat benneteket és elkísér a kristálypalotátokhoz vezető úton és informál benneteket az utolsó látogatásotok óta történt változásokról a kristálypalotátokban.

Ma Jake egy új oldalsó ajtón visz be benneteket a kristálypalotába, ami a gyógykamra és a „elbocsátó szoba“ mellett helyezkedik el. Jake azt mondja nektek, hogy megvár benneteket odakint és visszakísér majd, ha elkészültetek.

Angyalaitok elmagyarázzák, hogy ez az új oldalsó bejárat ideális bejárat a gyógykamrátoba és a „elbocsátó szobátokba“. A Felsőbb Énetek döntése volt, hogy ezt a szerkezetet ilyen rövid idő alatt „beszerelték”. Mivel előnyösebb rögtön ide jönni, ha ez a cél, mint elveszni a folyósok és csarnokok tömkelegén. Egy mosollyal jelezhetitek, hogy tetszik nektek ez az ötlet.

Az angyalok elvezetnek benneteket a gyógykamrába, ill. a „elbocsátó szobához”. Látjátok, hogy a körvonalak megváltoznak a mai tisztító gyakorlat elvégzéséhez. Nagyon kedvelitek kristálypalotátok ezen képességét, hogy megváltoztatja a dolgokat, ami sokkal egyszerűbb, mint a földi síkon. Igazából örömet okoz dolgokat vizualizálni, amik azonnal kézzelfoghatók lesznek ebben a szobában.

Ma azt látjátok, hogy angyalotok a szoba közepén egy asztalra helyezett egy rólatok készült modellt. Egy felfelé ívelő spirális formájú szerkezethez hasonlít. Összekötött körök, amik miden irányban rétegződnek egymásra, mint a lépcsőfokok. Az angyalok arra is felhívják a figyelmet, hogy minden kör egy rezgésszintet képvisel és a körök felhívása az egyszerre élt különböző életeket jelenítik meg.

Hűha, mondjátok angyalaitoknak, fogalmatok sem volt róla, hogy ez a sok aktivitás a jelenlegi életeteken kívül tovább zajlik.

Angyalaitok „felgöngyölik” az ajtót a plafonig és átformálják a szobát, hogy az egy óriási csodás kinti mezőre hasonlít. Észreveszitek, hogy angyalaitok egy hatalmas kört rajzoltak, aminek közepébe kell állnotok. A nagy kör közepébe álltok, miközben az angyalok vezetnek benneteket.

Az angyalok a modell első körére utalnak és azt jelzik, hogy ezen a ponton fog kezdődni a munka. Ezért angyalaid arra kérnek, hogy hívjátok meg az összes lény Felsőbb Énjeit ezekből az életciklus szintekből, akikkel elintézetlen vagy negatív ügyetek van, amit tisztázni szükséges. Arra kérnek, hogy hívjátok be az össze problémát, traumát és körülményt, amik ezekben az életciklusokban hatottak rátok, hogy most feloldódjanak. Az angyalok elmagyarázzák, hogy egyszerűen csak a körülményeket, neveket vagy problémákat szükséges meghívnotok a körbe.

Mágikus olló- Meditáció2.jpgKép forrása: Pinterest.com

Követitek az angyalok által adott vezetést és útmutatást és lassacskán megláttok egy derengő fehér ködöt, ami a kör határán képződik. Miközben a köd egyre képződik felismeritek, hogy az egyéni Felsőbb Ének ovális alakú energiatestek, általában sötétszürke színűek, az átváltoztatásra váró problémák pedig szögletes rekeszformájúak, normális esetben fekete színben.

Az angyalok egy különleges szemüveget nyújtanak át nektek, amit feltesztek és ekkor arra kérnek benneteket, nézzetek le testetekre. Észreveszitek, hogy minden személy és minden személy a körben egy sötétszürke zsineggel áll összeköttetésben és miden probléma egy fekete zsineggel kapcsolódik.

Angyalaitok egy Mágikus ollót adnak át nektek és arra kérnek, először a sötétszürke zsinegeket kezdjétek elvágni, egyiket a másik után. Úgy döntötök, a lábatoktól indultok és elkezditek minden egyes zsineg átvágását. Abban a pillanatban, amint szétválasztotok egy zsineget, egy szisszenő hangot hallotok, miközben a zsineg azonnal visszatér az érintett személyhez. A ti oldalatokon pedig elpárolog a zsineg. A személy köszönetet mond és elhagyja a kört. Ezen a módon folytatjátok, míg az összes zsineg át nem lesz vágva.

Az angyalok most arra kérnek, hogy dolgozzatok a sötét rekeszek problémáival. A sötét zsinegek, keményebbnek tűnnek éstalán nehezebben vághatók, de miközben szétvágjátok, azonnal elpárolognak és durranó hangot hallatnak. A probléma azonnal eltűnik. Most pedig elértek az utolsó fekete kötélig és azt is elvágjátok. Úgy érzitek sokkal jobban vagytok. Az angyalok elmagyarázzák, hogy mindegyik zsineg lemerítette az energiátokat és ezért éreztétek magatokat egész idő alatt olyan fáradtnak.

Az angyalok újra felhívják a figyelmet a modellra és kiválasztják fent a következő kört és arra kérnek benneteket, mondjátok ki a meghívót erre a szintre is. Ezt ti teszitek meg minden egyes körnél, egészen addig, amíg az angyalok engedik vezetésük során. Kedveseim, szánjátok rá az időt és menjtek végig mindenen ahová vezetnek az angyalok, hogy felszabadulhassatok.

Addig folytassátok ezt a folyamatot, amíg a beteljesedés érzése nem fog el benneteket. Ha úgy érzitek, minden szükséges kioltódott ezen az alkalmon és angyalaitok is egyetértenek, eljött az ideje, hogy egy frissítő fürdőt vegyetek a smaragdzöld gyógymedencétekben.

Közvetlenül a medencétekhez mentek, elhelyezkedtek, elengeditek magatokat és élvezitek a nyugalmat. Az angyalok, Raphael Arkangyal, Uriel Arkangyal, Gabriel Arkangyal és a hírnök [Michael Arkangyal] egész idő alatt Egyek voltak veletek.

Az Arkangyalok körbeállják a gyógymedencét és a szeretet gyógyító sugarait irányítják rátok. Látjátok, hogy midegyik színű sugárhoz, egy Arkangyal társítható. Felveszitek magatokba a kegyelelmteljes energiát és érzékelitek az Arkangyali energiák különböző minőségeit. Az energák melegséget, szeretetet árasztanak, ill. az Arkangyalok különleges képességeit, amit megosztanak veletek. Energiájuk a medencében lévő smaragzöld vízzel együtt élettel telibbé tesznek és a szeretet energiájával töltik fel a levágott zsinegek korábbi kapcsolódási pontját.

Isteni esszenciátok sokkal jobban érzni magát és élettel telibb. Nem is tudtátok, milyen egészségkárosító hatása volt ezeknek a zsinegeknek és hogy ezek mennyire nyomasztották közérzeteteket. Megköszönitek az Arkangyaloknak és angyalaitoknak, hogy segítettek ezt a negativitást kioltani lényetekből. Rendkívül hálásak vagytok, hogy ezeket eltávolították az energiamezőtökből.

Angyalaitok azt mondják, hogy lezárult a tisztítás és visszatérhettek. Arra emlékeztetnek, hogy mindig tanácsos ezt a folyamatot talán minden negyedévben megismételni, hogy ami ebben az időben nem teljesedett be, akkor talán feloldódhat.

Kiszálltok a medencéből és mosolyogtok. Magatokra pillantotok és észreveszitek, hogy még csak vizesek sem lettetek. Angyalaitok visszavezetnek, ki az ajtón keresztül, ahol Jake várakozik rátok. Jake megjegyzi, mennyivel jobban néztek ki, megköszönitek neki , hogy észrevette a különbséget. Megköszönitek Jake-nek azt is, hogy beszámolt a kertben történt pozitív változásokról. Megvakargatjátok Jake fületövét mielőtt visszaszálltok a helikopterbe. Búcsút intetek Jake-nek. A helikopter felemelkedik és leszáll ott, ahonnan elindulatok.

Azonnal újra a hófehér márvány folyósón találjátok magatokat.

Odapillantotok a sugárzó, revitalizált esszenciátokra a tükörben. Angyalaitok visszavezetnek bennetek az Arany Kapu küszöbén, vissza spirituális csakrátokba és támogatnak a spirituális esszenciátok fizikai formájába való visszatérésében.

Vegyetek egy mély lélegzetet és mozdítsátok meg lassan ujjaitokat és lábujjaitokat. Ha felkészültetek nyissátok ki szemeteket. Térjetek vissza a mindennapokba, megtartva az emlékezetben, hogyha felső belső bölcsesség és az angyali „munkatársaitok“ mindig szolgálnak benneteket, hogy veletek  dolgozva segítsenek elérni a legfelsőbb, benneteket megillető potenciálotokat. Jegyezzétek meg az első gondolatokra, amik a tudatotokba érkeznek és tudjátok a kétség árnyai nélkül, hogy napi szintű spirituális vezetésben részesültök.

Kedvesek, legyetek áldottak, leírhatatlanul és határtalanul szeretve,  jobban, mint azt a Földi síkon szavakkal valaha ki lehet fejezni.

MICHAEL ARKANGYAL VAGYOK,  a szeretet, öröm, bölcsesség, béke és szépség TEREMTŐjének hírnöke.

Mágikus olló- Meditáció3.jpg
Kép forrása: Pinterest.com


Csatornázta: Carolyn Ann O’Riley

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
 

Forrás :

(magyar) http://kristalyhang.wordpress.com