Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Meditáció a Földért

2020-10-09

A Föld most nagy átalakulás alatt áll, segítsünk Föld Anyának átemelkedni

új föld másolata.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

A Föld most nagy átalakulás alatt áll, segítsünk Föld Anyának átemelkedni, hogy ő is támogathasson bennünket az átalakulásban.

 

Meditáció a Földért

 
A meditáció célja, hogy mindannyian megemeljük szeretetben a rezgésszintünket – ezzel hozzájárulunk ahhoz, hogy egy boldogabb, szeretet teljesebb hely legyen a világ. Ebben a szeretetben fürdetjük meg a bolygónkat, hogy szeretetünk által gyógyuljon.
 

De mit is jelent az, hogy “megemeljük a rezgésszintünket”?

 

Nem fogok kvantumfizikai magyarázatokba bonyolódni – bár rendkívül érdekes, érdemes utánaolvasnotok! -, inkább gyakorlatiasan szeretném megmutatni.

Egy átlagos nap átlagos pillanatában egy átlagos szinten rezegnek az energiáink, nagyjából úgy érezhetitek magatokat, mint most, amikor ezeket a sorokat olvassátok. Aztán hirtelen eléd kerül egy édes kiscica képe, vagy egy mosolygós kisbabáé és amint figyelmesen nézed, egyszer csak azt veszed észre, hogy mosolyogni kezdesz. :)
 
A következő pillanatban idézz fel egy olyan emléket az életedből, amikor valami nagyon boldogságos dolog történt veled! Lehet az első csók, egy boldog karácsony, a gyermeked születése, édesanyád meleg ölelése… Minél több élményt idézel fel, annál inkább elönt a boldog melegség hulláma – na ez az a pillanat, amikor maximalizálod a rezgéseidet! Ha ilyenkor tudatosan ráirányítod a figyelmedet a testedre, érezni fogod, hogy minden feszültség elillan, és szinte lebegsz…
Sikerült felidézni ezt az érzést?
 
Ha nem teljesen, akkor kutass még az emlékeid között, mert menni fog, hiszen telis teli vagy szeretettel! Ha nem így lenne, sosem találkozunk…
Mert az angyalokhoz a szeretet fénye vezet el minket. Ha nem lenne a szíved tele szeretettel, nem hallottad volna meg az angyalok halk suttogását, amivel az oldalunkra hívtak, hogy segíts nekünk, és együtt gyógyítsuk ma a Földet!
 
Kiválasztott vagy, mint minden ember, aki meg tudta őrizni vad és kies világunkban a szeretet képességét. Soha ne feledd, hogy szereteted csodákra képes – és élj vele mindig, mindenhol!
 

A meditáció

 

Gyújts egy gyertyát vagy mécsest, kapcsolhatsz halk zenét, vagy leülhetsz csöndben is. Melegítsd be a szívedet szép gondolatokkal, és érzésekkel, például úgy, ahogy fent írtam. Ha érzed a finom rezgéseket, lásd magad előtt a bolygót úgy, mintha a világűrből néznéd.
Látod, milyen hatalmas kék óceánok, zöld mezők, barna hegyek díszítik a Földet? Milyen harmonikusak ezek a színek, milyen pazar látvány, ugye? Tökéletes egység, csodás harmónia…
Most fókuszálj a bolygón arra a területre, ahol Magyarország lehet nagyjából! Lásd és érezd, hogy angyalok serege védi az országunkat, benne a városodat, benne a házadat… Gondolatban fogd kézen az angyalokat, táncolj, pörögj velük boldogan. Érezd, hogy boldogság születik a szívedben, olyan hatalmas adag boldogság, ami fehér fényként túlcsordul a mellkasodon, és elárasztja a házadat, otthonodat. Most túlfolyik otthonod falain, a településen, ahol élsz, túlárad az országunk határain, befedi lassan, de biztosan az egész Földet. Az angyalok mindvégig fogják a kezed, nem engednek el, osztoznak örömödben…
 
Most láss magad előtt egy szép, egészséges facsemetét. Keress a bolygón egy helyet, ami tetszik. Mindegy, hogy hol. Lehet a saját kerted, az emeletes házatok előtti park, egy argentin gabonaföld vagy egy tibeti hágó – ahogy neked tetszik. Ha felidézted a helyszínt, lásd, hogy gondos kezek ástak neked egy ültetőgödröt. Már várt téged a Föld… Helyezd el a facsemetét a gödörben, kapard a gyökere köré a kiásott földet, simítsd el, hogy biztosan álljon a kis csemete.
Simogasd meg az ágait, és hangos szóval kívánd neki, hogy nőjön nagyra, gyarapodjon és szépüljön. Az elültetett kis fád táplálni fogja oxigénnel az embereket. És a te facsemetéd egy láncszem lesz az élet körforgásában…
 
Nyugodtan képzeld el, ahogy boldogan nő, esőben és napsütésben fürdik, évente megújul… Mikor már megerősödött, gyümölcsét kismadarak fogják felkutatni, és ősszel elhullajtott lombja apró kicsiny lények eledele lesz, és kerek lombja alatt szerelmesek csókolóznak.
Lásd a boldogságot, lásd, hogy milyen jót tettél most az emberekkel! Érezd, hogy boldogságuk a tiéddel együtt körbeöleli a Földet… Átjárja minden ember szívét… És a Föld örömmel ad otthont továbbra is az embereknek!
 
Ha végeztél, lásd újra a magasból a bolygót! Lassan búcsúzz el az angyaloktól, engedd el a kezüket, és szívedben az élmény melegével térj vissza a jelenbe.
Vegyél pár mély lélegzetet, és mosolyogj! Húzd ki magad büszkén, mert ma – egy pillanatra – a szeretet varázserejével ajándékoztad meg a Földet és az emberiséget.
 
Köszönjük, hogy velünk tartottál!