Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Meditációs gyakorlat

2018-07-19

Uriel Arkangyallal
A tervek kicsiráztatása

 Meditációs gyakorlat.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

Uriel az, aki az arkangyalok közül leginkább földi, a legközvetlenebbül és legerősebben kötődik a földhöz. Az isteni világot a földivel összekötő hídon ő az anyagi oldalon lévő hídfő. Uriel a rend, a rendszer, a megtestesülés, a kristályosodás arkangyala. Kezében tartja az anyagi világba vezető kulcsot, rögzíti a fény erejét, az Istentől valót és a tudatot az anyagi világban.


Ha szeretnénk, hogy az ötleteink megvalósuljanak, és szeretnénk biztos alapot teremteni a fizikai világban, kérjük meg Uriel arkangyalt segítsen minket benne, a meditációs gyakorlat segíti lehorgonyozni a terveinket.


Meditációs gyakorlat: Képzeljük azt, hogy virágmagként a földben pihenünk. A magot meleg, tápláló sötét föld veszi körül, amely puhán hozzásimul. A mag lassan vizet és tápanyagokat vesz magához a földből, és életereje egyre növekszik. Már minden benne van, amint bennünk is minden megvan, ami a fejlődéshez szükséges. Kívülről jelentéktelennek és kicsinek tűnik, olyan, mint minden más mag, mégis, belül már megvan a virág képe, amivé válni szeretne. A magban már vannak kicsi gyökerek, kicsi szár, apró levelek, és benne van egy teljesen kifejlődött, virágos növény képe. Az apró növényben benne vannak az elképzelt gyökerek, levelek. Tudja, milyen magasra nőhet, mennyi virágot hozhat, és milyen színűek lesznek a virágok. Már a mag tartalmazza a virágot, teljes szépségében kifejlődve. De hogy a növény él-e ezzel a lehetőséggel, az már tőle függ. Ahogyan tőlünk függ, hogy élünk-e a magunkkal hozott lehetőségekkel, hogy beteljesítjük-e azokat. Ha a kicsi növénynek van elég ereje, hogy mélyen gyökeret eresszen a földben, olyan erős lesz a szára, hogy stabil marad, és egy erősebb szél sem dönti ki. Vagy túl rövid lesz a szára, esetleg túl hosszú? Arra használja-e erejét, hogy illatos virágokat hozzon, és sok, édes gyümölcsöt teremjen? Az eszményi kép már a magban benne rejlik.


És a kis mag, vagyis mi elkezdünk gyarapodni. Először széttörjük a magtokot, és gyökereinket a földbe eresztjük. A gyökerek megkapaszkodnak a tápláló földben, és a tápanyagokat, a vizet a maghoz irányítják, hogy erős szár fejlődhessen. Majd a szár kitolja a földből az első levélkéket, amíg el nem hagyják a föld sötét birodalmát, és kilépnek a fényes napra. Teleisszuk magunkat napfénnyel, és tovább gyarapszunk. A szár erős lesz, egyre több levelet hoz, és táplálja az egész növényt. Végül megjelennek a rügyek, a bimbók, amelyek a megfelelő időpontban kinyílnak. Valószínűleg mi is felismerjük, melyik növény virágzik. A megtermékenyítéssel apró magos gyümölcsök keletkeznek. És amikor a szirmok lehullanak, a magok lassan megérnek, és bennük újra ott lesz egy tökéletes virág képe. Amikor a mag beért, és elegendő tápanyagot tartalmaz ahhoz, hogy egy új növényt ellásson, elhagyja az anyanövényt, és termékeny talajra hullik. Ott pihen egy ideig, amíg elérkezik a megfelelő időpont ahhoz, hogy táplálékot vegyen fel, és növekedni kezdjen.


Érezzük magunkban a növény erejét, ahogyan a bennünk lévő elképzelések, képességek gyarapodnak, majd anyagi formát öltenek. Érezzük, ahogyan ez az erő átáramlik testünkön, aztán vegyünk mély lélegzetet, és térjünk vissza a jelenbe.