Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Meditációs gyakorlat

2018-07-19

Chamuel Arkangyallal
Megkönnyebbülés a szeretet erejével- Az élet terheinek elengedése

MEDITÁCIÓS GYAKORLAT1.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

Chamuel képes minden kötöttséget megszüntetni a szeretet erejével. Ahogyan felemelkedik egy hőlégballon, úgy emeli ő ki az embereket az érzelmi bonyodalmakból, félelmekből, gondokból, nehézségekből. A remény és a jó érzések kiszorítják helyéről a nehézségeket. Újra biztonságban, szeretve és vidámnak érezhetjük magunkat.


MEDITÁCIÓS GYAKORLAT: Talán emlékszünk arra, hogyan emelkedik a levegőbe a hőlégballon. Éljük át ezt az élményt, engedjük át magunkat annak az érzésnek, hogy a hőlégballon a levegőben lebeg. Miközben a képekre és az érzésekre figyelünk, engedjük, hogy Chamuel arkangyal energiája körülöleljen, betöltsön, mint a levegő a ballont.


A ballon először a földön van, mindaddig nem tud felszállni, amíg a könnyű, meleg levegő meg nem tölti. A meleg levegő, amely a ballonba árad, könnyűvé teszi, olyan könnyűvé, hogy képes lesz repülni, táncolni a levegőben. A ballon egyre nagyobb és könnyebb lesz a levegőtől, végül a hozzáerősített kosár is a magasba emelkedik. De csak akkor tud felszállni, ha a kötél már nem rögzíti a földhöz. Amíg a kötél tartja, a földhöz tapad, mintha még nehéz lenne. Aztán eloldódnak a kötelek, mindegyik egyre lazább lesz, végül elengedik a kosarat. A ballon a kosárral együtt lassan a levegőbe emelkedik. A levegő tartja, a szél mozgatja őket. Így emelkedik a mi hangulatunk is, amikor öröm és szeretet tölt el bennünket, amikor Chamuel arkangyal energiája körülölel.


A ballon a kosárral lassan egyre magasabbra repül, amíg végül elér egy pontot, ahonnan már nem tud magasabbra szállni. A kosárban van még súly, de csak akkor kell kidobni, amikor a könnyedséget és a levegő táncát szeretnénk átélni. És most engedjük el a súlyokat. Vegyük észre, mely érzések és problémák tartottak eddig fogva, és akadályoztak a boldog és könnyed táncban. Ismerjük fel, hogy hangulatunk, érzéseink miért nem vettek részt az élet táncában, miért éreztük magunkat súlyoktól leterhelve, agyonnyomva. Most pedig dobjuk le a fedélzetről mindazt, amit el kell engedni; dobjuk Chamuel arkangyal kezébe, így a ballon (hangulatunk) tovább emelkedhet, a levegő könnyedén magával viheti, a szél mozgathatja. Megszabadul a terhektől, a béklyótól, egyszerűen a nehézségek és bonyodalmak fölé emelkedik. Aztán beáll a helyes magasságba, hogy az életet más szemszögből nézhesse, és élvezni tudja.