Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

MENNYEI FÉNY VÁROSOK ÉS PORTÁLOK

Michael arkangyal tanítása

2023-10-19

Nyissátok meg a rátok várakozó Fény városokhoz vezető utat

 aranyváros.jpg

 

Kép forrása: Pinterest.com

 

MENNYEI FÉNY VÁROSOK ÉS PORTÁLOK 

 

Gyakran beszéltünk nektek az Egységhez való visszatérésről. Ugyanakkor tisztában vagyunk azzal, hogy jelenleg még nem vagytok tudatában ennek az eszmének a fontosságával. Nem látjátok ezen Fénysugarakat, ugyanakkor pedig minden egyes lélekkel ezen a bolygón egy energetikai Fénysugárral össze vagytok kapcsolva, ami nagyon, de nagyon törékeny, és szinte alig látható, ezért szoktuk azt mondani, hogy ami az „egyikkel történik, az történik minddel”. Bizonyos értelemben minden dolog, ami a Földön történik, legyen az negatív vagy pozitív, hatással van az emberiség egészére, valamint univerzum szerte is visszhangot kelt, csökkentett vagy éppen nagyított terjedelemben. (akkor csökkentve, ha negatív energiáról van szó, és akkor növelve, ha pozitív energiáról van szó) És ezáltal, ahogy finoman felemelitek és finomítjátok az energiát, és továbbléptek, belülről áradó Fényetek egy végtelen jelet sugároz magából minden irányba.

Ti göngyölitek ki az utat, szeretteim. Ti mutatjátok az utat, és most arra kérünk benneteket, hogy lépjetek előre és nyissátok meg a rátok várakozó Fény városokhoz vezető utat.

Arra kérünk titeket, hogy azok közületek, akik készen álltok és hajlandóak vagytok a találkozásra, csatlakozzatok Fény fivéreitekhez és Fény nővéreitekhez annak érdekében, hogy beteljesítsétek a felemelkedő emberiség Isteni Tervének következő fázisát. Minél többen válaszoltok a hívásra, és megtanuljátok elérni a Fény Mennyei Városait annak érdekében, hogy a felemelkedés Élő Fényét lehorgonyozzátok magatokban és a Földben, az ötödik dimenzióba történő átalakulás annál gyorsabban fog végigseperni a Földön.

A Fény Seregek Egysége és egységtudata megnövekszik azáltal, hogy lehetővé teszitek számunkra, hogy Bevilágítsunk és vezessünk benneteket ezen a nagyszerű utazás során, ami a Fény birodalmába vezet. Mint mindig, most is vezettetésünk és védelmünk alatt álltok

Mihály Arkangyal VAGYOK

MIELŐTT ELVÉGEZNÉD A FÉNY VÁROS MEDITÁCIÓT, ARRA KÉRLEK, VÁLASZOLJ AZ ALÁBBI KÉRDÉSEKRE:

Készen állsz-e arra, hogy a megfelelő mennyiségben és a megfelelő időben elengedd múltad összes visszamaradt negatív energiáit, amit még most is magadban hordozol?

Felkészültél-e arra, hogy a Fény Hordozója, a Fény magasabb frekvenciáinak az edénye légy?

Törekedni fogsz-e arra, hogy a szíved középpontjában maradj, és igyekezni fogsz-e, hogy mentál és érzelmi testedet harmonikus egyensúlyba hozd?

Törekszel-e arra, hogy magadba fogadd a lehető legtöbb Teremtő Fényt, amennyit még biztonságosan elbírsz?

Beleegyezel-e abba, hogy annyit használj belőle, amennyire szükséged van, és a többit átadod a Földnek, és az emberiségnek?

Készen állsz-e a következő lépés megtételére a felgyorsított felemelkedési folyamat során melléd rendelt angyali vezetőid és tanítóid irányítása mellett?

Hajlandó vagy-e akaratodat isteni énednek átadni minden résztvevő legnagyobb javának szolgálatára?

Nem kell tökéletesnek lenned, Mindössze annyit kérünk tőled, hogy igyekezz a tőled telhető legjobbat tenni.

(Mindig folyamodjatok egyszerűségért, könnyedségért és kegyelemért)


Mennyország arany templom.jpg
Kép forrása: Pinterest.com

MENNYEI FÉNY VÁROSOK ÉS PORTÁLOK MEDITÁCIÓ

Vegyél néhány mély lélegzetet, és lassan fújd ki. (amennyiben ismered a folyamatot, végy néhány végtelen lélegzetet egymás után) Minden egyes lélegzetvétellel képzeld azt, ahogy gyorsan és mélyen belépsz Szent Szív Központodba. Láss lelki szemeid előtt egy csodálatosan ragyogó termet, ahol Gyémánt Mag Isteni Sejted a szoba közepén áll egy piedesztálon. A Tizenkét Sugár összes színében beragyogja az egész szobát. Úgy képzeld el, ahogy ez neked a legjobban megfelel. Most azt látod, hogy Isteni Sejted mögött egy sugárzó Fény Lény áll: ez önmagad esszenciája éterikus formában. Nézd, ahogy Gyémánt Mag Isteni Sejted és éterikus formád összeolvad. És most érzékeld, vagy érezd, ahogy te magad összeolvadsz éteri alakoddal. Egy pillanatig érezd át a Felettes Én összeolvadásának csodálatos érzését.

Képzeld el, vagy valamiképpen érzékeld, hogy egy csodálatos Fény sugár kúszik le személyes Fény oszlopodon, és figyeld, ahogy behatol a korona csakrádba, és továbbhalad lefelé, egészen le szíved szent kamrájába. Nézd, ahogy körülölel téged, éterikus alakodat. Ez a Fény sugár kizárólag a te számodra lett tervezve, és biztosítja, hogy biztonsággal utazhass a magasabb dimenziókba, anélkül, hogy „túltöltekeznél”. Minden egyes magasabb dimenziókba történő utazáskor hozzád finomodik és igazodik, vagyis minden alkalommal olyan vibrációs atmoszféra fog körbevenni, ami számodra lett megtervezve, hozzád lett igazítva.

Most ebben a Fény kapszulában érezd, ahogy a kamra hátsó falához húzódsz, és hirtelen kinyílik egy ajtó, és te már kint is vagy a magasabb dimenziókban. Most elvisznek személyes Fény Piramisodba, vagy az ötödik dimenzió azon szintjére, ami számodra megfelelő. Két angyali vezető segít téged, és segítenek felfeküdni a kristály asztalra. Most figyeld meg, ahogy egy még ragyogóbb Fénysugár körülölel, és lassan felemelkedsz az asztalon függő kvarz kristályon keresztül egészen addig, míg kiemelkedsz a piramis tetejéből. Most belépsz egy, az óra mutató járásával megegyező irányú Fény spirálba, és gyorsan felfelé emelkedsz, magasabbra, még magasabbra, és még magasabbra. Hirtelen két vibráló boltív előtt találod magad. Az egyik a bejárata, a másik pedig a kijárata a Fény Városának. Téged a jobb oldali boltívhez vezetnek. Ott két, az eddigieknél még ragyogóbb Angyali Lény áll, hogy üdvözöljön téged: egyikük csodálatos, dinamikus férfi energiát sugároz, míg a másikuk finom, szerető női energiát.

Most a hatodik dimenzió legtávolabbi szintjén vagy állomásán tartózkodsz. (minden egyes dimenzión belül hét al-dimenzió vagy szint található) Nézz körül és csodáld meg ennek a helynek a hihetetlen szépségét. Lágy fények sugároznak a falakból, akárcsak egy színkavalkádban tündöklő sarki vagy északi fény. Rendkívül sokfajta, különböző méretű és színű kristály vetül ki a hajlított mennyezetből és a falakról. A folyosó meglehetősen tágas, és az átjáró mindkét falán szorosan egymás mellett kristályszékekkel ellátott fülkék sorakoznak. Több száz ilyen bemélyedés található egész végig a falak mentén, mivel a Fény Városának első szintjét teljes mértékben ezek alkotják. Édes és ihletett dallamok kísérnek végig, olyan fület gyönyörködtetőek, amilyeneket soha ezelőtt nem hallottál. Lágy szellő és illat lengi be a teret, amit nem tudsz beazonosítani, de tudod, hogy már korábban is átélted ezt, és egy csodálatos időszak emlékét idézi fel benned, ami nagyon régről származik. Bekísérnek az egyik ilyen kamrába, és leültetnek a kristályszékbe. Egyszerre csak a létező összes fényben pompázó Fénysugarak zuhannak alá a mennyezetről, a boltív oldalfalairól és a padlóról is, és ezzel lezárul ez a Felemelkedés Felgyorsító Kamra. Fordulj magadba, és vizsgáld meg rádtörő érzéseidet. Maradj így egy pár pillanat erejéig. Érezd az éteri testedbe behatoló energiát, majd ahogy megváltoztatod tudatodat, érzed fizikai tested érzeteit, ami a fizikai világban ül egy székben. Ismételten maradj még egy kicsit ebben az állapotban, hogy teljes mértékben átéld ezeket az érzéseket. Tudatában vagy annak, hogy most legnagyobb hasznodra váló és számodra megfelelően összeállított és tökéletesen megtervezett Fény frekvenciákban fürdőzöl, amely nem haladja meg azt a mértéket, amit már nem tudnál biztonsággal magadba fogadni ez alkalommal.

Lélegezz jó mélyen, miközben magadhoz veszed az Élő Fényt, és átjár az Élet Isteni Elixírje. Olyan sokáig maradhatsz ebben a kamrában a kristályszékben ülve, ameddig csak kedved tartja. Megnyugtatásodra közöljük, hogy van egy biztonsági rendszere a folyamatnak, ami soha nem teszi lehetővé, hogy a neked megfelelő szintnél magasabb frekvenciájú energiát fogadj magadba.

A Fényhullámok lassan elcsendesednek, majd teljesen abbamaradnak. Két angyali vezetőd most kiemel a kamrából, és úgy tűnik, mintha részben összeolvasztanák Fény sugarukat a tiéddel, és te ott vagy kettejük közt egyensúlyban, ahogy gyorsan átkísérnek az első szint teljes területén. Sugárzó Fénynyalábokat látsz és érzékelsz magadból kivetülni a hatalmas folyosóra, ahogy megteszitek a teljes kört. Látod, amint itt hagyod energetikai lenyomatodat, ami hozzáadódik ennek a szintnek az Isteni mintájához. Értékes ajándékot kaptál, és te is hátrahagyod személyes ajándékodat, ami aztán hozzáadódik a tudás kozmikus tárházához a jövőben történő felhasználásra. Most visszaértél a bejárathoz, és búcsút intesz angyali barátaidnak, akik a bejárattal szembeni boltívhez kísérnek, és ahogy előrelépsz, elkezded az óra mutató járásával ellentétes irányú leereszkedésedet személyes fény piramisodba. A kristályasztalon lévő rövid pihenésedet követően a bejárathoz vezetnek, és gyorsan visszajutsz földi világodba. Lélegezz jó mélyen, ahogy érzed a Fény testi alakodba történő áramlását. Cseng a füled, ahogy egy energia nyaláb behatol Lényed legbelsőbb magjába, és megfürdet a Fényben. Engedd meg, hogy ez a Fény túltöltsön. Amikor úgy érzed, hogy teljes mértékben feltöltött a Fény, engedd meg, hogy ez a Fény a gyökércsakrádon keresztül a Föld magjába áramoljon. Ne feledkezz meg közben a mély légzésről, mert ezt az energiát a lélegzet vezeti. Amikor úgy érzed készen vagy, érezd, ahogy az Élő Fény szoláris erő központodból minden irányban sugárzik. Lélegezd ki ezt a Fényt a világba egy rövid ideig. Lassan térj vissza a normális légzéshez, és tudatodat újra szív központodra összepontosítsd. Érezd a lábad a talajon, és a fizikai test érzeteit. Lassan lélegezz, amíg visszatérsz teljes tudatodhoz, és amikor készen állsz, kinyithatod a szemed.


 MENNYEI FÉNY VÁROSOK ÉS PORTÁLOK MEDITÁCIÓ2.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 


Ezt a meditációt Mihály Arkangyal inspirálta és világította be.
Átadta: Ronna Herman www.RonnaStar.com
(Fordította: Telegdi Ildikó)