Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Mentális védőpajzs

2020-01-15

Gondolati elementálók és manipuláció ellen

seven-chakras.jpg
Kép forrása: pinterest.com

 

Mentális védőpajzs

 

A mentális védőpajzsot olyan esetekben alkalmazzuk, amikor arra van szükségünk, hogy ELMÉNK KÜLÖNÖSEN TISZTA LEGYEN. MEGVÉD a gigantikus tömegtudatól és kollektív gondolatformáktól. Ezeket a gigantikus gondolatmonstrumokat „egregoroknak” nevezzük. Az egregor kulturális kondicionálásban vagy kulturális részrehajlásban ölt testet. Van „jó egregor” és „rossz egregor”. Van faji egregor, vallási egregor, tudományos egregor, orvosi egregor stb. Az egregort sok ember gondolata hozza létre huzamos időre. Ez a magyarázata annak, miért olyan nagy hatású. Az egregor miatt az átlagember nem gondolkodik objektívan bizonyos témákról. A mentális védőpajzs elősegíti az elfogulatlan, tiszta gondolkodást. A mentális aurapajzs asztrális és spirituális védőpajzzsal egészíthető ki.

Mentális védőpajzs sárga vagy lila színnel hozható létre.


1. Koncentráljunk az ajna csakránkra (a két szemöldökünk közti területre).


2. Végezzünk mély prána légzést. Lélegezzünk be lassan, hét másodpercen keresztül. Tartsuk benn a levegőt egy másodpercig. Lélegezzünk ki lassan, hét másodpercen keresztül. Ne szívjuk be a levegőt egy másodpercig. A prána légzést mintegy kilenc légzéscikluson keresztül folytassuk, amíg a mentális védőpajzs elkészül.


3. Vizualizáljunk sárga fényt magunk körül. Vizualizáljunk egy tojás alakú, sárga lámpát. Képzeljük el, hogy kicsik vagyunk, és belépünk ebbe a lámpába. Képzeljük el, hogy benne vagyunk.


4. Lássuk belülről, hogy teljesen körbevesz bennünket a fénylő, sárga, átlátszó védőpajzs. Szilárd hittel érezzük, hogy a pajzs törhetetlen és nagyon erős.

 

5. Vizualizáljuk (képzeljük el), hogy a mentális védőpajzs metálsárga.


6. Mondjuk magunkban: „Ez a pajzs megvéd minden mentális támadástól, befolyásolástól és elnyomástól. Úgy legyen.


A pajzs áthatolhatatlan. Úgy legyen. Legyőzhetetlen. Úgy legyen. Mentálisan nem lehet áthatolni rajta. Úgy legyen.


Tizenkét órán át biztosítja védelmemet. Úgy legyen. A pajzs belülről áthatolható. Ez az akaratom. Úgy legyen.”

 

 

 

Forrás: Choa Kok Sui
TELEPATIKUS ÖNVÉDELEM