Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Michael arkangyal tisztító lángja

2020-10-13

Michael arkangyal ereje általi felszabadulás és megtisztulás

michael arkangyallal.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Michael arkangyal tisztító lángja

Michael arkangyal ereje általi felszabadulás és megtisztulás

Felkészülés: Kerülj belső középpontod és belső egységed Isteni szeretet állapotában, gyújts gyertyát és mondj imát.

Tégy magad köré egy mágikus kör, óra járásával megegyező irányban, keleten kezdve, fénylő tűz energiából.

Emeld kezed a magasban és mond:

"Michael Arkangyal hívlak téged szólítalak téged, jöjj el hozzám most, és hass át engem tisztító tüzed erejével. Lépj a kör belsejébe és zúdítsd rám szent tüzed fényét, hass át engem létem minden síkjában. Isten szeretetének izzó lángja, hasson át most engem mert lelkem ezt kívánja, lángoló kardod éles pengéje vágja le a megkötő bekapcsolódásokat és karmikus kötelékeket, én most tőled ezt kérem. Lángoló fénytested ezer sugarú ragyogása szabadítsa fel lelkem, ártó erőket oszlassa el teljesen. Istennek szent tisztító tüze áradjon a kör egészére, Isten szeretetének izzó tisztító lángja egész testemet, lelkemet és szellememet most átjárja és mindazt mi visszatart, gátol, megköt, negatív és árnyék erők által teremtett vagy kivetített minőség, itt is most lényegüljön át, vagy térjen vissza oda ahonnan jött, erőd és hatalmad által. Mindaz mi rossz és ártó,  váljon fénnyé Isten ereje által. Így legyen, Amen"

Engedd, hogy Michael arkangyal tisztító tüze áthasson,  egész fényoszlopod lángoló fénytűzben lásd égni, belép a korona csakrádon, áthatja belső-külső tereidet, és elkezdi tisztítani tested, lelked és szellemed, léted minden síkjában. Tűz ereje átlényegíti a benned lévő félelmeket, a dühöt, a haragot, a gyűlöletet, a feszültséget, az ego játszmákat, a neheztelést, bánatot, a magányt, mindent, ami beárnyékol.

Engedj el magadtól minden negatív érzést, gondolatot.
Ne ragaszkodj semmilyen negativításodhoz . Lásd és érezd a tűz kék-arany színét, energiáját, ami most betölti egész lényedet. Érezd a melegséget, a lüktetést, amit a tisztítás okoz, érezd a bizsergést minden porcikádban. Michael Arkangyal és csapata, folyamatosan tisztít most téged, felperzselnek mindent, amire már, nincs szükséged.


Engedd felszínre tudatalattidban szunnyadó összes félelmedet, fájdalmadat. Engedd, hogy a tűz energiája, mindenhova eljusson. Most már az egész tested, Michael Arkangyal tisztító tűzében ég.


Kérd Michael Arkangyalt, hogy hasson át erejével léted minden síkjában és szabadítsa fel erődet, hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból, újra magadra találj és megtapasztalhasd mind azt, amit a teremtő neked szánt.


Érezd, hogy tested egyre könnyebbé, felszabadultabbá válik. Tapasztald meg és válj eggyé Michael Arkangyal fényével és szeretetével.
Melegséget, feltétel nélküli szeretetet és csodálatos, fényeket tapasztalhatsz, ha kinyílsz felé teljes szívvel és lélekkel. Most pedig mielőtt elköszönnél Michael arkangyaltól, kérj tőle egy ajándékot, ami segít téged a további utadon, a haladásban, amit bármikor használhatsz, annak érdekében, hogy felvedd vele újra a kapcsolatot. Lassan búcsúzz el Michael arkangyaltól, köszönd meg a segítségét, szeretetét, energiáját. Légy hálás minden tapasztalásért, amit átéltél.

Óra járásával ellentétes irányban old fel a kört


Írta: Aysha

Michael - tűze.jpg

www.angyalforras.hu