Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Michael Arkangyal tisztító tüze

2018-05-28

Michael Arkangyal tisztító tüzének mágikus alkalmazása

 Michael Arkangyal tisztító tüze.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Tégy magad köré egy mágikus kört. Emeld kezed a magasban és mond:


Michael Arkangyal hívlak téged szólítalak téged, jöjj el hozzám most, lépj be a kör belsejébe és szent tűz erejével, hass át, kérve kérlek Isten szeretetének izzó lángja, hasson át most. Istennek szent tisztító tüze áradjon a kör egészére Isten szeretetének izzó tisztító lángja egész testemet, lelkemet és szellememet most átjárja és mi rossz és gonosz a körben mind fénnyé váltja.

Amen


Most fogad be Mihály tisztító tűzét, amely most belép a korona csakrádon, fejtetődön keresztül, és elkezdi tisztítani sejtjeiddel kezdve, szerveidet, testedet, lelkedet, minden térben és időben. Kiégeti a félelmeket, bármik legyenek is azok, a dühöt, haragot, a gyűlöletet, a feszültséget, az ego jászmákat, a neheztelést, bánatot, a magányt, mindent, ami téged negatív energiával, töltött eddig. Engedj el magadtól minden negatív érzést, gondolatot.


Ne ragaszkodj semmilyen negativításodhoz .Lásd és érezd a tűz színét, energiáját, ami most betölti egész lényedet. Érezd a melegséget, a lüktetést, amit a tisztítás okoz, érezd a bizsergést minden porcikádban. Mihály Arkangyal és csapata, folyamatosan tisztít most téged, felperzselnek mindent, amire már, nincs szükséged.
Engedd felszínre tudatalattidban szunnyadó összes félelmedet, fájdalmadat. Engedd, hogy a tűz energiája, minden hova eljusson. Most már az egész tested, Mihály tisztító tűzében ég.


Kérd Mihály Arkangyalt, hogy töltsön fel téged, minden térben és időben, aktivizálva téged, hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból, és megtapasztalhasd mind azt, amit a teremtő neked szánt.


Érezd, hogy tested egyre könnyebbé, felszabadultabbá válik. Engedd, hogy megtapasztald Mihály arkangyal fényét és szeretetét.
Melegséget, feltételnélküli szeretetet és csodálatos, fényeket tapasztalhatsz, ha kinyílsz felé teljes szívvel és lélekkel. Most pedig mielőtt elköszönnél Mihály arkangyaltól, kérj tőle egy ajándékot, ami segít téged a további utadon, a haladásban, amit bármikor használhatsz, annak érdekében, hogy felvedd vele újra a kapcsolatot. Lassan búcsúzz el Mihály arkangyaltól, köszönd meg a segítségét, szeretetét, energiáját. Légy hálás minden tapasztalásért, amit átéltél most.