Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Mihály arkangyal kardja

Meditáció

2018-07-19

Mihály arkangyal kardja meditáció

Mihály arkangyal kardja.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

Minden arkangyalnak van spirituális otthona, vagy fénytemploma az éteri birodalmakban. Ebben a meditációban Mihály arkangyal menedékét fogjuk meglátogatni, mely a kanadai Louise-tó közelében található.A meditáció gyakorlata
                       
1. Helyezkedjünk el kényelmesen ülő meditációs pózban. Lazítsunk, és összpontosítsunk a légzésre.

2. Hívjuk be Mihály arkangyalt a következő szavakkal:

Méltóságos Mihály arkangyal, adj nekem erőt! Tudomásul veszem, hogy szabad akaratom van, így most az öröm és szabadság életútját választom. Ha ez megfelel spirituális utamnak, add nekem szabadságom kardját. Ígérem, hogy csak magasztos célra használom.

3. Érezzük, hogy Mihály arkangyal energiája körülölel. Egyre feljebb emelkedik egy tiszta fényspirálban. A fényspirál lassan egyre magasabbra és magasabbra emel, érezzük, hogy tökéletes biztonságban vagyunk az angyalok karjában.

4. A templomban találjuk magunkat, ahol a kardok szobájának ajtajához kalauzolnak.

5. Mihály arkangyal bevisz a kardok szobájába, ahol katonás rendben, több sorban sorakoznak a kardok, mindegyik várja leendő, rég kijelölt gazdáját. Ezek a kardok hozzájárultak, hogy a szabadság zafírkék lángját hordozzák. Minden kard másképp néz ki, ahogy a bolygó minden élőlénye is egyéni és megismételhetetlen. Azonban minden kard azonos hatalmat hordoz: szabadságot és védelmet ad használójának.

6. Mihály arkangyal átadja a kardunkat, melybe a Fény nyelvén már begravírozták a nevünket. Az arkangyal felhatalmaz a kard használatára is. Kapunk egy speciális, titkos szimbólumot, mely az energiamezőnkben helyezkedik el. Ennek a kristályszimbólumnak egyensúlyban kell lennie az energiamezőnkkel, különben a kardunk használhatatlanná válik.

7. Mihály arkangyal megengedi, hogy olyan sokáig tartózkodjunk a kardok szobájában, ameddig csak szeretnénk. Ez kiemelten fontos pillanat a fejlődésünk során. Ha készen állunk, az arkangyal visszavezet a fizikai testünkbe.


Mihály arkangyal kardja1.jpg
Kép forrása: Pinterest.com

(forrás: Hazel Raven - Angyalbiblia)