Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Saját angyalkártya készítés

2023-01-17

A következő jós eszköz kifejezetten arra szolgál, hogy felvehesd a kapcsolatot az angyalokkal.

ang szeret.jpg  

 

Sajátkészítésű spirituális jóseszközök


A világon létező szinte minden kultúra megalkotta saját rendszerét ahhoz, hogy spirituális információhoz jussanak, kifürkésszék a jövőt és felvehessék a kapcsolatot a felső vezetéssel. Más divinációs eszközökhöz hasonlatos módon a bemutatott angyaljós eszközök is arra az alapelvre épül, melyet C. G. Jung "szinkronicitásnak" nevez. Jung vette észre azt, hogy egy olyan, látszólag, véletlenszerű cselekedet mint a kártya húzás vagy rúnadobás taláromra, igen mély és találó magyarázatokat szolgálhat életed eseményeire-amennyiben tudod, hogy értelmezd a dolgot.
A következő jós eszköz kifejezetten arra szolgál, hogy felvehesd a kapcsolatot az angyalokkal.
A kreativitás az isteni teremtőerőink megnyilvánulása, tapasztalataim szerint a saját készítésű jós eszközök működnek a legjobban.
A kártyákat kartonlapokból vagy már kész kártyákból készíthetjük el úgy, hogy egy ugyanakkora fehér lapot ragasztunk rá, és utána ráírjuk az angyalok neveit, rajzolhatunk, rá vagy díszíthetjük ízlés és kedvünk szerint.
Használata: mind három csomagot külön-külön meg kell keverni, és közben imádkozzunk az angyalokhoz útmutatásért, azután pedig mind három kupacból húzzuk ki egy-egy angyal kártyát.


Angyalkártya

Az angyalkártya három részre oszlik:

- négy fő arkangyal
- 16 angyal
- 24 különféle üzenet

I. csomag
A négy fő arkangyal

URIEL: nevének jelentése ISTEN FÉNYE vagy ISTEN TÜZE
Uriel adta a csodák és mágia értelmezését az embereknek.
Rávilágít a helyzetünk lényegére, előrejelzést ad és felhívja a figyelmet a veszélyekre.
Olyan, mint egy öreg bölcs, akihez szellemi vagy gyakorlati tanácsért fordulhatunk.
Látomások, álmok vagy jövendölések formájában segíthet vagy hirtelen jött ötleteket ad, megvilágítja elménket. Válasz képen folyamatosan ugyanazok a pozitív, szeretetteljes és építő gondolataink vagy ötleteink támadhatnak. Valahányszor válaszokra vagy szellemi meglátásokra van szükségünk bátran fordulhatunk hozzá, segít tisztázni a homályos helyzeteket és megvilágítja előttünk az utat. Ha Urielt húztuk, akkor valószínűleg homályosan látjuk a dolgokat és új ötletekre, isteni sugallatokra van szükségünk és arra, hogy tisztán lássuk utunkat és életfeladatunkat.
Segíti a spirituális megértésben, problémák megoldásában, vizsgáknál és tanulmányokban.
Gyógyítja a neheztelést és segíti a megbocsátást.

GÁBRIEL: nevének jelentése ISTEN AZ ÉN ERŐM vagy
A FÉNY KORMÁNYZÓJA
Gábriel a történelem során sokszor az isteni híreket hozza, és szellemi üzeneteket közvetít. Ihletet hoz, ösztönöz, pártfogolja a művészeket és minden kommunikációval kapcsolatos tevékenységet. A cselekvőképesség és cselekvés arkangyala. Szívén viseli az anyák és gyermekek sorsát. Segíti és ösztönzi az írást. Ő a feltámadás, a kegyelem, a születés, az átalakulás, a béketeremtés és a felfedett titkok angyala. Gábriel szélesre tárja előtted a lehetőségek kapuit, hogy nagyszerűen fejezhesd ki magad minden téren ösztönöz és ihleted ad. Segíti az eredményes szívből jövő önkifejezést és szellemi közléseket, segíti leküzdeni a halogató taktikát, lámpalázat, alkotói szorongást. Nagyhatalmú erőteljes angyal.
Amennyiben Gábrielt húztuk valószínűleg erőre, van szükségünk, ha segítséget kérünk tőle energikusabbá, eredményesebbé bátrabbá tesz minket és kilendít a tétlenség szorításából, segítségével a legjobbat hozhatunk ki magunkból.

RÁFÁEL: nevének jelentése ISTEN GYÓGYÍTÓJA vagy ISTEN MEGGYÓGYÍT
Rafáel az emberek és állatok eredményes gyógyítója. Magunk vagy mások érdekébe hívhatjuk gyógyító energiákért, jelenléte vigasztaló és megnyugtató.
Segíti feléleszteni az öngyógyító erőinket, megszünteti a szorongást és levertséget.
Ereje áthatja és támogatja a gyógyítókat és orvosokat. Útmutatást adhat a legjobb gyógymód felkutatásában. A belső, azaz spirituális utazáson részt, vevőket lelki útmutatással támogatja, segíti megkeresni az igazságot és felnyitni a harmadik szemünket. Segít leküzdeni szenvedély betegségeket és beteges vágyakat is.
Amennyiben Ráfáelt húztuk valószínűleg gyógyításra, szorulunk vagy valaki a környezetünkbe. Lehet, hogy gyógyító erőkkel rendelkezünk, és a segítségünkre van szükség egy ember vagy egy állat gyógyítására. Legtöbbször azonban arra szólít, ügyeljünk jobban egészségünkre, mozogjunk rendszeresen, figyeljünk a táplálkozásra.


MICHAEL: nevének jelentése ISTENHEZ HASONLATOS vagy OLYAN MINT ISTEN
Michael a gonosz erők elleni harc hatalmas angyala, az égi seregek vezére.
Felügyeli és támogatja a fénymunkásokat, legfontosabb feladata megszabadítani az embereket és a földet a félelem ártó energiáitól és békét teremteni. Segít életcélunk felkutatásában, állásfoglalásban, a hit felvállalásában. Megvéd minket a negatív energiáktól, oldja a félelmet. Bátorságot, életerőt, motivációt és védelmet ad.
Michael útba igazítja és vezeti a veszteséggel küszködöket, és azokat, akik szemelőt tévesztették életcéljukat vagy elakadtak tervezet karrierjük építésében.
Amennyiben Michaelt húztuk valószínűleg szükségünk van biztonságérzésre, védelemre és önbecsülés fokozására. Segítségével megtaláljuk önmagunkban isteni tervünket, adottságainkat és felébreszti rejtett erőtartalékainkat. Védelmére bármely élethelyzetben számíthatunk.

II. csomag
16 angyal

TÁRSANGYALOD - ő, azaz angyal, aki legintimebb módon dolgozik együtt veled, bármilyen élethelyzetben vagy is. Tanít, vigasztal, szeretetet, barátságot, araszt feléd. Híd a spirituális világhoz. Mindig veled van, ő az őrangyalod. Ha ezt az angyalt választottad azt szeretné, hogy nyílj meg felé, érezd jelenléted, hogy örömmel tölthessen fel.

KAPCSOLATÖRZŐ ANGYALOD - minden kapcsolat kialakításában és harmonikus működésében segédkezik. Ő köti a kapcsolatok szálait az emberek között. Ha ezt az angyalt húztad kapcsolataidban törekedned, kell a harmóniára, kérheted a segítségét kapcsolataid megjavításához, vagy új kapcsolatok kialakításában.

INFORMÁCIÓS ANGYAL - ők az akasha őrzői és bölcsességhordozó angyalok. Új fontos üzenetek érkeznek hozzád, most nagyon fontos, hogy figyelj a belső hangodra és a jelekre. Közvetlenül is adhatnak neked választ, információt vagy ihletet, hogy magad lelj rá.

ÁLMODAT VIGYÁZÓ ANGYAL- ezek az angyalok dolgoznak rajtad, amikor alszol vagy megváltozott tudatállapotban vagy (meditáció, transzállapot). Az ő birodalmuk a tudattalan. Ha ezt az angyalt választottad fontos tanításra vagy mélyreható gyógyításra számíthatsz álmodban. Álmod előtt kérd meg a segítségüket.

GYÓGYÍTÓ ANGYAL - ezek az angyalok azon munkálkodnak, hogy felébresszék az öngyógyító erődet, és gyógyító energiákat közvetítenek feléd. Helyre állítják a belső egyensúlyt és tisztítanak. Ha ezt az angyalt húztad életed valamely része készen áll a gyógyításra, és nemsokára el tudsz engedni valamit, ami eddig fizikailag vagy más módon korlátozott.

FEJLESZTŐ-ÁTSZERELŐ ANGYAL - ezek az angyalok tudatunk
felfogó képességét emelik magasabb szintre, minőségileg javítják "rendszerünket".
Ha ezt az angyalt húztad, akkor nyitott vagy és készen állsz a fejlődésre.
Áthangolódsz, és magasabb rezgésszintre emelkedsz, lehet, hogy ez a folyamat zavaró, de amikor túl leszel rajta életeden egy magasabb minőségbe tudod átélni.

EGYENSÚLYT BIZTOSÍTÓ ANGYAL - ez az angyal kiegyenlíti viselkedésedet, egyensúly hoz életedbe. Ha ezt az angyalt húztad, akkor lehet, hogy életed valamely területén passzívvá váltál, és újra mozdulnod kell. Ez az angyal segít, hogy zökkenőmentes legyen a változás. Másrészt az is lehet, hogy túl sok mindennel foglalkozol és elvesztetted egyensúlyodat. Kérd segítségét, ha nyugalomra, pihenésre és egyensúlyra törekszel.

ÁTALAKITÓ-MEGVALÓSÍTÓ ANGYAL - ezek az angyalok felelnek azért, hogy szellemi eszmék, kreatív ötleteink, újszerű gondolatok fizikai síkon megvalósuljanak. Együtt munkálkodnak a jólétről gondoskodó angyalokkal. Ha ezt az angyalt húztad, akkor ideje, hogy új életmódot alakíts ki, új dolgokba kezdj. Eljött az ideje, hogy új ideákat valósíts meg a gyakorlatban. Engedd el életed nem jól működő részeit és készülj fel a változásra.

CÉLT ÉS MINTÁT HOZÓ ANGYAL - tervező vagy célkitűző angyalként is ismeretesek, az univerzum terveivel hangolnak össze minket. Ők hordozzák a nagy léptékű minták energiáját. Ha ezt az angyalt húztad, akkor valamiféle nagyobb célt vagy értelmet keresel. A cél kölcsönös kapcsolódásokban rejlik. Spirituális utazásodon most jött el az ideje annak, hogy ezekkel az angyalokkal kapcsolatba lépj, és jobban megérthesd, mi is a te feladatod, isteni terved a teremtés bonyolult rendszerében.

ÁTSZRVEZŐ ANGYAL - ha ezt az angyalt húztad, akkor ideje megvizsgálnod, életed mely részében &8217;ragadtál be&8217; és nem tudsz tovább menni. Megérett az idő arra, hogy változások történjenek az életedbe. Minél jobban ragadtál bele valamiben annál nagyobb lesz az átszervezés, hogy elenged a régit és befogasd az új mintákat. Tudd, hogy a változások az érdekeidet szolgálják.

TECHNIKA ANGYALA-, ha ezt az angyalt húztad, akkor tudnod kell, hogy valahányszor olyan munkát végzel, ahol valamilyen gyártott termékkel dolgozol - a golyóstolltól a számítógépig-, mindig megszenteled eszközeidet, és szent módon használod fel őket. Ha velük együtt dolgozol életet segítő, és kiegyensúlyozott dolgokat hozhatsz létre.

KÖRNYEZETVIGYÁZÓ ANGYAL- ők azok az angyalok akik őrzik a hegyeket, folyókat, erdőket és az emberek által teremtett környezetet. Az a dolguk, hogy az adott környezet spirituális egységét fenntartsák és növeljék. Ha ezt az angyalt húztad, akkor állj meg egy pillanatra és érezd meg annak a helynek a vigyázó angyalát. Ha érzékeled a jelenlétét, összeolvadhatsz, és egységként élheted meg magad Minden Létező részeként.

A TERMÉSZET ANGYALA- a négy elemmel (tűz, víz, föld, levegő) dolgoznak és azok szellemlényeivel (tündérekkel, manókkal, törpékkel, sellőkkel, gnómokkal stb.) Az élet különböző megnyilvánulási formáit őrzik, a legapróbbtól a leghatalmasabbik. Ha a természet angyalait választottad, akkor arra kérnek, kapcsolódj össze az őserővel, mely minden életforma mozgatója. Meny ki a természetbe és kérd meg a természet angyalait, állítsák helyre az elem egyensúlyt a testeidbe, és tisztítsanak meg a negatív energiáktól.

RÁHANGOLÓ ANGYAL - rituális vagy szertartásos angyaloknak is nevezik őket. Bármilyen időpontban kapcsolatba kerülhetsz velük, de ha ima vagy meditáció közben nyílsz meg feléjük, akkor veled lesznek, hogy ráhangoljanak az időtlen pillanatok szentségére. Ha ezt az angyalt választottad, lehet, hogy itt az ideje megszentelned életcélodat és életedet egy rituális szertartás formájában.

A BÉKE ANGYALA - a béke harmónia, különböző elemek szabad áramlása, melyek együttesen a kreativitást és növekedést segítik elő. A béke áthatja az egész univerzumot. Nem passzív, hanem aktív energia. Ettől az angyaltól erőt kapsz, hogy harmóniát teremts a környezetedbe, békét hoz mindenkinek, a dolgok békésen oldódnak meg még saját problémáid is. E angyal által új utakat nyitsz, melyeken a béke energiája áramlik minden síkban.

AZ ISTENI KEGYELEM ANGYALA - Ők kapcsolják össze a spirituális és anyagi világ szálait. Ha ráhangolódsz isten szeretetét, és jóságát fogod érezni, ajándékot kapsz, nyílj meg a befogadására. Gazdagítja, felhőtlenné teszi életedet.
Mosolyogj, az Isten veled van, és nagyon szeret téged!


III. csomag
24 különféle üzenet

LÁTOGASS MEG EGY BÖLCSET!
ALKOSS SAJÁT RITUÁLÉT!
LEGYÉL EGGYÜT EGY NÖVÉNNYEL!
ÁLLATTAL VAGY A FÖLDDEL!
NE TÉGY SEMMIT - SEMMIT TEGYÉL!
TEGYÉL VALAMI ÚJJAT!
TÖLTS IDŐT AZZAL, AKIT SZETETSZ!
LÉGY EGYEDÜL EGY CSODÁLATOS HELYEN!
MENY EL EGY GYÓGYÍTÓHOZ!
SZÓRAKOZZ LAZITS EGY KICSIT!
LÁTOGASS MEG EGY SZENT HELYET!
BESZÉJ VALAKIVEL, AKI MÁR RÉG ÓTA ISMER!
TEDD MEG AZT, AMIT KELL, BÁRMENNYIRE NEM AKAROD!
KERESS EGY ERŐT ÖSZPONTOSÍTÓ TÁRGYAT!
AJÁNDÉKOZ ODA VALAMIT!
KÉSZÍTS-ALKOSS VALAMIT!
FIGYELD A JELEKET: EGY KÖNYV,FILM VAGY TV MŰSOR REJTI A VÁLASZT!
ÉLD MEG A PILLANATOT!
ÉRLELJ EGY ÁLMOT!
KERESS JÓSLATOT MÁSUTT!
ÜSS FEL TALÁLOMRA EGY KÖNYVET!
IDÉZZ FEL VALAMIT GYERMEKKORODBÓL!
HAGYD, HOGY AZ ANGYALOK ÍRJANAK ÁLTALAD!
EGY IDEGEN FOG TANÁCSOT ADNI NEKED!
EGY VÁRATLAN DOLOG SZOLGÁL ÚTMUTATÁSUL!

forrás: Alma Daniel - Timothy Willie - Andrew Ramer

Az angyalok tudják a választ című könyv