Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Szerelem angyalai

2018-07-26

Ha új kapcsolatra vágysz, és szeretnél végre olyasvalakit találni, akivel boldog lehetsz, akkor kérd Anael segítségét

 istennő3.jpg

 

Anael a szerelem, lélektársak, lélekpárok, szexualitás, érzékiség, vonzerő angyala. Ha új kapcsolatra vágysz, és szeretnél végre olyasvalakit találni, akivel boldog lehetsz, akkor kérd Anael segítségét.

A rózsaszín ereje

Ha szerelemre vágysz, akkor nyisd meg a szíved, és viselj rózsaszínt. Anael emlékeztet arra, hogy a rózsaszín a szerelem, az öröm, és akár az önmagunk iránt érzett szeretet színe, így ha rózsaszínbe öltözünk, átadhatjuk magunkat ezeknek a csodálatos érzéseknek. A rózsaszín bármely árnyalata megfelel, a pasztelltől a mély rózsaszínen át egészen a magentáig. Minél mélyebb a szín, annál mélyebb érzelmeket idézhetünk elő vele. A halvány rózsaszínnel gyengéd szeretetet, a magentával pedig a legmélyebb és feltétel nélküli szeretetet érhetjük el. Ha nem szereted a rózsaszín ruhákat, szerezz be egy rózsakvarcot, vagy válaszd a turmalint, a kunzitot, vagy bármilyen rózsaszín kristályt, amelyik megtetszik. Hordd magadnál, vagy viseld, hogy emlékezz mindig a szeretet erejére, vagy ha szeretnéd megtalálni életed párját. Ha ékszerként viseled, a legnagyobb hatás érdekében válasz olyan hosszú láncot, amely a szív és a csecsemőmirigy közé ér.

Egy réz darabka is segíthet

A réz a Vénusz és a szeretet féme, ezért Anael üzenete is ezzel kapcsolatos: „Fémem a szeretet erejével teli réz, ezért hordj magadnál egy kis darabot, hogy utat mutasson szerető gondolataidnak és szavaidnak, engedd be energiáimat a mindennapjaidba.” Tedd a réz darabkát egy tükörre, ezzel sokszorosára növeled az erejét. Ha párt keresel, tiszta szívből kérd Anaelt, hogy segítsen, és mondd ki minden reggel az alábbi mondatot:

„Anael hívlak téged szólítalak téged, jöjj hozzám most kérlek, segíts nekem itt és most, hogy bevonzzam életembe a szerelmet, és boldog párkapcsolatban éljek egész életemben. A Vagyok Aki Vagyok nevében Így legyen, ezt kérem”

A tükör erejével megnövelt rézdarabkát pedig hordd magadnál, amíg össze nem találkozol életed párjával.

Meditálj Anael szeretettükrével

Ez a meditáció szintén segíthet abban, hogy tisztábban láss érzelmi kérdésekben, és észrevedd azt, aki érdemes lenne a szerelmedre.

1. Helyezkedj el kényelmesen, hunyd le a szemed, és képzeld el, hogy Anael angyal rózsaszín szeretettükre előtt ülsz.

2. Így hívd Anaelt: „Anael, Anael, Anael, légy velem, amint belélegzem a rózsaszín és a szeretet erejét. Segíts, hogy megtaláljam azt a személyt, aki a szívemnek kedves, akivel boldog lehet az életem. Kezedbe teszem a lelkem.”

3. Lélegezd be a rózsaszín energiát a koronacsakrádon át és érezd, ahogy egészen a gyökércsakrádig áramlik. Töltődj fel a szeretet színével.

4. Kilégzéskor engedd el az összes félelmedet, negatív érzelmedet, ami az évek során felgyülemlett benned a szerelemmel és a párkapcsolattal kapcsolatban.

5. Kérd Anael angyalt, hogy a szeretettükrével mutassa meg, ki az a személy, akivel boldog lehetsz. Ha ismered ezt a személyt, akkor az ő arca fog megjelenni. Ha a személyt nem ismered még, eddig nem találkoztatok, akkor az arc ismeretlen lesz számodra, de jegyezd meg jól, hogy felismerd, amikor találkozol vele.

6. Köszönd meg Anael segítségét, majd fejezd be a meditációt.

Gyertya varázslat

Gyújts piros és rózsaszín gyertyát és hívj magadhoz eme szavakkal.

" Drága Anael és szerelem anagyalai hívlak titeket, szólítalak titeket jöjjetek hozzám, most és segítsetek.
Szívem vágyát teljesítsétek.
Vezessétek hozzám lelkem párját, hogy a földön
magányban ne járjak.
Megérdemlem és elfogadok, egy csodás társat az oldalamon.
Bevonzom mágikus erőmmel, és boldogan élem majd vele életem. Azt akarom így legyen a Vagyok Aki Vagyok nevében"

Vizualizáld a gyertya lángjában a vágyadat, a boldog szerelem látomását.


(Ha esetleg el kell oltanod, a gyertya lángját, így oltsd el:
Gyertyám lángja, aurámat hassa át és vonzza, hívja lelkem párját hozzám folyamatosan. Szívem szeretetének vonzásával. Azt akarom így legyen.
Nedvesítsd be ujjaidat- mutató és hüvelykujjadat - és gyors összecsippentéssel oltsd el. Ne fújd el!)

"Drága Anael és szerelem angyalai köszönöm, hogy meghallgattatok.
Hálásan elfogadom segítségeteket. már most"

 

rózsaszín sugár és láng.jpg