Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Szertartások és rítusokat az angyalokkal

2018-10-17

A szertartás lehetővé teszi, hogy létrejöjjön a csatorna, melyen át a kívánt energia eljut a résztvevőkhöz

000cdf210.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Szertartások és rítusokat az angyalokkal

 

A spirituális szertartások tárgya felidézni és odavonzani bizonyos speciális energiákat, amilyen például a gyógyítás, a feltétlen szeretet vagy a világos lelki cél.

 

Amarusaja és a többi áldáshozó angyal megkönnyíti a spirituális szertartásokat és rítusokat. A spirituális szertartások tárgya felidézni és odavonzani bizonyos speciális energiákat, amilyen például a gyógyítás, a feltétlen szeretet vagy a világos lelki cél. Amarusaja úgy segít, hogy a csoport által felidézett sajátos energia forrása és a csoport vezetője között kapcsolatot létesít. A szertartás lehetővé teszi, hogy létrejöjjön a csatorna, melyen át a kívánt energia eljut a résztvevőkhöz. Amarusaja építi meg azokat a sokdimenziós struktúrákat, amelyek felnagyítják és felerősítik az áldás sugárzását. Könnyen megérezheted az általa keltett energiahullámokat, elég többször elismételni ritmikusan a nevét -Amarusaja, Amarusaja, Amarusaja.

 


Az áldás sokféle formában jelentkezhet: mint barát, családtag, kedvező helyzet. De megjelenhet álruhában is mint nemkívánatos körülmény, amelyről esetleg utóbb kiderül: hathatós tanítód volt, rávezetett, hogyan szabadulj meg valamiféle köteléktől.

 

Így például egy súlyos betegség hozzásegíthet, hogy elengedd életednek egy nemkívánatos aspektusát. A betegség alkalmat ad neked a gondolkodásra és életed jobbá alakítására. Egy rossz házasság talán hozzásegít, hogy felfedezd erőd addig érintetlen tartalékait. Amarusaja segítségével új választásokra és új adományokra nyílhat rá a szemed, amint megtanít számba venni a téged ért áldásokat.

Mindennapjaid során számos alkalmat lelhetsz egy egyszerű áldást és szeretetet hozó szertartás megrendezésére.

 

Nincs szükséged egy egész csoportra, egymagad is elég vagy hozzá. Minél többet ünnepelsz együtt az angyalokkal, annál szorosabbá és világosabbá válik kapcsolatotok.

 

Az áldás lehet egészen egyszerű: egy szívből jött ima, egy gyertya meggyújtása, a kívánt tulajdonság megnevezése, de lehet formális szertartás is számos baráttal és nagy ünnepléssel.

 

Minden olyan hely, ahol hosszabb időt szoktál eltölteni, magán viseli a nyomát annak, ahogy érzel, gondolkozol és viselkedsz. Teremts magadnak kényelmes, tiszta és szép környezetet, amely a tisztelet, a béke, a hála és a biztonság érzését kelti. Az angyalok alig várják, hogy életed részei lehessenek, válaszolnak hívásodra, ahányszor megnyitod előttük a szívedet. Örömmel őrködnek családod, gyermekeid, háziállataid felett, szeretik a játékos, boldog otthonokat.

Ha rendszeresen meditálsz és kéred Amarusaja segítségét, odavonzhatod a legalkalmasabb angyalt. Beletelhet jó néhány hét, de végül bizonyosan megleled a neked való angyalt. Hallgass rá, kérdezd meg a nevét, figyelj bölcs és szerető szavára, ismerd meg őt és érzéseit!

 

A szertartás lehet egészen egyszerű: meggyújtasz egy gyertyát, virágokat és tömjént áldozol, hálát mondasz az angyalnak, majd felszenteled otthonodat a szeretet templomává.

 

 

Rakd ki a szoba vagy a ház négy sarkába a négy őselem jelképét: a levegő képében tömjént; a földében sót, kristályt vagy cserepes növényt; a tüzet egy gyertya szimbolizálja; a vizet egy teli kancsó vagy pohár. Válassz ki olyan szimbólumokat, amelyek a te angyalod jelenlétét idézik, például egy kristályt vagy egy képet, és helyezd azt a neki szentelt oltárra. 

 

Hasonló módon ajánlhatod az angyal oltalmába munkahelyedet.
Otthoni angyalod jó barát, örül annak, ha megemlékezel róla és szereted. Gondolj rá, ahányszor hazaérkezel, elmész oltára előtt vagy vendégeket fogadsz.

 

  • Takarítás közben használd a kozmikus "porszívót" is! Tisztogasd meg éppoly alaposan a porszemektől értelmedet, érzéseidet, testedet, mint az otthonodat.
  • Mialatt port törülsz és szeretettel simítasz végig bútoraidon,
  • cseréld fel negatív gondolataidat teremtő erőre.
  • Mosás közben mosd ki a testedből is a fájdalmat
  • mialatt szégyened és megbánásod szennyesét tisztítod.
  • Mialatt mosogatsz, gyengéden töröld le lelkedről a neheztelést és haragot, arra kérve a Fényt és Örök Énedet, hogy ő töltsön be.

 

Ne feledkezz meg a háláról sem, legyen minden munkád a nap folyamán Isten szolgálatává azáltal, hogy szüntelenül hálát mondasz Neki szeretett otthonodért.

Hívd a természet-angyalokat, hogy kertedet megáldják. Minden sziromnak, levélnek, fűszálnak, minden csepp víznek megvan a maga angyala. Emelj egy kis szentélyt egy szobor, gyertya vagy más jelentéshordozó tárgy segítségével. Ajánlj fel egy vízzel teli edényt, áldd meg és locsold szét tartalmát. Díszítsd szalagokkal a kertet. Égess tömjént vagy zsályát. Ahányszor kilépsz a kertbe, mondj el egy imát, és hívd az angyalokat, szívből jövő szeretetet és hálát ajánlva fel nekik. Meglátod majd, mennyivel jobban virul a kerted!

 

Adj hálát minden étkezésnél a természet adományaiért.

A születésnapod az év legfontosabb napja. Örök Éned új fényeket villant testedben, és megsúgja, hogyan fejezhetnéd ki jobban isteni tervedet. Minél közelebb állsz Örök Énedhez és Istenhez, annál több áldásban részesülsz és azokat tudatosan föl is ismered. A születésnapodat megelőző hetekben átismételheted a múlt év során megtanult leckéket és azokat a feladatokat is, amelyek az eljövendő évben várnak rád. Elűzheted a felhalmozódott balítéletek, a félelem és a fájdalom nagy részét, míg ez a lüktető fény táplál.

 

Minden pillanat újabb lehetőséget kínál arra, hogy szakíts a régi mintákkal, és a szeretet energiájának spontán, szabad áramlatába vesd magad.

 

Napokkal a születésnapod előtt tekintsd át az elmúlt évet, és gondolkozz el az elkövetkezőn. Elmélkedj minél többet, amennyit csak bírsz, és hatolj mélyre, léted igazságához. Írd le az elkövetkező évre vonatkozó szándékaidat, és pecsételd meg az elhatározást egy szertartással. Gyújts gyertyát, szólítsd Örök Énedet, őrangyalodat, Istent, a többi angyalt és mindazokat a fénylényeket, akik téged vezérelnek és szeretnek.

 

Szenteld az eljövendő évet Istenre való ráhangolódásodnak és saját terveidnek, aztán ÜNNEPELJ!

Az ünnepnapok az angyali energiák különleges felszabadulásának megszentelt pillanatai. Hangolódj rá, szívd tele magad velük a templomban, a természetben, csoportban vagy magányos elmélkedés során. Ajánld fel háládat családod, barátaid szeretetéért és az életed során elnyert áldásokért.

Ha te magad, egy szeretted vagy egy barátod megbetegszik, hívd a gyógyító angyalokat. Életkérdés a világ gyógyulása is. Figyeld a híreket, szertartással idézd meg az angyali vendégeket, és kérd meg őket: hozzanak gyógyulást a viszálykodókra, enyhülést a szenvedésre.
Az esküvők és évfordulók az elragadtatás csatornái. Különösen az esküvők: ezek kozmikus események, mozgósítják érdekedben az angyalcsapatot.

 

Nagy az öröm az égben, amikor a Földön a szeretetet ünneplik és megszentelik.
A születés speciális ünnepség ideje: ilyenkor az újonnan jött Örök Én fénye ragyog ránk a mennyei dicsőségből. Könnyítsd meg a kicsi érkezését azzal, hogy örömteli öleléssel szereteteddel veszed körül. Tápláld lelkét valamiféle keresztelővel.

 

Teremts minél több alkalmat a hozsannára, ünneplésre és arra, hogy bevond az angyalokat saját életedbe.

 

000cdf110.jpg

Kép forrása: Pinterest.com