Sziriuszi MER-KA-BA

Sziriuszi arkangyalok tanítása

2018-07-11

Tisztítás, rezgésszint emelés és védelem

Sziriuszi MER-KA-BA.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

Ezt a különleges tisztító és védelmező technikát a Sziriuszi arkangyalok tanítottak meg nekem.

A Sziriuszi MER-KA-BA fehér fény körökből tevődik össze, amelyek a tengelyük köröl forognak, oly sebesen, hogy egy fénygömböt hoznak létre az aura és a test körül.

Forgásuk és intenzív fényük először az alacsonyabb rezgésű energiákat oszlatják szét, megtisztítják a test és aura energiamezejét a negatív energiáktól és a becsatlakozásoktól.


A hatásmechanizmus fokozatosan emeli a rezgési frekvenciát, aminek hatására fehér fénygömb védelem alakul ki, amely aktív energiát sugároz, és kiemel az alacsony rezgésű energiamezőből (matrixból). A technika hatására, kitisztul az ember körüli energiatér, továbbá a gondolatok és érzelmek emelkedettebbé válnak, és megkönnyebbülést érezhetünk.

Kérés:

"Annak nevében, hogy az VAGYOK aki VAGYOK, a bennem élő isteni fény erejével, hívom a Sziriuszi arkangyali fényküldötteket és kérem a Sziriuszi MER-KA-BA-t teremtődjün körém, a tiszta fény erő teréből.
Tisztítson, védjen és emeljen, ezt kérem most így legyen.
Köszönöm"

Vizualizáció: Lásd magad körül a fehéren izzó, fény köröket, amelyek forognak, oly sebesen, hogy egy sugárzó fénygömbben érzékeled és látod magad.

Addig vizualizáld és érezd, amíg meg nem tisztultál és ki nem emelkedtél a negatív energiák teréből.

A technikát nagyobb terek megtisztítására, rezgésszint emelésére és védelmére is fel lehet használni.

Nagyon hasznos a kollektív emberi hatásokkal szemben és a mesterségesen sugárzott tudatmanipuláló alacsony rezgésű energiák kivédésére.

Őrölök, hogy megoszthatom veled
Használd
Szeretettel

Aysha