Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

TEMPLOMI ESKÜVŐ SZERTARTÁSÁNAK FELBONTÁSA

2022-02-02

"Amit Isten egybekötött, azt ember ne válassza szét."

ang kapcsolat beszélgetés.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

TEMPLOMI ESKÜVŐ SZERTARTÁSÁNAK FELBONTÁSA

 

Amit Isten egybekötött, azt ember nem választhatja szét, ahhoz, hogy egy erős egyházi fogadalmat feloldhassunk, Isten elé kell járulnunk.

Aki a házasság ceremoniális kötését akarja feloldani, annak Isten elé kell kéréssel fordulnia.  Érdemes visszamenni abba a templomba ahol az eskü megköttetett, gyújtani ott egy gyertyát, és őszintén szívből, lélekerővel imádkozni a kötelék feloldásáért. Fontos megköszönni és visszaküldeni azt az angyalt, aki a házasságkötésnél alászállt, hogy összetartsa a házasságot. Teljes szívből megköszönni a szolgálatot, és búcsúzva visszaküldeni Istenhez.

 

A templomi esküvő feloldásának angyalait kell kérni segítségül, Michael arkangyalt a közbenjárásért, és természetesen Jézust !

 

Ima:


" Drága Istenem hallgass meg kérlek, s tedd szabaddá lelkem,  ahogy egykoron előtted az esküt tettem, úgy járulok eléd ma, hogy ezen fogadalmat semlegesítsem. SZABAD AKARATOMBÓL KÖTÖTTEM HÁZASSÁGOM, ÉS MOST SZABAD VÁLASZTÁS ÚTJÁN FELOLDOM A KÖTELÉKET  xy...................ÉS ÉN KÖZÖTTEM, kérlek drága Istenem erőd hatalmával, old fel a ceremónia mágikus erejét, kötését és esküjét. Szabadíts fel lelkem.

 

EZENNEL ISTENI ÉNEM EREJÉVEL, SZABAD AKARATOMBÓL, A VAGYOK AKI VAGYOK NEVÉBEN, FELOLDOM ESKÜMET, ÉS SZABADDÁ VÁLOK A FOGADALMAM ALÓL.

 

ÍGY LEGYEN - ÁMEN

 

 

Írta: Aysha