Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Tisztító fényörvény

2021-09-27

Ez a vizualizációs gyakorlat az egész auratér kimosására és megtisztítására szolgál.

 tisztito-fenyorveny-82138.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Tisztító fényörvény

 

Kérjünk a forrásból tisztító fényörvényt, fehér-ibolya színben, kék-aranyban vagy ezüst-fehér színben (belső intuíciónk szerint).

 

Ez a vizualizációs gyakorlat az egész auratér kimosására és megtisztítására szolgál. Kitűnő hatása van egy-egy fárasztó nap után, különösen, ha a nap folyamán sok emberrel érintkeztünk. Elősegíti az energiahulladékok kiürítését, így megelőzhető, hogy ezek felhalmozódása megbontsa az auratér
egyensúlyát. Elvégzése nem igényel öt percnél több időt.

1. Üljünk le, és végezzük el a fokozatos ellazulást.


A gyakorlat eredményességét elősegíti, ha előzőleg légzés technikát végzünk. Esetleg egy rövid imát vagy mantrát is elmondhatunk. Ne felejtsük el, hogy a gyakorlatok itt bemutatott formája csak irányadó, meg kell tanulnunk őket a saját energiánkhoz igazítani.

2. Lelki szemünkkel képzeljük el, hogy a fejünk felett mintegy hat méterrel kristálytiszta, fehér lángú kis forgószél kerekedik. Úgy néz ki, mint egy pici, spirituális tornádó. Képzeljük a tölcsért akkorának, hogy befogja egész auraterünket. Képzeljük el, hogy a tölcsér szára, a fejtetőn át belépve, keresztülmegy testünk középső tengelyén.

3. A spirituális forgószelet úgy lássuk, hogy az óramutató járásával megegyezően pörög. Képzeljük el, hogy amint megérinti az aurát, felszívja és elégeti mindazt az energiahulladékot, amelyet felhalmoztunk.

4. Lássuk, érezzük, képzeljük el, amint a tisztító forgószél lefelé mozog, egész auránkat és testünket átjárja. Tudatosítsuk magunkban, hogy egész energiaterünket kitakarítja és megtisztítja mindattól az idegen energiától, amelyet a nap folyamán felhalmoztunk.

5. Amikor az örvény végigment rajtunk, hagyjuk, hogy a lábunkon keresztül kilépjen a földbe. Lelki  szemünkkel lássuk, amint az örvény viszi magával az energiahulladékot az alsóbb régiókba,és jótékonyan megtermékenyíti vele az élet alsóbb birodalmait a bolygón kívül és belül.