Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Újhold Varázslat

Teremtő vágyak kivirágoztatása

2018-09-06

Virágvarázslat Cordelia Istennővel 

virág.jpg

 

Újhold Varázslat

Készítsük el vágy virágosládánkat!

A százszoros támogató energiákat hozó az Újhold, így a varázslat is ezeket az egyesített energiákat hasznosítja majd.

A varázslathoz hívjátok segítőül Cordelia Istennőt, aki a tavaszi és nyári virágok, valamint a virágtündérek álomszép istennője. Nem kell semmi hókusz-pókusz ahhoz, hogy meghalljon benneteket, elegendő, ha lehunyjátok a szemeteket és elképzelitek, ahogy egy szép tavaszi délutánon tarka virágokkal teli réten álltok vagy sétáltok. Ezután már csak szólítanotok kell a szép Cordelia Istennőt.

Hogyan készítsétek el a mágikus vágy virágládát?

A tavasz beköszöntével szívesen palántázunk, ültetünk, és a mostani Újhold erre remek alkalmat szolgáltat. Tehát ültessetek ezen a napon vágypalántákat egy vágyládába.

Ehhez szükségetek lesz egy általatok megfelelő méretűnek tartott virágládára. Miután egyéniségetek felvirágoztatása a cél, most azt gondoljátok át, hogy ehhez mit kell magatokban erősíteni. Pl. aki úgy érzi, inog az önbizalma, annak az egyik virág legyen az önbizalom virága. Aki úgy érzi, hogy még valamilyen tudásra kell szert tennie, az ültesse el a bölcsesség virágát, hogy rátaláljon a számára megfelelő tanfolyamra. Aki nem hisz eléggé magában, az ültessen hit virágot.
Természetesen még a varázslat napja előtt vásároljátok meg a virágokat, ami lehet margaréta, napvirág vagy árvácska.

Következő lépésként teremtsetek magatok körül nyugalmat, csendesedjetek el, és csakis az ültetésre koncentráljatok. Szólhat közben lágy relaxációs zene, gyújtsatok meg 3 gyertyát vagy mécsest, ami biztosítja, hogy a tér ahol vagytok, védett legyen.

Amennyiben erősíteni szeretnétek a mai nap teremtő energiáit, úgy jó, ha viseltek ezüst ékszert, és segítőül hívhatjátok az ásványokat is. A mai nap energiáinak a holdkő, a jáspis és a rózsakvarc a megfelelő.

Amikor úgy érzitek, felkészültetek, akkor kérjétek Cordelia Istennőt és a természet Angyalait, hogy részesítsék áldásukban a földet, amibe a palántákat ültetitek és kérjetek ugyanilyen áldást a növényekre is.

Ezután következik az ültetés.

Minden palántánál köszönjétek meg a földnek, hogy befogadja, növekedésében segíti és táplálja. Miközben a földbe helyezitek a növényt, gondoljatok arra, amit szeretnétek megteremteni, amit az a növény képvisel, és köszönjétek meg, hogy életetekben is megvalósult már. Ahogy a növény gyökeret ver a talajban, úgy vernek „gyökeret” vágyaitok is a fizikai világotokban. Szépen ültessétek el mindegyik növényt sorjában, ugyanezen módon.

Amikor a palántázás végére értek, mondjatok köszönetet a földnek, Cordelia Istennőnek és a természet Angyalainak, amiért gondoskodó szeretettel védik vágynövényeiteket.

Már csak az utómunkálatok vannak hátra.

Minden nap nézegessétek, szeretgessétek vágy ültetvényeteket, látva benne saját új egyéniségetek virágzását. Köszönjétek meg fejlődéseteket, és figyeljétek, hogyan fejlődnek a virágok. A növény állapota képet ad majd arról, hogy melyik vágyatok az, amivel esetleg külön is kell foglalkozni, mert a többihez képest nem úgy fejlődik, vagy éppen stagnál a növekedése.
Amikor ilyet tapasztaltok, ne csüggedjetek, csupán gondoljátok át, mi zajlik bennetek ezzel kapcsolatban. Esetleg nem is hiszitek, hogy ilyenné válhattok? Vagy nem hisztek magatokban? Esetleg félelmek dolgoznak bennetek? Vagy a régi hitrendszerek, melyek megakadályoznak, hogy higgyetek a csodákban?

Ezeket kell elengedni, megtisztulni tőle, és a növényetek is egyből új erőre kap!
 

Mindenkinek kívánok csodás teremtő erőt és virágzó vágynövényeket!

 
virág2.jpg

Dudás Marcsi - https://belsobeke.com

Kép: pinterest.com