Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

VÉDELEM A KOLLEKTÍV ENERGIÁKTÓL

2023-10-13

Hogyan lehet védekezni, hogy megőrizhessük szuverenitásunkat, békénket és egyensúlyunkat 

MEDI 12.jpg

Kép forrása: pinterest.com

 

VÉDELEM A KOLLEKTÍV NEGATÍV ENERGIÁKTÓL

 

Hogyan lehet védekezni, hogy megőrizhessük szuverenitásunkat, békénket és egyensúlyunkat 

 

Bizonyára mindenki tapasztalta már, hogy az emberi tömegek közösen termelt érzelmi és gondolati hatásai, mennyire erősen képesek hatni. Sokszor fordul elő, hogy azok, akik rendkívül sokat foglalkozna a belső egyensúly megtartásával, a lelki béke megteremtésével és a pozitív életvitel fentartásával, egyik pillanatról a másikra, úgy érzékelik, hogy a tömegmassza által generált negatív energiahullám, magával sodorja őket, és kibillenti a középpontból. 

A tudatlan és alvó tömegek, nagyon könnyen manipulálhatóak és számtalan szinten meg is teszik velük, hogy generált hatások által, káoszt, félelmet és negatívitást szítsanak. De, hogyan lehet ez ellen védekezni, hogy megőrizhessük szuverenitásunkat, békénket és egyensúlyunkat. 

Íme néhány jó tanács és technika

Az azonosulás:


Csak annak adj teret önmagadban, amivel egyetértesz, ami méltó ahhoz a minőséghez, amit élni szeretnél. Vond ki a figyelmed energiáit, minden olyan dologtól, ami káoszt, fájdalmat és dühöt vált ki belőled. 

A kapcsolódás:


Ne kapcsolódj össze a kollektív negatívitással, amelyet a fősodrású média és az emberek sugároznak. A világ sokrétű és csak az képes hatni rád, amit beengedsz, amivel azonosulsz, és amit társ teremtesz. Hatás-ellenhatás, ami felé energiát adsz ki, az visszahat rád.

A világ megmentése: 


Nem kell személyes felelősséget vállalnod, a Földön történő összes gonoszságért, egyedül nem tudod megváltani a világot. Ne küzdj semmi ellen, hanem teremtsd meg az ellenpólusát, ezáltal semlegesíted. A gonoszságot a negatív töltés táplálja, a fény és a szeretet kioltja azt.
Legyen erősebb a fényed, mint a körülötted lévő árnyék. Te hass a világra, és ne enged, hogy a világ hasson rád, vagyis légy önnön-fénymagodban erős!

Az elfogadás nem befogadás:


A spirituális emberek, sokszor túl engedékenyek, túl megalkuvók, és túl sok mindent engednek be a személyes tereikbe, ami megvezeti őket és energetikai szinten manipulálja. Légy egészségesen távolságtartó, húzd meg a személyes határaidat, és az intim szférádba, vagyis a szív és a test közvetlen közelébe, csak azt enged be, aki valóban közel áll hozzád.

Teremtsd meg a személyes oázisod:


Egy mentsvár, egy kis visszavonulós hely, egy csendes elmélyülést adó tér, nagyon fontos, hogy visszanyerhessük a belső egyensúlyunkat, elengedhessük, azt ami nem a miénk. Sokszor azonosulunk mások gondolataival és érzelmeivel, ha ezt nem tudatosítjuk, azt gondolhatjuk, hogy a miénk és mi teremtettük, pedig sokszor csak másokat érzékelünk. A visszavonulás által, a kapcsolódások által bejövő hatásoktól tisztulhatunk meg. 

Magasabb nézőpont:


Próbáld meg magasabb szintről nézni a világot, kihelyezve a tudatosságod fókuszát a felsőbb nézőpontokra. Egyszerre több valóság észlelésére vagyunk képesek, így igyekezned kell a figyelmedet a magasabb nézőpontokra hangolni.

A védelmi erőtér:


A természetes védelmünk az auránk, melynek fényét és erejét kell növelnünk, ahhoz, hogy ellenállóvá váljunk és megvédjen minket a külvilág hatásaival szemben. 
Ezt sokféleképpen tehetjük pl.: Séta a természetben, meditáció, sport, tánc, éneklés stb.

Védelmi teret teremtő technikák kiépítése:


A vizualizációs technikák felerősítik az aura energiaterét, és védelmi burkot teremtenek körénk.

Szánj rá naponta 5-5 percet, amikor szükségét érzed, érdemes reggel kiépíteni és késő délután megújítani. 

Képzeletben lásd, amint a fejed felett megjelenített arany napból, egy aranyló fénysugárral, folyékony aranyfény árad hozzád, és gömb formában feltölti aurád belső és külső tereit. 

Használhatod még a fehér, a kék, az ibolya lila és a rózsaszín fényfrekvenciát is. Elképzelheted kristályos struktúrában, vagy gyémántszerű fénypajzsként. Mindig azt érdemes használni, amit intuitíven a legjobbnak tartunk.Angyali szeretettel és áldással


Aysha