Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Világgyógyítás

2018-07-18

Ha örömet érzünk és észre vesszük belső és a külső szépségeket gyógyítjuk a világunkat, szívünk az ilyen pillanatokban megemelkedett rezgést közvetít minden létezőnek 

Világgyógyítás.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Minden megnyilvánulásunk gondolat, szavak, tettek hatást gyakorolnak mindenre ami körbe vesz minket, látható és láthatatlan világunkból.

Ha örömet érzünk és észre vesszük belső és a külső szépségeket, legyen az ember, napsütés, felhő, falevél, szín bármi amiben örömünket leljük, ekkor gyógyítjuk a világunkat, szívünk az ilyen pillanatokban megemelkedett rezgést közvetít minden létezőnek.

Vannak helyzetek, amikor azzal találkozunk ami rombolja a szépségeket éppen az ellenkező hatással nyilvánul meg, nem okoz örömet. Ekkor kérjük a Teremtő Isten segítségét, hogy változást,gyógyulást hozzon az általunk tapasztalt helyzetekre.

Mindkét kiáradásunk,tudatos gyógyítása világunknak. Így járulunk hozzá lényünkkel a

világ virágának nyílásához
és
végezzük el azt a feladatot
ami szívünkből fakadó lényegünk.

Belső fényességünk energiáit feltétel nélküli szeretettel tudjuk kiáramoltatni magunkból elhagyva azokat az eddigi szokásainkat gondolati és érzelmi mintáinkat, melyek az elkülönülés és az elzárkózást hozzák számunkra. A Most energiáiban félelem nélkül kitárhatjuk szívünket a Világ felé mert ,sérülés és fájdalom nélkül tudunk a Bölcsesség és a Tudatosság megélésével szeretetünkkel összeölelkezni minden létezőben. Ezért tudd, hogy mindaz ami megnyilvánul körülötted nem neked szól. Isteni Éned hangjában csakis a Jóság, a Fényesség és a Szeretet szólal meg mely téged illet. A többi hozzád érkező impulzust engedd át magadon és tudd, hogy nem a tiéd. Ne gerjeszd magadba fel, a hozzád tapadt érzéseket, melyek aggodalommal és félelemmel töltenek fel. Helyezd magad a Szeretet rezgésére. Kérd meg Isteni Éned, hogy segítsen felemelni szívedet és érzéseidet a nehezebb pillanatokban. Segíts környezetednek ezzel a rezgéssel, hogy megnyithasd zárkózott szíveiket. Vidd el fényességed minden helyre ahová hívást kapsz, hogy példát mutass földi családodnak.

Minden ember arra teremtetett, hogy egészséges, boldog életet éljen. A betegségek forrása a lelkünkben tartósan fennálló nyomásként, negatív érzésként megélt élethelyzetek. A gyógyulás azonnali lehet, ha megengeded magadnak azt, hogy észrevedd mi az a negatív minta (érzelem) harag, félelem, kétség, düh, irigység...ami benned megtapadt. Ahhoz, hogy eltávolítsd magadtól ezeket a lenyomatokat,következőt kell tenned.


I.* Hozd magad egyensúlyba.

1.* Az egyensúlyi állapot elérésében, Földünknek nagy szerepe van. Végy 2-3 mély, hasból beszívott, orron keresztül kiengedett lélegzetet. Közben hunyd le a szemed ,és érzékeld, ahogy a tested a légzésre reagálva elcsendesedik. Képzeld el, hogy a szíved körül egy aranyos-zöld gömb rezeg. Ebből a gömbből, a Föld irányába testeden keresztül enged meg, hogy egy zöld színű sugár elinduljon. Minden kifújt lélegzettel, egyre mélyebbre és mélyebbre hatol, míg végül bekapcsolódik a Föld kristály magjába. Ezt az állapotot földelésnek nevezik.

2.* Figyelmedet fordítsd vissza a szíved körüli gömbhöz, és engedd meg magadnak, hogy ebből ,egy arany színű sugár a fejtetődön keresztül elinduljon. Minden kifújt lélegzettel egyre feljebb és feljebb jut míg, becsatlakozik az Ötödik Dimenzió szeretetteljes energiájába.( nem baj ha nem tudod ezt értelmezni, csak tudd, hogy oda ér a sugár.)

3.* Most szíved, egy kapocs, Ég és Föld között. Ebben az egyensúlyi állapotban a tiszta szándékodon keresztül jelentsd ki, hogy azt az érzést( harag...) amit érzékelsz elengeded, feloldod és helyette megtöltöd magad a Szeretet Fényével. Megbocsátod önmagadnak azt, hogy azonosítottad az érzést önmagaddal és kiengeszteled magad szeretettel.

4.* Ekkor kiegyenlítődnek energiáid azokon a helyeken, ahol egy blokk formájában összegyűltek az érzelmi minta hatására, és elindul az öngyógyulás folyamata.Tudatban, lélekben majd a testben. Ha szükségét érzed naponta többször is egyensúlyozd ki magad. Tudd, hogy az az érzés ami megjelenik benned nem Te vagy. Te, egy Fényforrás vagy a Teremtő Mindenható részeként és azért jöttél, hogy az Ő szeretetét, és békéjét megtapasztald itt a Földön.

5.* Szép lassan figyelmedet fordítsd a külvilágra, érzékeld a helyet ahol vagy, és lassan nyisd ki a szemed.

6.* Figyeld meg hogy, az érzelmi minta szeretne hozzád visszatérni. Az elkövetkező napokban részed lesz abban, hogy olyan helyzetek álljanak elő, amik az elengedett érzelmeket akarják visszahozni. Ekkor neked csak egy dolgod van.Légy éber, vedd észre és tudd, hogy nem Te vagy az az érzelem, ha kell újra és újra Old fel magadból addig, amíg utoljára látogat el hozzád, hogy megbizonyosodhass róla már nem érhet el.

II.* A Védelem energiájának behozása energia rendszerünkbe.


A Ma körülöttünk megnyilvánuló zavaró tényezők miatt nagyon fontos szerepet kap a Védelem az Egyensúly mellett. Az Öngyógyítás folyamatán végig lépkedve amikor össze kapcsoljuk szívünket a Földdel és az Éggel abban az egyensúlyi állapotban kell a következő lépéseket tennünk.

1.* Figyelmedet fordítsd vissza a szíved körüli gömbhöz. minden kifújt lélegzettel növeld meg a gömböt testedben. Hagyd, hogy átérje testedet és körbe vegye kívülről.

2.* Most a gömböt színezd át képzeleteddel rózsaszínűre. Ott ülsz egy rózsaszín gömbben. Kérd meg a Védelem angyalait, hogy minden alacsony rezgést, minden olyan megnyilvánulást ami nem a Fény és az Igazság tartsanak tőled távol, és csak a Szeretet Fénye hatoljon át a gömbön.

3.* Maradj egy kicsit ebben az állapotban és hagyd hogy rögzüljön. A gömböt magad körül hagyva érzékeld a külvilágot és egy nagy lélegzettel szép lassan nyisd fel a szemed. Ezt akár naponta is megteheted, főleg reggel és este, hogy a napod és az álmod ne zavarja ártó energia. Mindemellett nem tudjuk elkerülni, hogy külső hatásra kibillenjünk ebből az egyensúlyi állapotból, de a figyelem a fontos , hogy észre vegyük és a nehéz, nyomasztó érzéseket elengedve újra vissza találjunk a középpontunkhoz.

III.* Gyógyulás a mindennapokban A tested változásai melyek követik a Föld rezgésváltozásait és a tudatod ébredésének rezonanciáit folyamatos jelzéseket ad. Néha ezek a jelzések kellemetlenek, zavarodottság, hangulat változások, egy egy kisebb fájdalom a testben, szívtáji nyomás, fel-fel törő félelem minták a múltból...

Segíthetsz testednek a változásban, ha a nehezebb pillanatokban mélyeket lélegzel és szeretettel fogadod be az energiákat. Tudd, hogy érted van. Mérgelődéseiden nevess, és igyál sok, tiszta vizet. A víz fogyasztás igénye a testednek ciklikus, de a legalacsonyabb energiaciklusban is igényli szervezeted a 1 és 1/2 l vizet. Segíts magadon. Ha teheted pihenj többet, sétálj a szabadban és legyél többet fák közelében. Az alvásigény is nagyobb, ne legyél rabja az eddigi szokásaidnak hogy kitartóan megvárod a tíz órát, vagy a megszokott műsor végét. Aludj többet. Vannak napok, amikor kevesebb bevitt kalória is elég tested megnövekedett energia szintjéhez. Figyelj a jelzésekre és megszokásból ne egyél többet mint amennyit tested kíván. Szeretettel gondoskodj testedről: levegő, víz alvás és ha jól esik, végez olyan mozgássort ami harmonizál veled. Tánc, Jóga, Csikunkg, Taj-csi...

Világgyógyítás miután megtanultuk kiegyensúlyozni magunkat,
felfedeztük önvalónk lényegét és szeretjük,
tudatosan is végezhetünk világgyógyítást.

Áldás szent céljaidra és igaz törekvéseidre

 

http://bolygonk-megovasa.blogspot.hu/

Világgyógyítás2.jpg

Kép forrása: Pinterest.com