Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AMETISZT

2019-01-03

Ametiszt az ibolya sugár angyalaihoz kapcsolódik és Zadkiel arkangyalhoz. Az "alacsonyabb" energiákat a spirituális és az éteri világ magasabb rezgéseire alakítja át.

ametiszt 2.jpg
Kép: Pinterest.com
 
 
AMETISZT AZ IBOLYA SUGÁR ANGYALAIHOZ KAPCSOLÓDIK ÉS ZADKIEL ARKANGYALHOZ
 
Az ametisz rendkívül hatékony és védelmező kő, magas spirituális rezgéssel. Véd az asztrális támadás ellen, és az energiát szeretetté alakítja.
 
Természetes nyugtató, blokkolja a geopatikus stresszt és a negatív környezeti energiákat. Nyugalma erősíti a magasabb rendű tudatállapotot és a meditációt.
 
Erős tisztító és gyógyító képességei vannak, fokozza a spirituális tudatot. Hagyományosan részegség megelőzésére viselték; minden területen a megfontoltságot támogatja.
 
Az ametisz rendkívül jót tesz az agynak; attól függően, hogy mire van szüksége, nyugtatja vagy serkenti. Meditáció közben a gondolatokat távol tartja a mindennapok történéseitől, nyugtatja a vívódót, s ezzel elmélyültebb megértés tesz lehetővé.
 
Szellemileg segíti, hogy kevésbé szétszórtak legyünk, jobban tudunk összpontosítani és tisztában legyünk képességeinkkel. Támogatja az új ötletekkel valóazonosulást, összekapcsolja az okot és az okozatot.
 
Ez a kő megkönnyíti a döntéshozatalt, egyformán biztosít józan észt és spirituális megérzéseket, valamint segíti a döntések és a megérzések gyakorlati alkalmazását.
 
Szellemileg megnyugtat és szintetizál, segíti az ingerület átvitelt az agyban.
 
Megszünteti az egy hiperaktivitása okozta álmatlanságot, és véd az ismétlődő rémálmok ellen.
 
Fokozza az emlékezőtehetséget, fejleszti az elkötelezettséget; és támogat abban, hogy megvalósítható célokat tűzzünk magunk elé. Elősegíti, hogy emlékezzünk az álmainkra és megértsük azokat, erősíti bennünk a vizualizáció képességét.
 
Az ametiszt egyensúlyt teremt mindenben, fejleszti az érzelmi kiegyensúlyozottságot. Elűzi a haragot, a dühöt, a félelmet és az aggódást. Enyhíti a szomorúságot és a bánatot, támogatást nyújt az olyan helyzetekben, amelyekben vesztesnek érezzük magunkat.
 
Az egyik legspirituálisabb kő; erősíti az isteni szeretetet, megmutatja a maga valójában; fejleszti az önzetlenséget és a spirituális bölcsességet.
 
Működésbe hozza a megérzést, és hangsúlyozza a médium képességeket.
 
Kitűnően lehet vele meditálni és kristályból jósolni, míg a harmadik szemre helyezve serkenti annak működését.
 
Ha ametiszttel alszunk, lehetővé teszi a testen kívüli élmények megélését, és intuitív álmokat hoz.
 
Az "alacsonyabb" energiákat a spirituális és az éteri világ magasabb rezgéseire alakítja át.
 
 
 
ametiszt4.jpg
 
 
 
Forrás: Kristálybiblia - Judy Hall
Kép: Pinterest.com