Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Apofillit

2018-11-08

Az Akasa Krónikák hordozója

 Apofillit.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com
(Kattintással felnagyítható a kép)

 

Kapcsolatot teremt a fizikai és a spirituális világ között
 

Az Akasa Krónikák hordozója (mindannak az ezoterikus tárháza, ami már megtörtént, és ami még történni fog, beleértve korábbi életekről szóló információkat is).


A magas víztartalma miatt az apofillit hatékonyan vezeti az energiát. Jelenléte egy helyiségben erősíti az energiákat, mivel a rezgéseket hatékonyan közvetíti.


Tudatos kapcsolatot teremt a fizikai és a spirituális világ között. A testen kívüli utazások alatt erős kapcsolatot tart a fizikai testtel; és elősegíti, hogy az információk spirituális birodalomban is eljussanak a fizikaiba.


Ez a spirituális kő fokozza a tisztítást és a megérzést, valamint képessé tesz a jövő eseményeinek megismerésére. Kitűnő a kristályból történő jósláshoz.


Pszichológiailag: az apofillit lehetővé teszi, hogy kívülállóként szemlélhessük a saját viselkedésünket, s kijavítsuk benne mindazt, ami hiba vagy visszatetszést keltő. A nagyképességet és a tartózkodást egyaránt lerombolja.


Az igazság köve: segít megismerni a valódi énünket, s azt megnyugtatni a világnak is.

Mentálisan: nyugtató hatása van. Hatékonyan csökkenti a stresszt, feloldja a mentális blokkokat és a negatív gondolkodás mintákat.


 Visszafogja a vágyakozást.


 Apofillit1.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com


Spirituális szinten az apofillit univerzális szeretettel itatja át az elemző–döntéshozó folyamatokat, így az értelem és a lélek összekapcsolódik.


Érzelmileg: ez a kristály felszabadítja az elfojtott érzelmeket. Elűzi a szorongást, az aggodalmakat és a félelmeket. Csillapítja a balsejtelmeket, elviselhetővé teszi a bizonytalanságot.


Spirituálisan: az apofillit megnyugtatja és földeli a lelket. Erősen kapcsolódik a spirituális világhoz, miközben hozzájárul ahhoz, hogy jólérezzük magunkat a testünkben.


Megkönnyíti a testen kívüli utazásokat, fokozza a spirituális látásmódot.


 Kapcsolata az Akasa Krónikákkal megkönnyíti az időutazást az előző életben.


Gyógyhatása: az apofillitet úgy tekintik, mint a reiki gyógyítás hatékony segítőjét. De minden más energia gyógyítás hatékony segítője lehet. Megkönnyíti, hogy a páciens teljesen ellazuljon, és fogékony legyen az őt érő hatásokra; ugyanakkor kiiktatja a gyógyító személyt, s ezáltal a gyógyító energia átadása a beteg számára teljesen tiszta formában történik meg.


Ez a kő légzőszervekre hat, így a mellkashoz tartva megállítja az aszmás rohamot. Hatástalanítja az allergiát, erősíti a nyálkahártya és a bőr regenerációját. A szem megfiatalodik, ha mindkettőre egy–egy apofillitet teszünk. Különösen hasznos a lélek gyógyításával kapcsolatban; és segít abban, hogy a lélek el tudja fogadni, hogy fizikai testben kellett reinkarnálódnia.


 Apofillit2.jpg


 Kép forrása: Pinterest.com


Forrás: Judy Hall: KRISTÁLYBIBLIA amit a kristályokról tudni érdemes