Bronzit

2020-06-28

A bronzit Uriel arkangyalhoz kapcsolódó mágikus védelmező kristály

bronzit.jpg

Bronzit mágikus ereje

Bronzit Uriel arkangyalhoz kapcsolódó mágikus védelmező kristály


A Bronzit nagyon különleges ásvány erőt ad, földelő hatású és segíti az életcélok megvalósítását. A nyugalom köve, mivel csökkenti a bizonytalanságból eredő stresszt és belső nyugalmat ad. Segít higgadtnak maradni, csillapítja az indulatokat, heves érzelmeket. Felszabadít lelkileg mivel képes feloldani azon negatív energiákat, amelyek belső felszültséget okoznak. Segít szembenézni a félelmekkel és rávezet azok feloldásához. Hatásosan megtisztítja elménket az ártó gondolatoktól és felszabadít, ha megrekedünk egy negatív gondolatmintában. Amikor úgy érezzük, hogy elveszítettük a kontrollt az életünk felett, segíti leföldelődni és megtartani a lélekjelenlétünket.

A bronzit erőt ad, növeli az önbecsülést és az önbizalmat, ami által megbékélhetünk és elfogadhatjuk önmagunkat. Segít bennünket abban, hogy ne ítélkezzünk önmagunk vagy mások felett és ítéletmentes különbségtételre tanít.

A harmónia és a stabilitás fényével ragyogtatja be lelkünket, miközben segít elengedni minden kételyünket és haragunkat.

Arra késztett, hogy hagyjuk abba a múlton való rágódást és kezdjünk el megtervezni a fényes jövőt.

A bronzit motiváló erőt ad, mivel megtanít arra, hogyan engedjük át magunkat az inspiráló isteni akaratnak.

 bronzit-300x225.jpg

Növeli a magabiztosságot, a tetterőt és a döntésképességet, amely által megvalósíthatjuk az álmainkat.

 

Támogatja az önérvényesítést, a határozott cselekvést, a magabiztos fellépést. Erőt ad a céljaink megvalósításához és erősíti az akaratot.

„Finoman Sugárzó energiája olyan a léleknek, mint testnek a napi C-vitamin-adag.”

A bronzitnak nagyon férfias energiája van, amely támogatja a jang energiák egyensúlyba kerülését a testben és a pszichében (a hölgyeknél is).

A bronzit erős védelmező kristály

Mágikus védelmező kő, átkok, rontás és ártó mágia ellen nagyon hatásos, mivel visszafordítja a negatív energiát annak forrásához. Jó a külvilágból eredő negatív gondolatok és érzelmek elleni védelemben is. Hatásmechanizmusát tekintve tudni kell, hogy a negatív energiát felerősítve küldi vissza a "feladóhoz", ezért hatékonyabb, ha fekete turmalinnal együtt használjuk, mivel az magába szívja a negatív energiát és véget vet a kölcsönhatásnak. Ha pszichikus támadás alatt állunk, hatékonyan megvéd bennünket a rosszindulattól és az ártó akarattól.

Fizikai szinten jó a krónikus fáradtság ellen.

 

Segíti a vas felszívódását. Erősíti az idegeket, oldja az izomgörcsöket és fájdalomcsillapító hatású. Jótékonyan hat ha a kimerültség miatt fáradtak vagyunk és segíti a jó pihenést.

 

 

 Ha szertnél egy ilyen kristályt ajánlom figyelmedbe www.larimart.hu oldalt 

 

 bronzit karkötő.jpg