INDIGÓ GABBRO

2020-06-28

A MISZTIKUS MERLINIT A HETEDIK SUGÁRHOZ KAPCSOLODÓ KRISTÁLY

indi.jpg

 

INDIGÓ GABBRO

 

A MISZTIKUS MERLINIT A HETEDIK SUGÁRHOZ KAPCSOLODÓ KRISTÁLY

 

Indigó gabbrot más néven misztikus merlinitnek is nevezik és egy varázslatos ásvány. A rezgése rendkívül erőteljes és közvetlen kapcsolatban áll a Plútó bolygóval, ezért mély belső transzformációt hoz.

 

Egyik legmegfelelőbb kő a meditációhoz és a szellemi birodalomhoz való kapcsolódáshoz. Elősegíti a látható és láthatatlan világ közötti fátyol átjárását, ezért szellem utazásokhoz is kivallóan alkalmas.  A misztikus merlinit valóban egy varázs kő, mivel felerősíti a mágikus képességeket és segíti felszínre hozni a bennünk rejlő ősi mágikus tudást.  Egyesíti a szellemi világot a földi léttel. Felébreszti a szellemi és az intuitív képességeinket. Erős földelő hatású kő. Támogatja az intuitív tanulási képességet és a magasabb tudatossághoz való kapcsolódást. Az indigo gabbro metafizikai tulajdonságait illetően, segíti a múltbeli életek feltárását, hasznos a regressziós utazásokban is, ezért igen népszerű kő a spirituális, a sámán és a reiki gyógyítók körében. Úgy tartják, hogy álmainkban vagy mély meditációkban képes összekapcsolni bennünket a múlt életeinkkel, előhozza azokat a múltbeli emlékeket, amelyek felismerése révén gyógyulhatunk és növekedhetünk.

 

A misztikus merlinit alvás közben, álommunkában elősegíti az asztrál síkban történő tanulást, élénk álmokat hoz és növeli a visszaemlékezést.

 

Lehetővé teszi az intuitív és pszichikus adottságok fejlesztését, a tisztánlátás és a jövőbelátás képességét, valamint segíti a korábbi életeink tudásához való hozzáférést.  Felébreszti az elme alvó részeit, összehangolja őket, hogy aktiválódjon az elménk teljes potenciálja. Megnyitja a telepatikus kommunikáció képességeit a növények, állatok és más lények szellemével való beszélgetésre.

 

Az Indigo Gabro gyógyítja a bennünk lévő sötét oldalt, és megnyit bennünket az árnyékos oldalunk megértésére. Segíti, hogy a szívtérben szeretettel és elfogadással feloldhassuk a negatív tulajdonságainkat és megbocsássunk magunknak azon vétkeket, amelyeket elnyomtunk. A tudattalanban vagy más néven az alsó világban alámerült lélekrészek felszabadítását és visszahívását segíti.

 

Az én széttagoltságának helyreállítását és a valódi énünkre való feleszmélést segíti. Támogatja a magasabb célok érdekében történő cselekvést és önmegvalósítást.

 

A misztikus merlinit kiigazítja és kiegyensúlyozza az energiaáramlást a függőleges energiaoszlopban, a korona csakra és a gyökér csakra közötti tengelyben. Az ízületek és a gerinc regenerálódását és felépülést segíti.

 

Meditáció alatt tartsuk a szív vagy a homlok csakra közelében.

 

 Ha szertnél egy ilyen kristályt ajánlom figyelmedbe www.larimart.hu oldalt 

 

 

Írta: Aysha

indigó gabbro.jpg