INDIGÓ GABBRO

2020-09-07

A mély belső transzformáció kristálya

indigó.jpg

 

INDIGÓ GABBRO

 

A MISZTIKUS MERLINIT

 

(Ebben az évben történő mély és gyökeres átalakulás folyamataiban számomra ez a kristály nyújtotta a legnagyobb segítséget. Mivel a Plútó kapcsolódik hozzá, segíti a mély belső transzformációt. Számomra ez a kristály a 2020.-év kristálya. Hálás vagyok a kristálybirodalom lényeinek, hogy rátaláltam és társam lehet, ebben az átalakító időszakban.)

 

Indigó gabbrot más néven misztikus merlinitnek is nevezik és egy varázslatos ásvány. A rezgése rendkívül erőteljes és közvetlen kapcsolatban áll a Plútó bolygóval, ezért mély belső transzformációt hoz.

 

Egyik legmegfelelőbb kő a meditációhoz és a szellemi birodalomhoz való kapcsolódáshoz. Elősegíti a látható és láthatatlan világ közötti fátyol átjárását, ezért szellem utazásokhoz is kivallóan alkalmas.  A misztikus merlinit valóban egy varázs kő, mivel felerősíti a mágikus képességeket és segíti felszínre hozni a bennünk rejlő ősi mágikus tudást.  Egyesíti a szellemi világot a földi léttel. Felébreszti a szellemi és az intuitív képességeinket. Erős földelő hatású kő. Támogatja az intuitív tanulási képességet és a magasabb tudatossághoz való kapcsolódást. Az indigo gabbro metafizikai tulajdonságait illetően, segíti a múltbeli életek feltárását, hasznos a regressziós utazásokban is, ezért igen népszerű kő a spirituális, a sámán és a reiki gyógyítók körében. Úgy tartják, hogy álmainkban vagy mély meditációkban képes összekapcsolni bennünket a múlt életeinkkel, előhozza azokat a múltbeli emlékeket, amelyek felismerése révén gyógyulhatunk és növekedhetünk.

 

A misztikus merlinit alvás közben, álommunkában elősegíti az asztrál síkban történő tanulást, élénk álmokat hoz és növeli a visszaemlékezést.

 

Lehetővé teszi az intuitív és pszichikus adottságok fejlesztését, a tisztánlátás és a jövőbelátás képességét, valamint segíti a korábbi életeink tudásához való hozzáférést.  Felébreszti az elme alvó részeit, összehangolja őket, hogy aktiválódjon az elménk teljes potenciálja. Megnyitja a telepatikus kommunikáció képességeit a növények, állatok és más lények szellemével való beszélgetésre.

 

Az Indigo Gabro gyógyítja a bennünk lévő sötét oldalt, és megnyit bennünket az árnyékos oldalunk megértésére. Segíti, hogy a szívtérben szeretettel és elfogadással feloldhassuk a negatív tulajdonságainkat és megbocsássunk magunknak azon vétkeket, amelyeket elnyomtunk. A tudattalanban vagy más néven az alsó világban alámerült lélekrészek felszabadítását és visszahívását segíti.

 

Az én széttagoltságának helyreállítását és a valódi énünkre való feleszmélést segíti. Támogatja a magasabb célok érdekében történő cselekvést és önmegvalósítást.

 

A misztikus merlinit kiigazítja és kiegyensúlyozza az energiaáramlást a függőleges energiaoszlopban, a korona csakra és a gyökér csakra közötti tengelyben. Az ízületek és a gerinc regenerálódását és felépülést segíti.

 

Meditáció alatt tartsuk a szív vagy a homlok csakra közelében.

 

Hétköznapokban ne hordjuk magunknál, inkább csak meditációhoz ajánlom, vagy álommunkába.

 

Alvás közben nagyon sok mindent felhozhat a mély tudattalanból, illetve az asztrális szintre segít rálátni, erre érdemes felkészülni, és ibolya lángot is ajánlatos használni mellé.

 

Mindig kérjük meg, hogy miben szeretnénk segítséget kapni tőle.

 

Rendszeresen tisztítsuk és töltsük fel.

 

Ha szeretnél egy ilyen kristályt ajánlom figyelmedbe egy kedves barátom oldalát www.larimart.hu oldalt 

vagy Facén a : Spirituális ajándék csoportot

 

 

Írta: Aysha

indigó gabbro.jpg