Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Kristály angyal - Kristály angyal energia

2018-11-08

A Kristály angyal rendelkezik azzal a képességgel, hogy a magas szellemi rezgést összekapcsolja az anyagi világgal

 Kristály angyal - Kristály angyal energia.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

A Kristály angyal rendelkezik azzal a képességgel, hogy a magas szellemi rezgést összekapcsolja az anyagi világgal. Összeköti a kristályokat a szellemi lényekkel, amelyek így az erejüket a kristályokon keresztül sugározzák. Segíti a testünknek alkalmazkodni és megtartani a magasabb rezgéseket, azáltal, hogy a test és a fénytest kristály szerkezetének rezgésfrekvenciáját emeli. A Kristály angyala nagy segítségünkre lehet abban, hogy a magasabb szintű lelki és szellemi potenciálunkat, a fizikai önvalónk energiaterébe horgonyozhassuk és megtartassuk.

A kristály energia nagyon jón hatással van a sejtjeink kristályszerkezetére, a csontvázra és a fogakra. Rendez, stabilitást és egyensúlyt teremt

A Kristály angyala ha kérjük meditációban, megtisztítja és újjárendezi a testünk és energia testünk kristályszerkezetét, így sokkal könnyebben fogjuk tudni befogadni és megtartani a segítő kozmikus energiákat, az életenergiát és a fényt.


A Kristály angyala segít, hogy megtanuljunk együttműködni a kristályok birodalmával, hogy megértsük az üzeneteiket, ráhangolódjunk a rezgésükre és hatékonyan tudjunk dolgozni a kristályenergiákkal.

Kristály angyal - Kristály angyal energia1.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com