Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Kristályokkal való kommunikáció

2018-11-08

A kristályok a bolygó tudatosságának közvetítői

 Kristályokkal való kommunikáció.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Őseink úgy tartották, hogy a kvarc, mint a tisztaság, a harmónia kifejeződései, a magasabb rendű gondolatok, célok megteremtését segítik elő.


A kvarcok az ásványi birodalom közvetítőiként biztosítják a kommunikációt, az információ áramlását, és a természet birodalmával együttműködve előremozdítják a Föld evolúcióját. A kvarcváltozattól függ, hogy milyen energiát sugároz a kristály, milyen adottsága, ereje, célja van. A tömeges kvarc rétegek a Föld körül stimulálják a bolygót és kommunikációs központként szolgálják a bolygó tudatosságát.


Arkansas és Brazíliában találhatók a legnagyobb kvarc lerakódások, illetve lelőhelyek a bolygón, és aktiválják az ember és bolygó fejlődéséért felelős területeket. A kvarc erezetek áramoltatják és eljuttatják az információt mindenhová a bolygón. Vannak olyan számunkra is elérhető darabok, melyek már több ezer év óta egy konkrét célt szolgálnak. Az első lépés, ha jó kapcsolatot szeretnél egy kristállyal az, hogy megértsük rendeltetésüket, s hogy mi célból került hozzánk.


Ha tanulmányozod egy kvarc fizikai jellemzőit máris jó úton vagy, hogy felvedd a kapcsolatot, eme különös evolúciós barátoddal. Figyeld meg egyéni karakterét, és felületén található kristálypontot, vagy csomópontokat. Továbbá keress mintázatokat, a kristály oldalain, háromszögeket, lyukakat. Számold meg a lényeges pontokat a felületén és számold meg, hány éle van.


Minden horpadás, repedés ábra, vonal a felületen az energiatátvitel eredménye. Majd vizsgáld meg van e a belsejében valamilyen formáció, például repedések, ablakok, vagy belső fantomkristályok. Hallgasd meg mit mondanak. Mi a legjellemzőbb a formájára? Meg van e törve, s ha igen hol törik meg a kristály fő erezete, vénája? Mennyire tiszta, átlátszó ez a kristály? Kapcsolódik e valamilyen módon az alapkőzethez, vagy mátrixhoz?


Ha egy kvarckristály úgy dönt, hogy megosztja veled a tapasztalatait, annak egy nagyon mély oka van! Ahogy elkezdesz tanulni a kvarckristályodtól, ásvány barátod motiválva, erőt adva segít az evolúciós utazásod egy következő lépcsőfokára lépni.


Különleges kvarc egységek az energiát spirál formába közvetítik. Amikor jobbra forog, férfias energiát, ha balra, akkor nőies energiát közvetít. Mivel a női energia a befogadó, a kristály segít azt befogadni és eltárolni. A férfi egy kiáradó teremtő energia, a kristály segít azt irányítani és továbbítani.


Megjegyzendő, hogy minden kvarckristály értékes. A törött darabok is továbbítják a frekvenciát, mivel így mutatják ki empátiájukat és részvétüket a Földön élőknek. Nevezhetnénk Empatáknak, vagy kristályharcosoknak is őket, mivel szolgálnak téged és segítenek megküzdeni a nehézségekkel. A kristályok képesek meggyógyítani magukat abból a traumából, hogy „letörték” őket az anya-kőzetről. Tehát tudnak neked segíteni abban is, hogy hogyan gyógyítsd ki magad fontosabb ’törésekből,’ illetve traumákból, melyeket már átéltél.


A kvarc kristályokat nagyon kemény anyag tartja össze. Mint ilyen, tárolókapacitásuk igen hosszú távú, több milliárd földi évet és kozmikus időt fed le. Ez a piezoelektromos minőségének köszönhető, melyen keresztül a kvarc kifejezi magát. Amikor a kvarcot dörzsölgetjük, olyan elektromos töltést termel, ami konzisztens. Ez az „üzemanyag„ látja el az óráinkat, rádióinkat évtizedek óta, és felhasználják a számítógépekhez is. De ő a kulcs a háború végéhez és az emberi civilizáció mély fejlődését követő béke kezdetéhez is. Ez nem az ipari eszközként felhasznált kvarcokról szól. Ez a bolygó evolúciós fejlődésében részt vevő kvarcok szerepéről és a civilizációnkról szól.


Hogyan működnek?

Mivel kvarc szilícium-dioxid összetevőkből áll, annak elsődleges célja a kommunikáció. A szilícium formák fél-vezető kristályok segítségével továbbítják, fogadják, tárolják, és felerősítik az információkat. Ezért a kristály, amit a kezedben tartasz egy könyvtár, egy számítógép, és audio-rendszer is egyben. Te is feltölthetsz információkat a kristályba, és megtanulhatod, hogyan kell lekérdezni a már feltöltött információkat, például milyen technológiát alkalmaztak a programozáshoz, hogyan kell törölni azokat stb.


Mindazonáltal számos kvarcot kódoltak olyan anyaggal, melyek nem találhatók a Földi valóságban, tehát multidimenziós/föndönkívüli eredetű. Ahhoz, hogy megértsük, hogyan továbbítják és tárolják az információt, tudnunk kell kommunikálni (beszélni) velük. Erre a meditáció a legalkalmasabb, mivel ebben az állapotban a multi és magasabb dimenziók „adásai” hozzáférhetőbbé válnak az emberi energia mező számára.


Az információ nem feltétlen, mint tudatos gondolat jelenik meg, lehet egy tudatos élmény vagy érzelmi állapot, megérzés is.


Geometriai ábrák, képek, színes minták, hangok, azok a módszerek, melyeken keresztül értelmezhetők a magasabb dimenziós technológiák és amik átsegítenek az ego és a fizikai test korlátain.


Tehát a kristályok ábrákat, képeket, szín kombinációkat, hangokat, érzéseket, gondolatokat, élményeket küldenek, miközben meditálsz velük.


Az ásványi birodalom célja az, hogy megkönnyítse emberiség biológiai átalakulását a három dimenziós szén alapúból, ötödik dimenziós szilícium (kristályosabb) alapúra. A szilícium hosszú összetett molekuláris láncokat alkot, hasonlóak a szomszédos szénhez, az elemek periódusos táblázatán. A kvarc nem csak egy eszköz, mely a globális kommunikációban (internet) nyilvánul meg, hanem; a Kvarc szellemiségével való közvetlen kapcsolat, ami meg fogja változtatni az emberiség anatómiáját.

Kristályokkal való kommunikáció1.jpg
 Kép forrása: Pinterest.com

Adottságainak felhasználása az evolúciós fejlődéshez

Csakúgy, mint a számítógépet szoftverrel látják el, a kvarcba is számos programot töltöttek fel "születése," történelme (élete) során. A kvarcon belüli atomi kötés geometriája az, ami tárolja a gondolatot, mint kikristályosodott energia. Ezen geometriai minták alapján továbbítják az öt platóni (szabályos) testek a tudatosság elemeit a szilikát mátrixon keresztül.


A kvarcon belüli programok multi dimenziós, más csillagrendszerekből, a mi univerzumunkon belüli és kívülről származó információkat hordoznak.


Égi létezők, mint például Arcturus, (magyarul a ’Medve Őre’; az istenek urával hozták párhuzamba) vagy Androméda programozott több speciális kvarcba olyan tájékoztatást, mely a Természet birodalmainak megértését, működését tanítja. Valamint Alfa Centauri kódolt ős kvarcokba olyan szekvenciákat, melyek nélkülözhetetlenek a csillagrendszerekkel való kommunikációhoz.


Szíriuszi lények a tanításra fókuszálva, a kvarcot mint az evolúciós fejlődés galaktikus nagyköveteit, nagyon sok olyan programmal ellátták, mely az ébredéssel, a fejlődéssel kapcsolatos folyamatokról szól. Itt a Földön, az atlantiszi mesterek olyan szakszerűen felhasználták a kristály energiát, hogy az fenntartotta az egész civilizációt.


Mindezen mennyei Lények fénnyel és hanggal vitték át gondolataikat a kristályba és technológiáik részletes terveit a kvarcba. Mint ilyen, a kvarc az emberiség ébredésével kapcsolatos evolúciós kincseket hordoz, és támogatásukkal sokkal könnyebb lesz mennyei eredetünket tudatosítva visszatérni, megtalálni helyünket az univerzumba.


A élő geometriai szerveződésekben a kvarc aktiválja bio-elektromos, mágneses és kémiai életformákat, hogy újra csatlakozhasson esszenciális egységeikhez. Így a kvarc részben egy emberi fejlődést szolgáló GPS rendszer. Mindazonáltal nem árt tudnod, hogy hogyan lehet bekapcsolni saját navigációs (kristályod) rendszeredet.


Először is tudatosítsd magadban, hogy a kristályod egy élő rendszer, majd egyszerűen kérj engedélyt a csatlakozáshoz. Egy kristály nem aktiválódik addig, míg nem találja megfelelőnek a körülményeket, vagy a személy frekvenciáit, akinél jelenleg lakik. Kezeljük a kristályt tisztelettel, s teremtsünk az ő szempontjából biztonságos környezetet, tiszteljük a szerepet, amit betölt, valamint hagyjuk békén, ha úgy dönt, hogy pihenni akar, például tegyük homokba, vagy ássuk el a földbe egy időre.


Vedd észre, ha nem szeretné, hogy megérintsd, vagy mikor szeretné, ha egyszerűen, csak ránézz. Vajon egyedül szeretne e lenni, vagy más ásványokkal, vagy növény mellett? Amikor a kristály jelzi valamilyen vizuális lenyomattal, hanggal, gondolattal, hogy készen áll a munkára, megkezdődhet az aktiválás.


Fény aktiváció

A szín az elektromágneses energia egyik kifejeződése. Ha egy színes kvarcot aktiválunk, a kódolt információ az adott szín frekvenciáján válik leolvashatóvá. A kvarc mozgatása a fény spektrumain keresztül lehetővé teszik, hogy olvas a kristályodban tárolt energia színes fejezeteiben. Ki fogod tapasztalni, hogy melyik szín sugárzik legjobban. Ez segít megérteni a kristály célját és megkönnyíti azok hatékony felhasználását az életedben.


Kék, indigó, és az ibolya színeket akkor használjunk, ha adatőrző kristályokkal dolgozunk.


Arany, rózsaszín, fehér frekvenciák megkönnyítik az interdimenzionális utazást a kristályokkal.


A barna akkor hasznos, ha Föld energiákkal, Természeti birodalmakkal dolgozunk.


Az arany segít elérni a bölcsességet, és megtapasztalni belső Napunk ragyogását.


Hang aktiváció

A hang az elektromágneses energia másik kifejeződése. A kristályok valóban reagálnak a zenére, sőt énekelnek is. Ha „tisztán-halló” vagy, akkor hallod a hangját, ha nem, használj hangvillát és a fizikai füleddel is meghallgathatod „énekét,” vagy üzeneteit. „A hangvilla egy idiofon hangkeltő eszköz. Ha megütéssel rezgésre késztetik, akár 3 percig is egy stabil hangmagasságon rezeg, mely legtöbbször a normál A-hang (440 Hz). -wiki”


Ha finoman megkoppintod kristályodat a hangvillával, (ne sérüljön) akkor információkat fog küldeni. Használhatod a skálát a közép „c”-től a magas „c”-ig, hogy a kristály kifejezhesse magát zeneileg, (énekeljen) valamint meg kell figyelni, hogy milyen hangmagasságban közvetít legtöbbször.


Az „e” hang legjobban az indigó és a lila színekkel és adatőrző kristályokkal működik együtt.


Az „f” és „g” hangokat akkor használjunk, ha más dimenziókba szeretnénk betekintést nyerni.


A "c" és a "d" hangok legjobban a narancs és a vörös frekvenciáján keresztül hoznak létre gondolatformákat a (teremtő, alkotó - saját maguk hozzák létre az energiát, és kivetítik) „generátor” kristályok segítségével, ami mindig igazodik a magasabb énhez.


(A természetes (nem gyárilag előállított) generátor kvarcok nagyon ritkák, jellemzője, hogy mind a hat lapja szinte tökéletesen egy pontban végződik a kristály csúcsán és a csúcs lapjai háromszögeket formáznak.)


Ha odatartod a kristályt a jobb füledhez, és gyengéden megkoppintod a hangvillával, akkor az információ áthalad a hallóidegeken a közti-agy, illetve a hipotalamuszba, amely szabályozza az emóciókat, motivációkat és a tobozmirigy fejlődésének aktivitását.


Egy másik lehetőség, amikor homokba tesszük a kristályt; finoman kocogtassuk meg, és hagyjuk, hogy "énekeljen", illetve szétsugározza rezgéseit a helyiségbe.


Te is használhatod a saját hangod, skálázhatsz, hogy megállapítsd azt a hangmagasságot, ahol meghallod, megérzed a kristály válaszát. (A válasz lehet egy kép, mozgókép, gondolat, szín is)


Programozás

Ugyanúgy kell programozni, ahogy a te kristályodat programozták régen. Te is programozhatsz jó indulatú energiákat, pozitív gondolatokat, kívánságot egy kristályba. Döntsd el pontosan mit szeretnél, majd egyszerűen csak vedd fel a kapcsolatot saját Lelkeddel, hogy meghatározza, megvizsgálja a célt, a szándékaid következményeit, és fontosságát jelenlegi civilizációnkra nézve.


Ha a jóváhagyás megtörtént, akkor egyértelmű a projekt sikeressége; a kivetített gondolat a szívenergiád támogatásával (szeretet) csatlakozott a kristály csomópontjához. Folytasd a továbbítást, amíg úgy nem érzed, hogy a kristály elfogadta a frekvenciákat. Ha végeztél, nézz bele a kristályba, hogy hol tárolta a programot.

Kristályokkal való kommunikáció2.jpg
  Kép forrása: Pinterest.com


(forrás: growingconsciousness.com - mf.: vilagok.hu)