Labradorit

2018-11-08

A labradorit nagyon misztikus és védelmező kő

 Labradorit.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

A színjátszó labradorit nagyon misztikus és védelmező kő, fényhozó.Az ezoterikus tudás köve, segíti a beavatást a rejtélyekbe.
Erősíti a tudatot, és az univerzális energiákkal teremt kapcsolatot.Eltéríti a nemkívánatos energiákat az aurából, és megelőzi az energiaszivárgást.El tud vinni bennünket egy másik világba vagy más életekbe. Terápia alatt megakadályozza a negatív energiák kibocsátását. A labradorit összehangolja a fizikai és az éteri testet, s nyilvánvalóvá teszi a spirituális célokat. Növeli a tudatot, és a spirituális energiákat földeli a fizikai testbe. Ez a kő erősíti a megérzést és az extraszensz képességeket, beleértve a "megfelelő időzítés" művészetét is; a tudattalanból üzeneteket hoz a felszínre, és megkönnyíti a megértésüket.


A labradorit eloszlatja a félelmet, a bizonytalanságérzetet és a korábbi csalódásokat, de beleértve az előző életekben elszenvedetteket is.Erősíti a hitet önmagunkban, és a bizalmat az Univerzumban. Eltávolítja mások kivetítéseit, különösen azokat a gondolatformákat, amelyek az aurára kapcsolódnak rá.
A labradorit megnyugtatja a túlságosan tevékeny elmét, energiával tölti fel a képzeletet, és új ötleteket szül.


Az elemzést és az ésszerűséget egyensúlyba hozza az ösztönös megérzésekkel. Elmélkedésre és önelemzésre késztet.


Az intellektuális gondolkodást az intuitív bölcsességgel egyesíti, eloszlatja az illúziókat, lehatol a dolgok gyökeréig, s megmutatja a gondolatok és a tettek mögött rejtőző valódi szándékot. A múlt elfojtott emlékeit a felszínre hozza.
A labradorit hasznos társ változások idején; erőt és állhatatosságot biztosít. Az átalakulás köve; előkészíti a testet és a lelket az emlékezési folyamatra.


Labradorit1.jpg


  Kép forrása: Pinterest.com


Forrás: Judy Hall: KRISTÁLYBIBLIA amit a kristályokról tudni érdemes