Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Merlinit

2018-11-08

A merlinit mágikus kő, amely egyaránt őrzi a sámánok, az alkimisták, a varázsló papok és más mágusok együttes tudásának lenyomatát, bölcsességét

 Merlinit.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

A merlinit varázslatot és szerencsét hoz az életünkbe.

Kapcsolatban van más dimenziókkal, és segít a világok közötti utazásban. Támogatja a sámáni gyakorlatokat és mágikus rítusokat, gondoskodik a spirituális törekvéseink sikeréről.

Segíti az Akasa Krónikákban őrzött információk megértését, megfelelő pillanatban felvillantja előttünk a múlt vagy a jövő képeit, asztrális utazásra késztet az előző vagy a majdani életekbe, hogy betekinthessünk abba, milyen élet vár is ránk a jövőben.

Kettős színe egyesíti a spirituális és a földi rezgéseket, valamint elérhetővé teszi a spirituális ás a sámáni birodalmakat.

Az egyensúly köveként, kiegyensúlyozza az egymást kiegészítő dolgokat, mint amilyen a jin és a jang energia, tudatos és tudattalan, intellektus és intuíció, spirituális és fizikai sík.

Isten/Atya és Isten/Anya energiáinak egyesítésében segít.

Merlinit1.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com


Erőteljesen tisztítja az energiát, átprogramozza a belénk vésődött viselkedés mintákat a mentális és érzelmi éteri tervrajzokban, így mélységes változást okoz.

Segít megbékélni a negatív tapasztalatokkal, pozitív tanítássá változtatva őket.

Rendkívül hatékony karmikus gyógyító, mert elér a múltba, segít olvasni az Akasha krónikák feljegyzéseihez, segít felismerni, átírni és felszámolni az előző életben tett fogadalmakat, és a gátló hiedelmeket, amelyek blokkolnak a jelenbe.

Merlinit segít az előző életek gyógyításában, míg a mostaniban harmóniát teremt.

Segít egyensúlyba hozni az idegrendszert a beáramló magasabb rezgésekkel. Serkenti az energiaáramlást a gerinc mentén az agyon át, tehát a függőleges energiavezeték mentén amely a korona csakra és a gyökér csakra között helyezkedik el.


(Kattintással felnagyítható)
Merlinit2.jpg

  Kép forrása: Pinterest.com


Forrás: Judy Hall: KRISTÁLYBIBLIA amit a kristályokról tudni érdemes