Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A családi negatív hatások kivédése

2018-10-08

A negatív energiákat hogyan tudom levédeni, ha családon belül van?

család 2.jpg

Kép forrása: Pinterest.com 

A családi negatív hatások kivédése

A negatív energiákat hogyan tudom levédeni, ha családon belül van?

Mik a negatív energiák?

Minden olyan hatás, amitől frusztráltak, enerváltak, zaklatottak leszünk. Minden olyan energia, ami kibillent, megterhel minket, ami lehúz, ami közérzetünket rombolja.

Ezeknek az energiáknak az ereje attól függően hat ránk, amennyire mi magunk hagyjuk, hogy hasson. Ennek értelmében csak addig hatnak, ameddig engedjük hatni őket magunkra.

Családon belül nehezebb lehet ezeket kezelni, mert sokan nem akarunk megbántani család tagot. Úgy érezzük, vagy azt hisszük, hogy el kell tűrnünk mindent, hiszen család.

Pont nem számít, hogy család tag, vagy bárki más. Soha semmit nem kell eltűrni.
Családon belül hajlamosak sokan azt hinni, hogy mindent lehet nekik, mert mégis csak ő a szülő, a nagyszülő, vagy bármilyen titulusban helyezkedik is el a rendszerben.

Azt azért ne felejtsük el, hogy a család a legnagyobb karmikus tanítás. Módszeresen választottuk egymást annak rendje és módja szerint, hogy ki mit fog tanítani nekünk. Tehát elsősorban fel kell ismernünk benne a tanítást. Rá kell jönni arra, hogy miért kapjuk, mit mutat.

Abban a pillanatban ahogy felismertük a tanulni valót belőle, már nem hat ránk negatívan. Ha megtanultuk a leckét, akkor tovább léphetünk. A ránk gyakorolt hatását kell megváltoztatni. Azt, hogy mit és hogyan engedünk meg, hogy ránk hasson.

Ezen kívül lehet még kérni Mihály arkangyalt, hogy védjen meg a negatív hatásoktól, és fordítsa pozitívra, vagy tehetünk magunkra védő burkot, ami megvéd ezeknek az energiáknak a hatásától.

De elsősorban önmunka szükséges hozzá, önbecsülés, önszeretet, hogy kijöjjünk az áldozat és a mártír szerepből, és, hogy ne engedjünk az energia vámpíroknak a hatását érvényesülni.

Életünkben rengeteg tapasztalatot kell megélni. Ezek is ilyenek. De ha megtanulod kezelni, új fejezetet nyithatsz.

 

Ima a családi kapcsolatok megjavításáért:

Istenem, tudom, hogy nekem és a családtagjaimnak is vannak őrangyalai. Kérem ezeket az őrangyalokat, segítsenek rendbe hozni a köztünk lévő félreértéseket. Segíts, hogy el tudjunk engedni minden haragot és képesek legyünk megbocsátani. Kérem, hogy hibáink minden körülménye törlődjön el és felejtse el mindenki, akit érint. Segíts, hogy képes legyek elengedni az ítélkezést, amit magam vagy mások ellen hordozok. Kérem, hogy az őrangyalaink közvetítsék hozzánk utasításaidat, mert tudom, hogy a Te akaratod a béke. Köszönöm! 

 

 

FB.: Lélek-Szellem-Gondolat