Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A fák isteni tudatossága

2018-10-22

A Fák és a növényi birodalmak egyes tagjai sokkal hatalmasabb tudatosság mezővel rendelkeznek, mint ahogy ti azt felismernétek.

 A fák isteni tudatossága.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Szemelvények Metatron csatornázásból


A teljes szöveg, rendelkezésetekre áll, James Tyberonn új könyvébe, amely :  2038 – The Next Quantum Leap (2038 – A Következő Kvantumugrás) címmel jelent meg.


Ahogy az emberek, úgy a fák is rendelkeznek egy aura energiamezővel. Egy tudós képes látható módon is megfigyelni ezeket a frekvenciális mezőket. A fákon ezt legkönnyebb, a napkelte, a napnyugta körül és a tiszta holdfényes estéken megfigyelni. Általában véve a fák energiamezeje kétszer-háromszor nagyobbra terjedhet ki, mint a fizikai átmérőjük. Bár bizonyos körülmények között ez lehet akár sokkal nagyobb, kiterjedtebb is.


Ösztönösen érzelmi ráhangolódással, sokkal jobban, erősebben képesek vagytok megérezni a fák tudatást és tudatosságát. Azt mondjuk nektek, hogy egy fa alá állva érezhető annak a rezgésének beállítódása, szintje. Van olyanfajta rezgésük, is mint amikor a dús oxigént bocsájtják ki magukból, amely a jól-létetetekre és az életerőtökre van nagyon előnyös hatással.


Azzal hogy egy fa tövéhez állva, kényelmesen odatámasztjátok a gerincoszlopotokat a fa törzséhez, akkor fogadni tudjátok az energiaáramlásukat és a rájuk jellemző energiamintákat, amellyel újra energetizálni tudjátok magatokat, a testeteket és kiegyensúlyozni tudjátok a csakráitokat is.


A Föld önmaga tudatossággal rendelkezik és nagyon sok életformáról gondoskodik belsejében. Az Érző Föld egy fejlődő, növekvő tudatos lény, aki számos aspektusból kifolyólag sokkal jobban tisztában van az emberiség létezésével és a kozmosszal, mint az emberiség ezzel, ezekben az időkben. Mivel a Föld táplálja és gondoskodik az emberiség lineáris és nemlineáris földi tapasztalásának mátrixát, éppen ezért az emberiség hajlamos úgy gondolkodni erről, hogy a Föld tisztán Női Energia. Az az igazság hogy se nem női se nem férfi, hanem mindegyik igazából, olyan, mint akik Ti vagytok.


A Fák és a növényi birodalmak egyes tagjai sokkal hatalmasabb tudatosság mezővel rendelkeznek, mint ahogy ti azt felismernétek.


A Mester Fák mind felismernek bennetek és képesek észlelni a személyes energiáitokat, de képesek minden ember összetett energiáiról is egy képet alkotni, amikor találkoztok velük. És elmondjuk azt is, hogy az új Föld energiájában ez az összekapcsolt energiamező most sokkal világosabban kivető lesz. A fák természetesen hatalmas hasznot hoznak az állatoknak és az emberi fajnak, valamint az élő bolygónak.


Számos ilyen jótéteményüket már elismertétek és valójában tudományosan is bizonyították, így hihetőek és megértette az emberiség. De a fák egészség fenntartató képessége túlmutat azon, hogy csak oxigént termelnek, mert menedéket is nyújtanak, és élelemforrásul is szolgálnak, valamint tárolják a vizet magukba és a termőtalajt gazdagítják.

A fák isteni tudatossága1.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

A fák a napenergia- akkumlátorai, fotonokat alakítják át fotoszintézissé, és erről azt mondhatjuk még nektek, hogy így alakítják át a fényt, koherens rezonanciává, amellyel megnyithatjátok a tobozmirigyet és összhangba hozhatjátok a csakrarendszereteket.


Ha egy fa tövéhez a gerincoszlopotokkal hozzásimultok, akkor képesek lesztek a Fák Lényeiből fogadni az ajándékaikat és az életesszencia energiájukat. Ez az energia nagyon is valóságos, és az egyik olyanfajta energia, amely azonnal használ nektek.


Jegyezzétek meg azt, hogy az Isteni Intelligenciában, a Növényi Birodalom vállalása volt az, hogy segítse, támogassa az emberiséget.


A Növényi Birodalom képviselői két világban működnek, két sűrű dimenzióban, az egyik fent van, a másik lent. E bölcs vállalásuk által elképesztően és határtalanul tudatosan működnek és tudatában vannak a változásoknak és a kihívásoknak. A Fák kiegyensúlyozzák az elektor-mágnesesrezgést a Földön és ennek során tisztítják az energiamezőt, és ez számtalan módon jótékony hatással van az emberiségre. Például az emberek művészeti tevékenységére, számos kreatív vagy gyógyító munkájára. Úgy találjuk, hogy a fák energia mezejei, különösen kedvezőn hatnak a békesség állapotának elérésére. Továbbá automatikusan, szintesen gépiesen folyamatosan életerő energiát biztosítanak azokon a területeken ahol nagy számban találhatóak.


Mesterek, ne feledjétek azt, hogy ezek a fák valójában érző életformák és teljes mértékben reagálnak más élő formákra is. Egyes fák, egyfajta „személyiséggel” hozhatók össze, azonosíthatók. Vannak olyan fák, mint a Tölgyek és a Tiszafák, amelyek dévikus energiákkal rendelkeznek, amelyek kivetüléseiről a Druidák azt tartják, mint ha azok „Zöldemberek” lennének.


Az olyan fák, például amelyek a környezetetekben vannak, mint például az udvarotokon vagy a parkokban, kedvességetek és gondoskodásotoknak megfelelően kölcsönös érzelmi viszontérzésben vannak az emberiséggel. Ebben az értelemben a fáknak, egyben védő, őrző szerepük is van és össze tudnak kapcsolódni veletek, és ők képesek válaszolni nektek. A fák az emberi lakóhelyeken teljesen tudatában vannak a létezésetekkel.


A Növényi Királyság az Isteni Intelligencián keresztül támogatja az emberiséget, bár a legtöbb ember nem hisz a növényekben, a virágokban, a fákban, mint gondolkodó lényekbe, de ők igenis intelligens döntéseket tudnak hozni.


Nem minden fa ébred fel a tudatossága szintjére, amúgy van egy abszolút különbség a tudat és a tudatosság között. A halraj például (kollektív) tudatában van önmagával, míg a delfineknek van személyes tudatossága. Az ilyenfajta különbségek előfordulnak a növényi világban is. Jelentős mértékben a fák élőhelye határozza meg azt, hogy képesek lehessenek elérni a tudatosságukba, mesteri szintjüket, mert ez sokkal gyakrabban olyan területeken lehetséges, ahol magasabb szinten van jelen az életerő, mint például Nagy-Brittaniában, Franciaországban, Új Zélandon, Arkansasban és Kanadában.

A fák isteni tudatossága2.jpg
Kép forrása: Pinterest.com


Az Állati Birodalom (Animal Kingdom) teljes csatornázott szövege, Tyberonn könyvében található: James Tyberonn: Beyond 2012 – Wisdom Along the Path címmel

Forrás: Selected Excerpts from the New Metatron Channel „The Divine Consciousness of Trees” Copiright  © 2015. All Rights Reserved
www.foldicsillagok.hu