Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A NAGYOBB JÓ SZOLGÁLATÁBAN

2022-03-15

Üzenet Zadkiel arkangyaltól

zadkiel arkangyal.jpg

 

Kép forrása: Pinterest.com 

 

Üzenet Zadkiel arkangyaltól

 

A nagyobb jó szolgálatában

 

Üdvözletem, szeretteim,

 

Zadkiel arkangyal és Amatista VAGYUNK, és szeretettel köszöntünk Téged. Ma arról szeretnénk beszélni, hogy hogyan állhatunk a közjó szolgálatába.

Sokféleképpen lehet szolgálni. Minden Lénynek egyedi küldetése, tehetsége és képessége van, amelyet végrehajthat. Ha szolgálsz, miközben teljesíted a küldetésed, az dalra fakasztja a szíved.

Bár minden küldetés egyedi, vannak szolgálati szempontok, amelyek minden egyes küldetés részét képezik.

 

Először is, tartsd tisztán a saját energiameződet, ami felkészít a küldetésed teljesítésére. Amikor tisztán tartod az energiameződet, magasabb frekvenciára emelkedhetsz. Emeld a munkád a következő szintre. Ez lehetővé teszi, hogy élő példa legyél mások számára. Ahogy a mindennapokban viselkedsz, az hatalmas hatással lehet másokra. Amikor a tetteid és a szavaid következetesek, akkor teszel bizonyságot arról, hogy őszinte és hiteles vagy.

 

Számos módja van annak, hogy tisztán tartsd az energiameződet.

 

Kezdheted azzal, hogy a szándékodat a legnagyobb jóra állítod.

 

Ez emeli a frekvenciádat, és lehetővé teszi, hogy a felsőbbrendű Királyságok együtt dolgozzanak veled a küldetéseden.

 

Döntsd el, milyen tulajdonságokat akarsz megtestesíteni. Legyen az Szeretet, Jóság, Együttérzés, Megértés, Erő, Igazság és még sok más. Bármit is választasz, útmutatóként szolgál.

 

Minden nap végén érdemes lehet áttekinteni a nap eseményeit és azok cselekedeteit. Megállapíthatod, hogy ideális tulajdonságaidnak megfelelően cselekedtél-e. Ez lehetővé teszi, hogy eldöntsd, hogy akarsz-e javítást eredményezni a jövőbeni helyzetekben. Bocsáss meg magadnak és másoknak mindenért, ami nincs összhangban az ideáljaiddal. Aztán tisztítsd le magad és a helyzetet az Ibolyalánggal.

 

Az energiameződ tisztán tartásának egy másik módja, ha pozitív gondolataid vannak.

 

Ebben segíthet, ha az ideális tulajdonságaidra koncentrálsz. Vedd körül magad pozitív dolgokkal, például könyvekkel, cikkekkel, podcastokkal, vagy felemelő zenékkel. Válaszd ki azokat a módszereket, amelyek működnek neked, és ne érezd úgy, hogy azt kell tenned, amit mások tesznek. Ha van egy olyan módszered, amit élvezel, dalra fakaszthatja a szíved.

 

A szolgálat fogalmának második összetevője, hogy az események megfigyelésekor felülemelkedjünk a történteken és legyünk pártatlan megfigyelők.

 

Amikor háromdimenziós szemszögből nézzük a helyzeteket, a látásmód korlátozottabb, és érzelmi szempontok is jobban kimozdíthatnak.

 

A helyzeteket magasabb perspektívából nézve sokkal több szempontot láthatsz. Mivel ezen a szinten különböző nézeteket láthatsz, és nagyobb eséllyel maradhatsz távol a drámáktól, így együtt érezhetsz minden egyes különböző szemponttal.

A legfelsőbb jóért való munka harmadik összetevője az, hogy szeretetet küldünk minden lénynek. Az Isteni Szeretet egy univerzális rezgés.

 

Mindenki arra vágyik, hogy szeressék, még akkor is, ha a tettei nem mindig tükrözik azt. A Szeretet rezgése gyógyító, nyugtató és harmonikus. A szeretet küldése a Teremtő isteni szeretetének megosztása.

 

Amikor Szeretetet szándékozol küldeni, az tükröződik az energiameződben, és mindenki javára válik körülötted. A szeretetet úgy adják, hogy nem számítanak arra, amit majd visszakapnak. Ez csak arról szól, hogy megosztjuk az Isteni Szeretet rezgését. A szeretet külső kifejezései közé tartozhatnak olyan dolgok, mint a mosoly vagy a kedves szavak.

 

Az Isteni Szeretet kifejezése belső és külső szinten sugározza Szereteted és Fényed minden dimenzióba.

 

Minél inkább az Isteni Szeretetre koncentrálsz, annál magasabbra emelkedik a saját rezgésed, és még nagyobb szolgálatot vagy képes nyújtani.

 

Szeretteim, örülünk, hogy a nagyobb jó szolgálatában álltok.

Tudd, hogy nagyon szeretnek.

 

 

Zadkiel arkangyal

 

Linda Robinson csatornázta

Fordította: Aysha