Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A REMÉNY üzenete

2019-10-05

A negatív erőktől és energiáktól való megtisztulás

 MICHAEL AAA.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

A REMÉNY üzenetét szeretném átadni nektek, továbbá egy kis bepillantást szeretnék nyújtani a jövőbe.

Azzal fogom kezdeni, hogy elmondom nektek: sokatok számára úgy fog majd tűnni, mintha a lélek sötét éjszakáját tapasztalnátok meg, nemcsak ti személyesen, hanem a körülöttetek lévők is, a városotokban és az országotokban élők, és persze a világ is. Ez ugye nem úgy hangzik, mint a remény üzenete? De ez az, mivel amit személyes szinten – és az egész világra kiterjedő szinten is – megtapasztaltok, az valójában a negatív erőktől és energiáktól való megtisztulás.

 

Valamennyi olyan területnek, ami nem tartozik a Fényhez, vagy ami a Földeteket és a Naprendszereteket átjáró elektromágneses energia magasabb frekvenciáján rezeg, át kell majd esnie ezen a megtisztulási folyamaton.

 

Azok közületek – és ti – akik tudják, hogy kicsodák ők maguk, akik olyan szorgalmasan, hűségesen és szeretően dolgoztak, akik tudják magukról, hogy a Fény munkásai közé tartoznak, azon tűnődnek, hogy miért? Miért én? Miért most? Úgy gondoltam, hogy minden negatív befolyást megszüntettem az életemben.

Úgy gondoltam, hogy már túljutottam a harmadik dimenzió minden zűrzavarán. És mégis, most fizikai fájdalmat vagy kellemetlenséget éltek meg, vagy az is lehet, hogy valamilyen szörnyû betegségben szenvedtek, vagy konfliktusaitok vannak a kapcsolataitokban, nehézségek a munkahelyeteken, vagy akár fenyegetésben érzitek a biztonságotokat vagy a jóléteteket. Miért?

Ez a remény üzenete, amit el szeretnénk hozni nektek.

Mondtuk nektek, hogy a csodák már igen közel vannak, és ez így igaz. Mondtuk nektek, hogy a Fény ragyogni fog minden sötét sarokban, minden hasadékban.

 

Azért, hogy a Fény át tudja alakítani a sötétséget, kell lennie egy megtisztulási folyamatnak.

Könnyű azt mondani, hogy: „Odaadom magam a Fénynek. Odaadom mindenem, ami vagyok, és mindenem, amim van a magasabb oknak.” De mi történik, mikor biztonságotok fenyegetésbe kerül? Siránkoztok és jajveszékeltek, hogy: „Ez nem fair! Mit tettem, hogy ezt érdemeltem?”.Mikor ti vagy egy szerettetek megbetegszik, akkor kétségbeestek és elfeledkeztek a magasabb forrásotokról és a gyógyítás csodálatos ajándékáról, amit ti és a többiek kaptatok? Vagy a vigasztaló Szentlélekhez, a Hatalmas ÉN VAGYOK Jelenlétetek ajándékához és az Ibolyaszínű Átalakuló Lánghoz fordultok?

Kérlek, cselekedjetek az utóbbi szerint, kedveseim. Mivel akkor mögöttetek áll majd az Ég Minden Seregeinek ereje és segítsége.

 

Közületek sokan tapasztalják meg az utolsó, még hátralévő tisztulást vagy diszharmóniát vagy – engedjétek meg, hogy így mondjuk: megtapasztalják a végső próbát, mielőtt engedélyt kapnak arra, hogy megkezdjék felemelkedésüket az ötödik dimenzióbeli valóságba. Óh, kedveseim, annyira csodálatos ajándékok várnak rátok. Úgy gondoltátok, hogy nem részesültök majd jutalomban? Azt gondoltátok: nem kérünk meg titeket arra, hogy mutassátok meg hiteteken és elszántságotokon keresztül azt, hogy készen álltok a hatalom ajándékára?

A Fény erői elkezdték legyőzni és túlragyogni a sötétség és a negativitás erőit. De nem lehet ezt bevégezni harc nélkül, fájdalom nélkül, zűrzavar nélkül, áldozat nélkül, igyekezet nélkül, állhatatosság és elhivatottság nélkül.

Ne futamodjatok meg a vége felé, szeretett harcosaim… ne most, mikor már oly közel vagytok ahhoz, hogy megvalósítsátok és elérjétek mindazt, amiért már hosszú korok vagy elmúlt eónok óta küzdötök.

Olyan közel vagytok, szinte karnyújtásnyira ahhoz, hogy elérjétek célotokat… olyan közel ahhoz, hogy győzelmet arassatok.

 

Fogadjátok el örömmel a végső kihívást vagy kihívásokat. Nézzetek szembe velük tiszta fejjel és szívvel, a körülöttetek ragyogó és erõs spirituális páncélotokban. Tudjátok, hogy rendelkezésetekre áll minden segítség, útmutatás és támogatás, amit csak engedélyeztek.
 
Ezalatt azt értjük: ne hagyjátok, hogy félelmetek hatalmukba kerítsen és korlátozzon titeket; ne hagyjátok, hogy érzelmi testetek ámokfutásba kezdjen, negatív energiamezőt hozzon létre körülöttetek, ami megakadályoz minket abban, hogy áthatoljunk rajta és gyógyító energiát adjunk át nektek, hogy megtisztítsuk az életerőt, és hogy átalakítsuk, egyensúlyba hozzuk, harmonizáljuk a rezgéseket azért, hogy befejezhessétek a megpróbáltatásaitokat.

Mindaddig van remény, míg vannak hozzátok hasonlók, akik készek hűnek maradni elhivatottságukhoz, hogy továbbra is a céljukra összpontosítsanak, arra a célra, hogy rezgő energiamezőt teremtsenek, ami körbeveszi, beburkolja és átjárja a Földeteket.

A hatalmas Angyali Erők, a Fény összes Ura és a Mesterek szeretete és védelme alatt álltok.