Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A SZERETETEGYSÉG TUDATOSSÁGA

2022-09-02

Zadkiel arkangyal tanítása 

 

szív fénye másolata.jpg

 

A SZERETETEGYSÉG TUDATOSSÁGA

 

Zadkiel arkangyal: Az egység isteni áramlása

 

Üdvözlet Kedveseim,

MI VAGYUNK Ametiszt és Zadkiel arkangyalok, és szeretettel köszöntünk benneteket. Ma az isteniről szeretnénk beszélni nektek, az egység áramlásáról.

 

Az Egység fogalma mindent magába foglal. Az egész teremtés a Forrástól, a Teremtőtől, az Istenitől származik. Minden, ami létezik, az Egység energiájának része. Ez magában foglalja mind a megnyilvánult, mind a meg nem nyilvánult energiát. Ez mind része az Egységnek, Isten nagyszerű teremtésének.

 

Az egész teremtés magja az Isteni Forrás, amely isteni szikrákat vagy isteni fényrészecskéket sugároz ki, amelyek az élet magjai. Minden az istenitől származik, és az egység része.

 

Az egység magja az isteni szeretet frekvenciája. 

 

Ez a frekvencia gondoskodó, és azzal a szándékkal létezik, hogy mindenki számára a megfelelő jót szolgálja. Ez a tiszta, szeretetteljesség energiája.

Ezen a szinten minden Lény felismeri az Egységet, amely a teremtés minden részét összeköti.

Ez a kapcsolat a szívcsakrán keresztül érhető el.

Először a saját Lényeden belüli felismerésként tapasztalható, hogy a nagy Egész része vagy, amikor a szívcsakrád által ráhangolódhatsz Isteni Szikrádra, amely összeköt téged Minden Létezővel.

Ez a kapcsolat a szeretet és a béke mély érzését hordozza. Minden külső különbséget elkülönülést és megosztottságot felülmúl. Ekkor mindent az isteni szeretet és egység szempontjából érzékelsz.

Mivel mindent ebből a perspektívából nézel, felismered és érzed az egész teremtés Egységét és kapcsolatát.

 

Az isteni szeretet a lényedből minden más lény felé áramlik. Felismered az istenséget mindenkiben és a legmagasabb jót akarod mindenki számára.

Az Egység miatt tudatában vagy annak, hogy amit kiküldesz, az minden lényre hatással van, beleértve önmagadat is.

Az isteni szeretetnek ez a mély tudata még magasabb szintekre emeli az egység érzését benned. Tudod, hogy te és az összes többi lény részesei vagytok a nagy isteni tervnek.

Ez a tudás magába foglal mindent, amit teszel.

 

Minden belégzés szeretetet hoz és minden kilégzés kisugározza azt, az egész teremtés felé. Az áramlás dinamikussá válik, ahogy növekszik az isteni kapcsolat tudatossága. Ez egy kölcsönös áramlás és kapcsolat minden Lény között.

 

Minél jobban erre a kapcsolatra összpontosítasz, annál erősebb lesz.

 

Ez azt eredményezi, hogy megnövekedett együttérzés lesz benned minden lény iránt. Felismered, hogy bármilyen körülmények is vannak, azok a nagy Egység részei. Mindannyian kapcsolatban vagytok a szív fénymagján át. Mindannyian arra vágytok, hogy szeressenek és megbecsüljenek benneteket.

 

Ahogy az együttérzésed növekszik, felülmúlja gondolataidat, tetteidet és szándékaidat. Még ha nem is értesz egyet valakivel vagy a tetteivel, a szív által felismered, hogy mindannyian részei vagytok a nagy Egységnek.

 

Ez lehetővé teszi, hogy Isteni Szeretet küldj mindenkinek.

 

Minél több Isteni Szeretetet küldesz másoknak, annál nagyobb lesz a saját Lényedben.

 

Ahhoz, hogy növeld ezt a képességedet, minden nap szánj egy kis időt arra, hogy az egységre és az isteni szeretetre koncentrálsz. Kezdd azzal, hogy a saját szívközpontjában található Szeretetre összpontosítasz és érezd, ahogy növekszik és kitágul. Érezd, ahogy telítődik Lényed minden részén. Szánj egy pillanatot arra, hogy élvezd ezt a gyönyörű energiát. Aztán hagyd, hogy kisugározzon minden lény felé. A Szeretetnek ez az isteni áramlása képes felülmúlni minden különbséget és kisugározhat többdimenzión át. Ez teszi lehetővé Isten Jelenlétét a világban.

 

Szeretteim, örülünk, hogy szeretetet sugároztok az egység isteni áramlásán keresztül.

 

Tudd, hogy nagyon szeretnek Téged.

 

 

MI VAGYUNK Ametiszt és Zadkiel arkangyalok,

…és szeretettel veszünk körül.

 

 

Közvetítette: Linda Robinson

Fordította: Aysha