Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A TURBULENCIA ÁTVÉSZELÉSE

2024-05-17

ANGYALOK ÜZENETE

ang kapcsolat 2.jpg

 

A TURBULENCIA ÁTVÉSZELÉSE 

 

A NAGY ENERGIÁK INTEGRÁLÁSA

 

Kedves Barátaim, nagyon szeretünk Benneteket,

 

Izgalmas és viharos időket éltek. Soha korábban az emberiség nem hívott be ennyi szeretetet, és soha korábban nem engedett meg ennyi szeretetet a valóságotokba. A fény ezen beáramlásának eredményeként nagy a felfordulás. Régi energiák próbálják folytatni létezésüket a szeretet gyorsan változó áramlásában, amely már nem fogja őket tovább fenntartani.

 

A sötétség (ami csak egy elnevezés arra, ami a Forrástól való elkülönültség illúziójában él) csak akkor tartható fenn, ha mások vesznek körül, akik elvesztek az illúzióban. Nem tud élni egy szeretettel teli szívben, egy jóra összpontosító elmében és egy lélek által megvilágított testben. Nem tartható fenn földi rendszeretekben, ha a szeretet, az együttérzés és az ima fénye ragyog rájuk.

 

Mindazonáltal a természet rendjének része, hogy amikor két hasonló intenzitású energia találkozik, némi zűrzavar keletkezik, miközben megpróbálnak egy nagyobb harmónia állapotába kerülni.

 

Például, amikor egy meleg és egy hidegfront ütközik, átmenetileg viharos időjárási rendszereket kavarhatnak fel. Amikor egy erős vírus aktivizálódik a szervezetben, túlműködő immunválaszt aktivál. Amikor két kavicsot dobnak egy csendes tóba, látszólag kaotikus interferencia-minták keletkeznek, mielőtt a hullámok új rendet találnak. És amikor két, egymástól merőben eltérő nézeteket valló ember ütközik össze, az eredmény gyakran csata vagy szenvedélyed kirobbanás!

 

Ha azonban az egyik energia sokkal erősebb, mint a másik, akkor nagyon kevés a felfordulás, mivel a rendszer igyekszik nagyobb rendet teremteni. Egy egészséges szervezetbe behurcolt vírus gyorsan hatástalanodik. Egy hűvösebb területre beköltöző erős hidegfront kevés kárt okoz. Amikor egy erős véleményű ember találkozik egy olyan emberrel, aki egyszerűen elfogadja őket, nem igazán tud reakciót kiváltani.

 

Tehát, miközben a hírekben, és néha az elmétekben és a testetekben is tanúi vagytok a turbulenciának, bátornak kell lennetek, mert ez egyszerűen az igazság és az illúzió, a szeretet és a nem annyira szeretet, a megrekedt energia és a gyors áramlás találkozása.

 

Kétségtelenül lesz egy kis káosz, amikor az, ami ellenáll a szeretetnek, találkozik a gyors áramlással, kedveseim. Érzitek ezt. Nehezebb, mint valaha, uralni az érzéseiteket, elviselni olyan dolgokat, amelyek nem igazán emelnek fel benneteket, és úgy tenni, mintha minden rendben lenne, amikor nem vagytok egyensúlyban. Ha zseblámpát visztek egy elsötétített szobába, meglátjátok az összes pókhálót, és ha kinyitjátok az ablakokat, felkavarjátok a port, de aztán, kedveseim, kitakaríthattok, kitisztíthattok, és nagyobb rendet teremthettek.

 

Tehát azok, akik aggódnak a világ miatt, lássátok ezt annak, ami: egy olyan időszaknak, amikor meglátjátok, mi volt elrejtve - jóban-rosszban, egy olyan időszaknak, amikor megvizsgáljátok, mi hasznos a bolygótokon, és mi az, ami már nem szolgál titeket, egy olyan időszaknak, amikor megkérdőjelezitek, mennyi energiát szeretnétek haragra és félelemre pazarolni, és mennyivel könnyebb a szeretet felé fordítani a tekinteteket.

 

A szeretet gyors áramlás. Igazodjatok hozzá a legegyszerűbb módokon, és feldobottnak fogjátok érezni magatokat. Ha ellen álltok neki, kimerültnek fogjátok érezni magatokat.

 

A testetek megszokja ezt az új energiát, és sokan közületek valóban fizikailag fáradtak, miközben újra alkalmazkodtok. Sokan közületek szédülést tapasztalnak. Sokan közületek olyan egészségügyi problémákat találnak, amelyek eddig csendben gondot okoztak. Ezek egyszerűen csak azért kerülnek elő, hogy a fénybe kerüljenek, hogy meggyógyulhassatok és teljesebb életet élhessetek.

 

Mindannyian, kedveseim, mozgásban vagytok, és nem feltétlenül a külső világotokban bekövetkező változásokról beszélünk, hanem inkább a bennetek felkavarodó energiákról és érzelmekről.

 

Hogy ezt az időszakot kegyelemben vészeljétek át, térjetek vissza az egyszerű igazságokhoz. Szeressétek és fogadjátok el magatokat olyannak, amilyenek vagytok, még akkor is, ha többé váltok. Ha fáradtak vagytok, pihenjetek. Ha nincs kedvetek valamit csinálni, vagy találjátok meg a módját, hogy szórakoztatóvá tegyétek, vagy ne tegyétek. Ha késztetést éreztek arra, hogy tegyetek valamit - még ha komolytalannak is tűnik -, szeressétek magatokat annyira, hogy megengeditek, hogy az áramlás így mozdítson benneteket. Soha nem tudhatjátok, hogy egy aprónak tűnő döntés milyen dicsőséges hatással lehet az életetekre. Lehet, hogy azért találkoztok életetek szerelmével, mert annyira megkívántatok egy csésze kávét, hogy felálltatok a kanapéról, hogy vegyetek egyet! Megtalálhatjátok álmaitok állását, mert kedvet kaptatok az online cikkek lapozgatásához. Ha bíztok a bennetek lévő mozdulatokban, akkor Istenben bíztok.

 

Legyetek kedvesek magatokhoz! Legyetek most gyengédek önmagatokkal testben és lélekben.

 

Próbáljátok meg nem erőltetni magatokat, kivéve, ha az erőltetés felvidít benneteket! Próbáljátok meg nem hibáztatni magatokat azért, mert azt érzitek, amit éreztek. Szeressétek magatokat a nehéz érzéseiteken keresztül. Próbáljatok elfordulni attól, ami fájdalmat okoz számotokra, és összpontosítsatok arra, ami megnyugtat vagy örömet okoz nektek.

 

Ezek a dolgok, amelyeket az elmúlt néhány évben tanítottunk nektek, lehetővé teszik majd számotokra, hogy ezt a viharos időszakot kegyelemmel vészeljétek át. Még ha fáradtnak, zaklatottnak vagy félelemmel telinek is érzitek magatokat, tartsatok egy kis szünetet a gondolataitoktól, és tegyetek valami jót magatokért. Szundíthattok egyet, vagy ülhettek csendben és lélegezhettek, és megengedhetitek, hogy tápláljunk benneteket.

 

Bármit is tesztek, ne adjátok át az erőtöket annak, ami pillanatnyilag sötétnek tűnik.

 

A fény sokkal fényesebb. A szeretet sokkal több, mint amennyit a hírekben látni fogtok. Az áramlás sokkal nagyobb, mint ami ellenáll. Minden egyes szeretetteljes döntésetekkel megnyíltok a szeretet e hatalmas áramlása előtt, lehetővé téve saját életeteknek, hogy pillanatról pillanatra átalakuljon, és a szeretet csatornáivá váljon a Földeteken.

 

Ha szeretettel vagy kedvességgel „ vagytok”, életeteknek értéke, értelme és célja van. Ne hagyjátok, hogy a sötétség, amit láttok, a kétségbeesés állapotaiba taszítson benneteket. A szeretet az egyetlen igazi erő a Világegyetemben, és mindig is az lesz. E zűrzavaros újjászületés ellenére meg fogjátok élni, hogy egy kedvesebb, harmonikusabb és szebb világ kialakulását lássátok.

 

Isten áldjon meg Titeket! Nagyon szeretünk Benneteket.

 

Az Angyalok

 

 

Ann Albers

Forrás:https://www.visionsofheaven.com/