Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A zöld sugár és a smaragd láng

2018-10-11

Metatron arkangyal közvetítése

 A zöld sugár és a smaragd láng.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Üdvözlet Szeretteim, Metatron Vagyok a Fény Ura és mindannyiótokat köszöntöm a Feltétel Nélküli Szeretet terében, azokat amint ezeket a szavakat olvassátok.

Mi most örömmel megosztjuk az elkövetkezőkben veletek és a Felemelkedő Földnek a Smaragdzöld Sugár és a Szent Smaragd Láng teljes aktiválását. Mesterek ez egy régóta várt esemény, egy évmilliókkal ezelőtti ígéret, az ahogy egykor a megvilágosodott korba kerültök. Ez az aktiválás egy olyan megvilágosodott időben történik, amelyet mostanában a Föld elért és folytatja tovább azon az útját egy sokkal nagyobb dimenzionális kiterjedés elérésébe és ez most már mindez sokkal tisztábban közreadható a Föld valamennyi királyságának. Olyan megvilágosodott időszak ez, amelyben képesek vagytok értelmes kölcsönhatásban és teljes mértékben kommunikálni a Föld összes elemeivel és királyságával. Ez valamikor így is volt egykor, amikor a Smaragd Dimenzió teljes spektrumát bírtátok, és ez most visszatért hozzátok.

Sokatok közületek hívva voltak ide, hogy aktiváljátok egykor ezt a smaragd evolúciót. Ez most nagyon közel van és meg kell majd jeleníteni egy rendkívüli háromszöggel és egyfajta üstökösként fellobbanó energiával, amely kiterjeszti a kódjait. Évmilliók óta vártátok, hogy megkapjátok majd ezeket a kódokat és ezt sokatok a lelketek ígérete szerinti szent szerződéseitek részeként hordoztátok magatokkal. Ez is része a mostani új kezdeteknek, egy új életfelfogásnak és mindennek a megtapasztalása most a rendelkezésetekre áll.

A Smaragdzöld Sugár Végtelen Kapujának Aktiválása

Az Új Föld már 12 dimenzióba terjed ki és most közvetlenül tudtok, 12 csakrátokkal összekapcsolódni vele, minden egyes elsődleges dimenzióhoz, valamint 20 csakrával a belső al-dimenziós mezőkhöz az Omni Földön belül.

Egy sokkal nagyobb tudatosság eléréséhez van fejlődési lehetőségetek. Ezért is fontos az, hogy logikusan is megértsétek azt, hogy ez a fejlődés magával hordozza, magába foglalja a Föld összes királyságának az együttes fejlődését is. A Planetáris Felemelkedés kiterjedésének alapja ugyanakkor vonatkozik az emberiség frekvenciális kiterjedésére is, így beleértve tartalmazza a Föld Királyságait is a tudatosságotok mezejében. Ez a paradigmaváltás lényege, és ez biztosítja azt, hogy képesek lesztek összekapcsolódni minden egyes tudatossági formával, Gaian belül. Ez egy nagyon fontos továbblépés arra, hogy úgy integráljátok identitásotokat, mint a Föld társalkotói és részei.

A csakráitokon keresztül dimenzionális hozzáférésetek lehetséges a Planetáris Felemelkedéshez. Így tehát minden ,,új" csakra elkezdheti befogadni a Szent Kódokat és telepíthetitek magatokban azokat 2013-ban az Új Föld Első évében. Ez a Zöld Sugár aktiválásán keresztül valósul meg.

Augusztusban tehát a Zöld Sugár Végtelen Kapujának megnyílása során történik meg a Smaragd Láng aktiválása, fellobbantása. A legszélesebb nyílási pont, 2013. Augusztus 12-21. között történik meg.

És most elmondjuk nektek, hogy a 4,8,9 dimenziók átformáznak bennetek a Smaragd Sugáron keresztül. A 8. és 9. dimenziós kódok telepítése, Toth Föld- Kódolásaival fog beteljesülni, mégpedig a Smaragd Láng aktiválásán keresztül.

Mindez, 2013. 8. havában, Augusztusba indul be és a 9. hónapban, Szeptemberben fejeződik be. A Zöld Sugár Aktiválásának csúcspontja, a Perseidákból érkező meteorraj feltűnésével veszi kezdetét és a tetőpontja az Augusztus 20.-i Telihold idejére esik. (Értsétek meg tehát az asztrológiai és asztronómiai események fontosságát, mint energia katalizációt, mert az Új Földön minden ezek működésén alapszik. A Smaragd Láng rezgésének lényege: A GYÓGYULÁS ÉS GONDOSKODÁS/TÁPLÁLÁS, amint befogadjátok a Zöld Sugár Aktiválásának kódjait. A 8. és 9. csakramezők kiterjedése a 8. és 9. dimenziókban létező Élet Birodalmainak sokkal tisztább befogadását és érzékelését teszi lehetővé, valamint az Éterikus Szinteken a 16-18 csakrákkal való Érzékelését a 13-20-33 kristályos Mer-Ka-Na Mezőknek.

A fentieknek megfelelően az emberiség így képessé válik arra, hogy fogadni tudja ezeket a kódokat, ahogy a Zöld Sugár Végtelenség Portáljának kódjait teljes egészben letölti magának. A kódok hatásának erősítését a 8. és 9. csakrába, Raphael Arkangyal segítségével, irányításával történik. A Smaragd Láng fellobbanása, egy magasabb tudatosságba emel bennünket a Felemelkedő Földdel egyetemben. Minél jobban letelepítődnek az Új Föld magasabb frekvenciái, úgy annál inkább rátok hárul ennek a katalizálása és finomhangolása a Kristályos Fény Test Csakráinak összerendeződésével a Mer-Ka-na mezőben.

Újraigazítja és újraformálja a bolygó csakraközpontjába a rezgéseket, azért hogy ott fogadni tudja és majd szétterjeszteni az emberiség fejlődésének céljából, a bejövő fény rezgését.

A zöld sugár és a smaragd láng1.jpg

Kép forrása: Pinterest.com


A Zöld Sugár Új Kiterjedésének Összetettsége

A Zöld Sugár egy nagyon összetett és széles körben alkalmazható energia. Egy sajátos színképtartományban a Növényi Királyság, tellurikus/ásványi és éterikus megnyilvánulását hordozza és így a Növényi Tudatosság Dévikus Tündéreinek egy magasabb szintű megnyilvánítását teszi lehetővé. Ezek a Jóságos Tündérek hordozzák ezek tudatformáit, beleértve a Tündéket, Manókat és ,,Zöld emberkéket".

A Növényi Királyság leginkább tudatos Lényei a Fák. És ismeretes az, hogy a Gyógyító és Spirituális Tanácsok ezt számos társadalmi korszakon keresztül tudatosították, különösen Lemuria és Atlantisz Arany korszakában. Sokan közületek ott voltatok és élettapasztalatokat szereztetek egykor, még a kettőség nélküli bolygó korábbi korszakában. Mivel ezek a lények, mint isteni lények kiterjednek a Föld Királyságaiba, fénylő formákba, ez lehetővé tette a kristályos rezonancia korszakában a frekvenciájukat rezonáló lencséik által, hogy a bolygó felemelkedése aktiválható legyen a Zöld Sugár aktiválásán keresztül. A fák még egy hatalmasabb szerepet is hordoznak a tudatosságotokban. Sokkal tisztább kommunikációs és gyógyító kapcsolatban vannak az emberiség felé az Új Földön. Ők már gyakorlatilag évezredek óta, ,,észrevehetetlenül" hordozzák az igazi tudatosságot. A Zöld Sugár Új Föld Aktiválásában vissza fogjátok nyerni azt a képességeteket, hogy értelmesen kommunikáljatok a Fák Lényeivel, mert nemcsak a gyógyításukat kínálják fel nektek, hanem lelki tanácsadással is ellátnak bennetek.

Éppen ezért fokozott felelősséggel jár együtt az, hogy védelmezzétek a Fákat.

Minden életforma, a növényi/botanika élet (különösen a fák) egy tudatossági hierarchiával rendelkeznek. Ezek csúcsán az Óriásfenyők állnak (a Vörösfenyők és Mamutfenyők) őket követik a Tölgyek és a Tiszafák. Vannak persze még számos más fafajták és sokféle csoportosulásaik is. Egyes pszichoaktív növények segíthetnek bennetek a tudatosságotok kiterjesztésében, és mint Spirituális Tudatosságotok Szövetségesei szolgálnak bennetek, így számos változatban a fák is. Egyes fák és növények a táplálékotok forrásaként is vannak jelen. Ezeket többnyire áruféleségekként használjátok fel, de nem ismeritek fel bennünk a tudatos létezésüket. Magvaikat elvetitek, kihajtanak, gondozzátok őket, aztán leszeditek a terméseiket, hogy tápláljanak bennetek, még a rostjaikat, száraikat, faanyagukat is hasznosítjátok.. De nem ismeritek fel még igazából azt, hogy az erdők (beleértve az őserdőket is) ezen túl oxigénnel látnak el bennetek, és még mindig nem oldottátok meg azt, hogy hogyan tartsátok fenn, meg őket az utókor számára.

A Mamutfenyők különlegessége az, hogy képesek saját magukat klónozni. Kívülről, környezetükből klónoznak. Ebben a folyamatban az eredeti, természetes energiák, életminták fennmaradnak. Ez egy rendkívüli tulajdonsága a Mamutfenyők Tudatosságának. Éppen ezért is van az, hogy az Arkangyalok felkérték David Milrachot, hogy klónozza a Mamutfenyőket és az Óriási Vörösfenyőket. És ezért is van az, hogy ez a csatorna most közvetlenül összegyűjt és odairányít bennetek az óriásfenyők legszentebb területeire. Ezért is hívunk sokatokat oda, hogy megkaphassátok ezeket a tudatosságkódokat ezekben a megszentelt térségekben.

Azt mondjuk nektek, hogy az óriásfenyők energiái és életmintáinak megnyilvánulása visszamenőleg is összefüggésben van és kiterjednek, mintegy 144 millió évre veletek kapcsolatban. Nincs más növényi vagy biológiai élet a bolygó fizikai világában, amely ilyen rendkívüli és fontos jellemzőkkel bírna.

Az óriásfenyők a legfontosabb energia felvevőkészülékei a Zöld Sugár Aktiválásának, amelynek az a fő célja, hogy újraaktiválja és megemelje, fokozza a fák szerepét az Új Földön.

Erre hívunk, szólítunk fel bennetek. Hívjuk az összes Lemuriait, hogy ismerjék fel mindezt és segítsék és fogadják el az ő szeretet szolgálatukat. Ezért is van az, az az oka annak, hogy itt maradtak a 3. dimenzióban továbbra is, amely egyébként teljes pusztulásukat hozná. Válaszoljatok hát a hívásukra és akkor valóban exponenciálisan hálásak lesznek, megajándékoznak bennetek.

A Zöld Sugár és Smaragd Láng

Szánjatok arra időt, hogy ott legyetek az ősi fák alatt, amikor a Smaragd Láng Végtelenség Kapuja megnyílik. Ezek az ősi és óriási fák egy nagyon fontos szerepet játszanak az aktiválásban, mint ahogy azt hinnétek. A Mamutfenyők Mesteri Lények, kódhordozók, életminta hordozók, a növényi Birodalom kristályai. Ezek a fák igazából portálok és teljes mértékben ez az igazság. Ezek a hatalmas fák, átalakítják az esőt, és a talajvízbe kódolják a kristályokat. Marcel Vogel és Dr. Emomoto kimutatták azt, hogy a víznek tudatossága van és olyan képessége, hogy hordozni tudja a kristályos mintákat. A Mamutfenyő több mint egy egyszerű fa. Képesek hatalmas mennyiségű vizet magukba szívni és azon keresztül egy rendkívüli fotoszintézis folyamatban vesznek részt, tárolják magukban a théta koherencia napenergiáit. Emiatt is rendkívülien magas rezgésű lényeknek tekinthetjük őket, és az Angyalok így képesek arra, hogy megnyilvánuljanak a Mamutfenyők portálja körül.

A Mamutfenyők többdimenziós átjárók és hihetetlen energiájú vízfolyásokat választanak ki maguk körül. Ezek az energiák, mind fizikai, mind éteri rezgésű dimenzionális tudatosságon rezegnek. A Mamutfenyők képesek felvenni, befogadni a szent energia kódokat. Ezzel is egyensúlyba tartják és gyógyítják az emberi testek fizikai és éteri mezőit. Gyógyító energiát bocsátanak ki és begyógyítják az emberi aurát, amely lehetővé teszi az aura számára azt, hogy folyamatosan optimális áramkörben rezegjen, és így ez képessé tesz arra bennetek, hogy Mer-Ka-Na állapotba kerülhessetek és teljes mértékben, és tudatosan aktiválhassátok a tobozmirigyet. A Lemuriaik tudják ezt, azt hogy ezek nagyra becsült és nagy tiszteletet érdemlő Mamut és Vörös óriásfenyők. Sokan közületek már voltatok körülöttük és ezért is van az, hogy újraébreszthető lesz a Zöld Sugár Aktiválása, ami egy régóta várt tudatosság kiterjesztésének eseménye. Így ezért is hívunk közületek, sokatokat, hogy horgonyozzátok le, rögzítsétek a Smaragd Sugár kódjait, mert ezekkel így beléphettek már, Gaia és a Mester Fák eddig elképzelhetetlen békességébe és minden oldalú harmóniájába, amely szolgálatotokra áll így.

Metatron vagyok a Fény Ura, és megosztom veletek ezeket az Igazságokat!

És ez Így Van, És ez Így Van Szeretteim!

A zöld sugár és a smaragd láng2.jpg
Kép forrása: Pinterest.com

Forrás : AA Metatron: Sacred Activation of the Green Ray & Emerald Flame, 7 July 2013 -James Tyberonn Archangel Metatron Channel
Sacred Activation of the Green Ray & Emerald Flame
A fenti csatorna szerzői jogvédelem alatt áll © James Tyberonn Minden jog fenntartva www.Earth-Keeper.com
The above channel is copyrighted © James Tyberonn All Rights Reserved www.Earth-Keeper.com  Magyar forras: foldcsillagok.hu