Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Angyali Áldások

2018-10-10

Mihály Arkangyal üzenete

 Angyali áldások.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Szeretett Nővéreim és Fivéreim Isten Fényében, én vagyok Mihály Arkangyal! Köszöntelek titeket szeretetem teljes jelenlétében. Végtelen lények vagytok, kiket biztonságban tartanak közülünk azok, kik mellettetek járnak a változás és átalakulás eme végső napjaiban.

Fel lettetek kérve, hogy vezessetek be egy új paradigmát, egy váltást a tudatosságban az Anyaföldért és a saját életetekért, melynek következtében többé nem roskadoztok a félelem alapú próféciák súlya alatt. Kérjük tőletek, hogy legyetek erősek mikor nyilvánvaló veszéllyel néztek szembe a megélhetésetek kapcsán. Legyetek tudatában, hogy jelen van az, ami támogat titeket, még ha nem is abban a formában amiben választottátok, hogy legyen, akkor is úton van felétek, erősebben mint valaha. Amíg mindez manifesztálódik számotokra, tovább kell haladnotok utatokon megidézve a legerősebb Szeretetet, ami csak található bennetek. Én és Fényseregem Légiói folyamatosan segítünk titeket, védelmezünk és vígasztalunk, mikor a múltatokból fakadó félelmek emésztenek titeket.

Egyet se féljetek, mert Én, Mihály Arkangyal, mindig világítani fogom előttetek az utat. Megmutatom számotokra, hogy a csodák jelenléte azon Szeretet manifesztálódása, melyben folyamatosan tartunk titeket.

Kérjetek és megadatik, mert ez mindörökre íratott és mindörökre értetett. Azok, akik kérik, ami jár nekik, s ami élvezetet (boldogságot) okoz számukra, mindig megkapják azt, ami igazán nagy boldogságot okoz számukra. Gyógyító és erővel eltöltő ibolyaszín lángjaimmal körülölelek mindenkit és minden egyes embert, aki csak olvassa szavaim. Mindezen túl elhozom számotokra az Igaz Szeretet Sugárzó kék Lángját, hogy többé ne legyetek elválasztva Isteni Esszenciátoktól. Örökké valók vagytok, s önmagatok megismerésén keresztül alkotjátok meg mindazt, Amik Vagytok. Mert ahol Szeretet van, ott a hazugság nem létezhet, ott a csalódás és a tévedés lehetetlen.

Nézzetek mélyen a Szívetekbe, egészen Lelketek Esszenciájáig és kérdezzétek meg: a nagy változások eme idejében, mi az, amire szükségem lenne ahhoz, hogy beteljesítsem küldetésem a Földön, ha már most kutatnám a módját, hogy befejezzem? Mire vágyik igazán Lelkem, amit még nem értettem meg, vagy ami még nem tudatosult bennem, mert talán úgy véltem, amit kértek tőlem, azt ezen az úton lehetetlen végrehajtani? Mire vágyik igazán Lelkem? Tudjátok meg, mikor a Szív igaz lényeget hordozó vágya az Isteni Szeretet Fénye felé irányul, az nem fog visszautasításra lelni.

Minden a küszöbön álló változás energiájában rezeg! Azok közül lesztek, akik átvészelik a vihart egy csendes és nyugodt helyen, mert tudjátok, hogy a mi Szeretetünk hatalma együtt győzedelmeskedik a félelem felett, és feltárja a lehetőségeket és a lehetséges választásokat, hogy ti is meghozhassátok saját választásotokat. Nem azért, hogy megtudjátok melyik a célravezető, nem is azért, hogy megtudjátok melyik a legbonyolultabb választás. Ez képességeitek és teljesítményetek minden lehetőségén túlra mutat. Emlékezzetek, hogy minden út egy egyszerű lépéssel kezdődik, s ahogy a lépések folyamatosan kibontakoznak, felismeritek majd az Isteni Szeretet kezét, mely mindvégig beburkolt és átölelt titeket. Ki lettetek választva, hogy itt legyetek a Földön ezekben az időkben, hogy ünnepeljétek a Teremtő Isten Fényét magatokban, hogy az Isteni Szeretet egy darabkáját hordozzátok a szívetekben, és hogy mindig ünnepeljétek a változás és átalakulás egyre kibontakozó utazását, mely előttetek áll.

Ami bennetek történik, az az Isteni Szeretet csodája. Az Anyaföldnek gyógyulásra és helyreállításra van szüksége. Felfedte szépségét előttetek, és szenvednie kellett emiatt. De eljött az ideje az egyensúlynak, földjein és vizeiben többé nincs helye a félelemnek. És úgyszintén számotokra, a félelem ideje elmúlt.

Alkossatok magatokban egy helyet, melyet beburkol a bizalom és az Isteni Szeretet. Hívjátok segítségül Fényemet, és én már abban a pillanatban ott leszek veletek. Mert én és Fényseregem Légiói teljes készenlétben állunk, hogy a lehető legjobban szolgáljunk titeket, hogy helyrehozzuk, ha valami már nem a Szeretetből táplálkozik, hogy a Szeretet átalakító tüze által segítsünk elengedni a múltat, és hogy előhozzuk belőletek Lelketek Végtelen Eszenciájának isteniségét. Mert testvérek vagyunk, akik hasonló utakon járnak, hisz közös vágyunk, hogy elhozzuk a Föld nevű bolygóra a Szeretet hatalmát, a Lélek Fényének Végtelen Szeretetét, melyet talán mindenki megtalál önmagában.

Én vagyok Mihály Arkangyal! Én vagyok, aki Fényt hoz a sötétségbe. Én vagyok, aki örökké világítja és megtisztítja a félelem akadályaitól az utat és átalakítja azt, ami már nem szolgál titeket. Szabadon járjatok utatokon, s legyetek tudatában felétek irányuló Szeretetemnek, mert én mindörökké szolgálom a Teremtő Istent, aki mindig a Szeretetről beszél és Szeretetet hoz a jelenléte mindegyik és minden egyes részecskéje számára, számotokra.

És ez így van.
Forrás: fenyvilag.blogspot.com
Takeli Magdalen