Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Erő és akarat

2019-09-03

Nagyon sokat segítenétek elsősorban magatokon, ha megtanulnátok bízni a saját erőtökben

erő fény medi.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

 

"Kedves Földlakók!Folyton valami csodát vártok tőlünk. Állandóan az eget bámuljátok, mert azt hiszitek, hogy a csodák az égben kezdődnek. Az igazság azonban az, hogy a csoda minden pillanatban jelen van mindenhol. Nem számít, hogy az égben vagy a földön a szabályok ugyanazok, de van néhány dolog, amiről hajlamosak vagytok megfeledkezni. 


Mi akik szerintetek az égből figyelünk benneteket, valójában nem vagyunk az égben.

Állandóan ott vagyunk köztetek és körülöttetek. Figyelünk benneteket és vigyázunk rátok, sőt még segítünk is abban, hogy lássátok mit kellene tennetek. Akkor is segítünk benne, amikor nem vagytok tudatában, amikor teljes egészében felőrölnek a félelmeitek és már nem látjátok mi lenne a helyes és merre van előre. 


Segítünk, mert végtelenül szeretünk benneteket, ti viszont egyáltalán nem szeretitek magatokat. Hallanátok csak miket gondoltok és mondtok magatokról. Meg lennétek döbbenve, ha egyszer csak visszahallgatnátok azt a sok szörnyűséget, amit folyton a saját fejetekhez vágtok. Aztán pedig újra felnéztek az égre és várjátok a csodát. Csakhogy ez az egész nem így működik, nagyon nem.

Megfeledkeztek valamiről, a saját erőtökről.

E nélkül az erő nélkül nem tudunk segíteni nektek. Hiába próbálunk folyton talpra állítani benneteket, ha újra és újra elhagyjátok magatokat és a földre zuhantok. Nagyon viccesek vagytok, mert amikor tényleg ott a segítség, akkor észre sem veszitek, hogy már megint egy csodában volt részetek.


Nagyon sokat segítenétek elsősorban magatokon, ha megtanulnátok bízni a saját erőtökben, ami kizárólag a tiétek.

Ez az erő nem kívülről, hanem belülről indul el. Azonban nektek kell felébreszteni ezt az erőt, azáltal, hogy használjátok nap, mint nap. Meg kell tanulnotok kifejezni az akaratotokat, hiszen az akarat maga a teremtő erő, ami a csodákat létre hozza.

Féltek az akarattól, mert azt hiszitek, hogy elpusztít mindent körülöttetek, éppen ezért önmagatok ellen fordítjátok és saját magatokat pusztítjátok vele.

Aztán dühötökben megint az égre néztek és várjátok, hogy valaki szabadítson meg a szenvedéseitektől. Saját erőt kell építenetek, azáltal, hogy vállaljátok az akaratotok szabad kifejezését. Az erő nélkül csupán bábok vagytok, akibe bárki belebújhat és a ti bőrötökön keresztül érvényesítheti a saját akaratát.

Mindannyiótoknak vissza kell térnetek a saját testetekbe és meg kell tanulnotok, hogyan építsétek fel az erőtöket és hogyan fejezzétek ki az akaratotokat.

Egy olyan időszak áll most előttetek, amikor az energiák megszólítanak titeket és táncba hívnak, ahol megtapasztalhatjátok önmagatok valódi erejét. Álljatok készen és legyetek nyitottak ennek az energiának az érkezésére, ami megtanít benneteket hogyan építsetek saját erőt

A legnagyobb szeretettel a Ti Segítőitek "