Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Angyalok üzenete

2020-01-28

ÉLETTERV ÉS SZABAD AKARAT

ang djn.jpg
 
 

Kép forrása: pinterest.com

 

Angyalok üzenete:

ÉLETTERV ÉS SZABAD AKARAT

 

Kedves Barátaink, oly nagyon szeretünk Benneteket. A mi szemünkben mindannyian hibátlanok vagytok. Közületek mindenki nem kevesebb, mint az Isteni Fény, melyet egy becses és emberi lélekbe formáztak és akinek megadták a teremtés képességét!

 

Ti kedveseim azt tudtok teremteni, amilyen élményt csak szeretnétek itt a Földön. Nem része a sorsotoknak, hogy egy adott életet éljetek. Nem része a sorsotoknak, hogy egy bizonyos halál módban haljatok meg. Nem része a sorsotoknak, hogy egy adott emberrel legyetek vagy egy másikkal. „Útitervet" készítetek mielőtt eljöttök a Földre. A születésetek előtt vannak bizonyos vágyaitok azzal kapcsolatosan, hogy hogyan és kivel együtt szeretnétek növekedni. Van egy elképzelésetek arról, hogy hol szeretnétek élni, mit szeretnétek tenni és , hogy hogyan és mikor szeretnétek meghalni. Függőben lévő megállapodásokat köttök azzal kapcsolatosan, hogy hogyan fogtok együtt táncolni egyes lelkekkel abból a célból, hogy mindketten még inkább és még jobban megértsétek a szeretetet.

 

Viszont soha, de soha nem írja elő semmilyen „sors”, hogy ezen az életetek előtti terveiteket végre is hajtsátok.

 

Amint megérkeztek a Földre a növekedésetek ütemét valamint azt, hogy hogyan szeretnétek növekedni, azt teljesen a szabad akaratotok határozza meg – az energiátok, a választásaitok, a döntéseitek és annak a módjai, hogy hogyan tekintetek önmagatokra és a benneteket körülvevő életre.

 

Sok oka lehet annak, hogy meg szeretnétek változtatni a születéseteket megelőző tervet.

 

Néha gyorsabban fejlődtök, mint amire számítottatok. Talán megtanuljátok önmagatokat szeretni és így már nincs a továbbiakban szükségetek fájdalmas vagy nagyon nagy kihívást jelentő körülményekre, hogy ezek elősegítsék a fejlődéseteket. Azzal együtt, hogy az életet megelőző terveitek arra ösztökélhetnek benneteket, hogy egy adott helyben maradjatok vagy elinduljatok egy adott irányba, ha már túl nőttetek ennek a szükségességén, akkor új utak felé vezetnek benneteket.


Olykor két lélek növekedésének az üteme eltérő és így a születést megelőző terveik nem kerülnek összhangba.

 

Lehetséges pl., hogy két lélek megegyezik abban, hogy majd találkoznak és a növekedés intim táncába kezdenek, de amikor találkoznak az egyik leragad, nem tanulja meg a leckéit és bent ragad egy egészségtelen kapcsolatban, míg a másik pedig szabad.
Ez esetben a születés előtti tervek kötélhúzását mindketten érezni fogják, de a kettő közül a szabad léleknek új döntéseket kell hoznia a jelen körülmények között.
Egyetlen esetben sem engedhető meg az, hogy valaki egy másik döntései miatt szenvedjék. Ilyenkor egyszerűen más döntéseket kell hozni.

 

Az úti tervek változhatnak.

 

Bizonyos esetekben meglephet benneteket egy olyan lehetőség a Földön, amelyet nem terveztetek be. Lehet, hogy ráugrotok egy lehetőségre, ami növekedést kínál, új és izgalmasabb irányokba, mint amiről valaha is álmodtatok. Függetlenül attól, hogy mit terveztetek a születésetek előtt, mindig azon vagyunk, hogy arra az útra vezessünk benneteket, ami a legjobb, legszeretetteljes, leginkább megfelelő a lelketeknek – ami tehát jelenleg a legkedvezőbb számotokra és az, ami tiszteletben tartja mindenkinek a Fényét, aki körülöttetek él.
Így tehát, amikor egy döntés előtt találjátok magatokat, ne aggódjatok annyira amiatt, hogy mit „kellene” tegyetek és hogy mindenki másnak mit „kellene” végre tennie.

 

E helyett tegyetek fel egy egyszerű kérdést:


„Ha figyelemebe veszem azt, hogy hogyan érzem magam és az engem körülvevő élet jelenleg hogy néz ki, mi legyen a következő lépés?
Figyelembe véve a körülményeket milyen úton mehetek tovább, amit a szívem is diktál?

Mi az a következő legörömtelibb választás, amit hozhatok itt és most ebben a pillanatban?”


Lehetséges, hogy a folyó nem képes egy hegyet odébb tenni, de úgy dönthet, hogy bizalommal megkerüli azt az útja során.
Kedveseim, törődjetek a saját szívetekkel és válasszátok azokat az utakat, amelyek az adott pillanatban a legkedvesebbnek tűnnek számotokra.  Ebben a valóságban függetlenül a születés előtti terveitektől, nem korlátozhatja be az örömötöket a világ, a politika vagy a benneteket körvevők döntései.

 

Minden egyes pillanatban dönthettek úgy, hogy örömtelien növekedtek!

 

Az Isten áldjon Benneteket!


Annyira szeretünk Benneteket!

 

 

Az Angyalok

 

Ann Albers 2020. január 27.

 

https://EraofLight.com/…/the-angels-travel-plans-and-choi…/…