Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ANGYALOK ÜZENETE

2024-07-09

MÉLYÍTSD EL A KAPCSOLATOD A FORRÁSSAL

ang angyal természet.jpg

.

KAPCSOLAT A FORRÁSSAL

.

Ez a földi idő arra szolgál, hogy elmélyítsétek a kapcsolatotokat a Forrással, bármilyen módon is választjátok ezt. Néhányan közületek ezt a hagyományos vallások gyakorlásával tehetik. Néhányan közületek saját magán spirituális gyakorlatokat vagy meditációkat végeznek. Néhányan közületek a természetben találják meg ezt a Jelenlétet, mások pedig a család szentségében. Bármikor, vagy bárhol is érezzétek magatokat kapcsolatban a szeretettel, megerősítitek a szellemeteket, megnyíltok a szeretet állandó áramlata előtt, amely mindig jelen van, és segítséget kaptok ahhoz, hogy felülemelkedjetek a körülöttetek lévő körülményeken.

.

A Teremtő a ti forrásotok és utánpótlásotok. A Forrás olyan szeretetet sugároz, amely végtelenül erősebb, mint bármi, amit a Földön találhattok. Az Isteni rendelkezik azzal a hatalommal, hogy gyógyítson, vigasztaljon, megnyugtasson, felemeljen és vezessen, de szabad akaratot kaptatok, és olyan rezgésre kell ráhangolódnotok, amely lehetővé teszi számotokra, hogy befogadjátok ezt a végtelen sugárzást. Ott van, olyan biztosan, mint ahogy a Nap is mindig süt, de ki kell nyitni az ablakokat, hogy lássátok a Napot, és ki kell nyitni a szíveteket, hogy befogadjátok ezt a szeretetet.

.

Még a legkisebb döntésetekben is megnyílhattok e szeretet előtt, hogy vigaszért vagy egy kedves gondolatért nyúljatok. A legapróbb kedves szóval is megnyíltok, hogy ez a szeretet áramolhasson hozzátok és rajtatok keresztül. A legegyszerűbb cselekedetben, hogy kedvesek vagytok egy állathoz, megengeditek, hogy ez a szeretet átjárja elméteket, testeteket és lelketeket. Bár a szeretet nagy gesztusai csodálatosak és jó érzéssel töltenek el minden érintettet, nem szükségesek ahhoz, hogy ez a szeretet felétek és rajtatok keresztül áramolhasson. Ahogy leültök és egy pillanatra elismeréssel adóztok egy szép napnak vagy akár egy tudatos lélegzetvételért, megnyíltok ennek a szeretetnek.

.

Az ok, amiért oly sokatoknak olyan nehéz leülni és könnyedén befogadni ezt a szeretetet, az az, hogy oly sokan közületek olyan Istenről tanultak, aki inkább emberi ideológiák kivetülése, mint a végtelen szeretet Forrása. Legtöbbeteket egy olyan Teremtő elképzelésével neveltek, akinek vannak bizonyos kritériumai, aki ítélkezik, jutalmaz, elítél, vagy irgalmas. Az emberiség a saját képét vetítette rá egy sokkal nagyobb Jelenlétre.

.

Tudjuk, hogy a legtöbbetek, aki olvassa ezeket a szavakat, már nem fogadja el az ítélkező és elítélő Isten emberi elképzelését. Sokan éreztétek már ezt a szerető jelenlétet. Még többen szeretnétek ezt gyakrabban megtapasztalni.

.

Ennek a szeretetnek a megtapasztalása azzal kezdődik, hogy elfogadjátok az egyszerű igazságot: Szeretve vagytok. Mindig. Örökké. Feltétel nélkül. Szeretve vagytok, akár úgy viselkedtek, ahogyan azt gondoljátok, hogy kellene, akár nem. Akár érzitek, akár nem, szeretve vagytok. Akár érdemesnek tartjátok magatokat rá, akár nem, szeretve vagytok. Akár évekig imádkoztatok, akár dühösek vagytok valamilyen hamis elképzelés miatt Istenről, szeretve vagytok.

.

Kedveseim, aligha tudjátok elképzelni ennek a feltétel nélküli szeretetnek a természetét, amely nem tántorodik el a szellemetek tökéletességétől, függetlenül attól, hogy mit tesztek vagy nem tesztek, mit mondtok vagy nem mondtok, mit éreztek vagy nem éreztek. A Teremtő még a ti szereteteteket sem igényli viszonzásul, bár örömét leli abban, ha szeretni lát, mert ez hasznotokra válik.

.

Kérdezzétek meg tehát időnként magatoktól: "Ha tudom, hogy létezik ez a végtelen szeretet, miért viselkedem úgy, mintha meg kellene dolgoznom érte? Miért gondolom, hogy ki kell érdemelnem? Miért nem ülök csak úgy le és sütkérezem a körülöttem lévő jóságban, és miért nem érzem azt? Hajlandó vagyok-e mindezen okokat félretenni, fellélegezni és befogadni?"

.

Tudjuk, hogy sokan közületek nagyon jó magyarázatot adnátok arra, hogy mások hogyan tanítottak meg benneteket arra, hogy kiérdemeljétek a szeretetüket, vagy bizonyítsátok, hogy méltóak vagytok rá. Sajnos, sokan közületek össze tudnátok állítani egy listát azokról, akik üldöztek benneteket, vagy lealacsonyítottak benneteket, amíg már nem hisztek a saját méltóságotokban. Más emberek kibillenthetnek benneteket az igazságotokból... ha hagyjátok.

.

Azonban nem számít, hogy mi történt a múltatokban, dönthettek úgy, hogy most is eléritek a kapcsolatotokat. Leülhettek és lélegezhettek azzal a szándékkal, hogy befogadjátok. Találhattok egy gyógyító szakembert, aki megvigasztal, megnyugtat és segít nektek. Olvashattok olyan könyveket, amelyek inspirációt vagy bátorítást nyújtanak. Nézhettek olyan videókat, amelyek ötleteket és felemelést kínálnak. Ülhettek csendben egy figyelmes, kellemes állapotban - akár mély meditációban, akár nem -, és megnyílhattok a szeretetteljes energia áramlásának.

.

Amikor félelmet éreztek, üljetek le a Teremtőtökkel, és szabaduljatok meg a félelmeitektől. Beszélgessetek a szeretet jelenlétével, és adjátok át problémáitokat a Forrásnak. Beszélhettek hangosan vagy a szívetekben. Amikor dühösek vagytok, jöjjetek úgy, ahogy vagytok, és engedjétek át dühötöket az erőnek, amely a fájdalmat a szeretet fényében égeti el. Amikor szomorúak vagytok, sírjatok, miközben annak a karjaiban pihenhettek, akinek a szeretetét nem veszíthetitek el.

.

Tudjuk, hogy ezt nem mindig tudjátok érezni. Tudjuk, hogy érzékeitek 3D-s világa nagyon meggyőző és nagyon valóságosnak érződik. Azonban minél inkább eléritek a szeretetet bármilyen módon, annál inkább elkezditek érzékelni a "valódi" valóságot - a szeretet, a bőség, az inspiráció, a szinkronicitás és az útmutatás világát. Minél inkább segítségért fordultok Teremtőtökhöz, és valóban elengeditek imáitokat ennek a szeretetnek, annál inkább észre fogjátok venni a "véletlen egybeeséseket", jeleket és jelzéseket erre a szeretetteljes Jelenlétre.

.

Kedveseim, imáitok nem szükségesek a Teremtő számára, aki ismeri a szíveteket, és már igyekszik válaszolni még azokra is, amelyeket még ki sem mondtatok. Nektek szólnak - méltóságotok kinyilvánítása, egy rezgésfelajánlás, amely szavak nélkül mondja: "Eléggé szeretem magam ahhoz, hogy kérjem, amire vágyom. Hiszem, hogy valamilyen szinten hallasz engem. Nyitott vagyok." Az Isteni megpróbál válaszolni az imáitokra abban a pillanatban, amikor érzitek őket, még mielőtt megfogalmaznátok azokat. Az imáitok segítenek abban, hogy megnyíljatok a segítség fogadására.

.

Bátorítunk benneteket, hogy vegyetek részt minden olyan gyakorlatban, amely segít abban, hogy jobban érezzétek magatokat összekapcsolódva ezzel a végtelen szeretettel, függetlenül attól, hogy milyen rövid vagy hosszú ideig tart, hagyományos vagy nem hagyományos. Még csak nem is kell "spirituálisnak" tűnnie. Lehet olyan egyszerű is, mint egy vidám autós vagy kerékpáros kirándulás, és élvezetes a tájban való gyönyörködés. Lehet, hetente egyszer kenyeret sütni, és csodálkozni az erőkön, amelyek a tésztát megkelesztik. Lehet egy reggeli vagy esti séta, és a madarak csodálatos kórusának csodálata. Lehet, hogy leültök egy csendes helyen, amit szentnek éreztek. Minél inkább megnyitjátok magatokat ennek a szeretetnek az érzésére, annál inkább látni fogjátok, hogy ez áthatja életetek minden területét.

.

Isten áldjon meg Benneteket! Nagyon szeretünk Titeket.

.

Az angyalok

..

.

.

Ann Albers

https://www.visionsofheaven.com/