Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ARKANGYALOK ÜZENETE

2024-06-16

NYÍLJATOK MEG AZ ÉLET AJÁNDÉKÁRA 

angyal kapu 555.jpg

 

Arkangyalok üzenete:

 

Nyíljatok meg az Élet ajándékára

Szeretett Emberek,

Ne engedjétek, hogy megfertőzzön benneteket a nyugtalanság és a viszály, ami jelenleg a Földön uralkodik! Engedjétek, hogy belsőleg inspiráljon benneteket a csend és a béke! Legyetek a pozitivitás erőműve, világítótorony a sötét időkben és horgony mindenkinek, akit ide-oda hánykolnak a hullámok!

Könnyű boldogan, elégedetten és harmóniában túlélni ezt az időszakot, ha megtaláltátok önmagatokat, elfogadtátok a feladatotokat és felismertétek, hogy az életetek ajándék.

A szenvedés és a fájdalom, bármennyire is valós, mindig helytelen alapfeltevésekből fakad, és a nem megfelelő önreflexió és gyógyító munka eredménye.

Ne féljetek megnyílni az Élet ajándékának. Először talán meglepődtök, mert életetek tényleges értékét nehéz felismerni a felhalmozott minták, blokkok, vélemények és hamis hiedelmek miatt. Kinyitjátok a csomagot, és mit láthattok: önmagatok egy olyan változatát, amely aligha kelt lelkesedést!

Életetek nyomában

Ezt a fázist át kell járni és el kell sajátítani.

Itt fontos, hogy bátran feldolgozzátok saját eddigi életeteket, és apránként dolgozzátok fel az utat az életetek tényleges ajándékához. Sokszor a valódi tehetségeitek, a tényleges képességeitek és az isteni küldetésetek a hamis életfelfogások felhalmozódása alatt rejtőznek.

Ezeket fel kell tárni. Miután elkezdtétek az átalakító munkát, fontos, hogy megkeressétek a valódi dolgokat, kutassátok az igazságot, és jussatok a végére annak, hogy mit szeretne tőletek az élet valójában, és mit tartogat számotokra.

Sokan nem hajlandók saját életüket ajándéknak tekinteni?

Kérdések

"Mi az hogy, az életemet ajándéknak kellene tekintenem? Hiány, szenvedés és hamis barátok vesznek körül. Az életem egy hullámvasút és egy harc a túlélésért, és te valami ajándékról beszélsz?" Így szólnak a kérdések, és minden marad a régiben. Az élet ajándéka csak akkor tárulhat fel előttetek, ha elkezditek feltenni a megfelelő kérdéseket:

- Mi az én részem a boldogságban vagy a boldogtalanságban?

- Hogyan tudok közvetlen befolyást gyakorolni a saját ügyeimre, hogy minden jól alakuljon?

- Gyalog vagy játékos vagyok?

- Jól vagy rosszul teljesítek, ahogy mások szeretnék?

- Vagy képes vagyok a saját kezembe venni az életemet, és felelősséget vállalni a saját életemért? Azonban miért nem sikerülhet ez nekem?

- Hol veszek rossz irányt és hozok rossz döntéseket? Miért ódzkodom ezektől a kérdésektől?

- Miért a világ és nem én vagyok felelős a szenvedéseimért?

- Van kitartásod a spirituális folyamatokhoz, vagy lineáris mércével jutsz el A-ból B-be?
Kérdések a kérdésekre - felteszitek őket?

Ha IGEN, akkor elkezdtetek komoly változásokat végrehajtani az életetekben. Akkor elkezdtétek megnyitni az Élet ajándékát. Készen álltok arra, hogy elfogadjátok mindazt, ami kezdetben érthetetlen. Ami irritál, azt hajlandó vagytok alaposabban megvizsgálni.

Most rajtatok a sor, hogy feltárjátok az életetek titkát. Most tárulnak fel előttetek a valódi tehetségeitek és ajándékaitok, és a megfelelő helyen, a megfelelő időben fejlődtök.

Teremtő lények akcióban!

Még ha leküzdhetetlennek tűnő akadályok egyre csak gyűlnek is, szeretitek az igazságot, és tudjátok, hogy még sok takarítani való van bennetek. Lehet, hogy az érzéseitek káoszban vannak, és a gondolataitok összezavarodtak. Felismeritek, hogy nem az vagytok, akinek gondoltátok magatokat. Be kell ismernetek magatoknak, hogy vannak blokkjaitok, hogy minták és rögzülések váltanak ki benneteket, és hogy nem akartok elmozdulni a makacs vélekedésektől.

Fel kell fedeznetek, hogy hamis barátaitok és hamis kapcsolataitok vannak. Be kell lássátok, hogy lehet, hogy egyáltalán nem is éltek, és soha nem is éltetek.

Mindez azután következhet be, hogy elkezdtek igazán foglalkozni az életetek ajándékával. Amint megértitek, hogy meg kell teremtenetek a saját életeteket, hogy megtapasztalhassátok a boldogságot és a belső békét, minden jobbra fordul.

Az igazi tehetségetek megélése belső békét hoz, az ISTEN által nektek adott ajándékaitok megélése a megfelelő környezetben kiteljesedést hoz. Akkor a külső nem tud többé ártani nektek. Akkor erőmű, világítótorony és horgony vagytok egy személyben.

Mintha varázsütésre felszabadultatok volna az isteni FÉNYBEN, a mentális szeméttől és a felgyülemlett érzésektől. Olyan gondolatok jutnak el hozzátok, amilyenek még soha nem fordultak elő, olyan szabadságérzetet tapasztalhattok, ami korábban ismeretlen volt számotokra, és olyan belső békét éreztek, amit a külső körülmények már nem tudnak befolyásolni.

Megérkeztetek és éltek a hivatásotoknak. Igazatok van, fontosak vagytok - minden tökéletes bennetek.

Most már megkaptátok az Élet ajándékát, találkoztatok a saját igazságotokkal, és megláttátok a saját valóságotokat. Most megtaláltátok azt, amit már évszázadok óta kerestetek:

TITEKET, MINT CSELEKVŐ TEREMTŐ LÉNYT.

Végtelen szeretettel
AZ ARKANGYALOK

 

 

Jahn J Kassl