Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ASZTREA ELOHIM ÜZENETE

2023-05-11

A Tisztaság Lángja - A Fehér Tűz

asztrea elohim.jpg 

Kép forrása: Pinterest.com

ASZTREA ELOHIM ÜZENETE

Sokan tapasztaljátok, hogy a mostani időszakban az energiák felgyorsultak, és hatalmas tisztító hullámok söpörnek végig a világotokban, erről szeretnék szólni néhány szót.  

A Tisztaság Lángjának ereje, amely kiáradt a Földre, az anyagi valóság felszínét érintve azonnal felkorbácsolja mindazt, ami nem tiszta. Minden olyan régi dolog, amelyet az életetekben megpróbáltatok megtagadni, kezd felszínre emelkedni, mivel a Tisztaság Lángjának eszenciája a legmélyére hatol és kiemeli a látható szintekre.

Ha ez a hatás olyan energiával találkozik, amely nem hajlandó felfelé emelkedni és megtísztulni, akkor felnagyítja mindazokat a tendenciákat, amelyek a megrekedést okozzák.  Más szavakkal, ha nem vagytok hajlandóak a saját energiáitokat transzformálni, ha nem akartok a régi tapasztalataitokon, a régi gondolkozási sémáitokon túllépni felfelé, akkor a Tisztaság Lángja felnagyítja ezeket a mintákat.    

A Tisztaság Lángja nagyon magas rezgésű energia, amely a tisztátalan minőségek energiáit felgyorsítja, hogy így leválhassanak és letisztulhassanak.

A behívott Tisztaság Lángja azonnali gyorsulást eredményez az anyag világában, amelynek eredményeként egyik réteg a másik után válik le rólatok, mint amikor a szükségtelen ruharétegeket távolítjátok el magatokról.  Így olyan mértékben válik láthatóvá a lényetek tiszta jelenléte, ahogyan azt korábban még nem tapasztalhattátok.  

Ez a változás, mint látjátok, számos más külső hatással is jár a fizikai világában.  Ha rezgésszintetek emelésével a lényetek felgyorsul, akkor a körülöttetek lévő energiamező is válaszolni kezd erre a Tisztaság által okozott felfelé tartó gyorsulásra.  Mindez az anyag szintjén történik, mert miután behívtátok oda a Tisztaság Lángját, az reakcióba lép azzal az anyagi valósággal, amelyben éltek.

A Tisztaság Lángja az a láng, amely nem létezhet mozdulatlanul az anyag világában, mert, ahogy az ott lévő alacsony megnyilvánulásokkal kapcsolatba kerül, ezek az energiák azonnal reagálnak erre a felfelé tartó spirálra, amelynek következtében, mint láthatjátok, nagyon sokféle felfordulás jelentkezik az életetekben.  

Mindez fokozottan érvényes azokban az esetekben, amikor ti magatok, nem vagytok hajlandóak arra, hogy feladjátok a tisztátalan szándékaitokat, a tisztátalan gondolataitokat, a tisztátalan önazonosságotokat, a tisztátalan érzelmeiteket és a testetekben lévő tisztátalanságokat.

Ha elhatározzátok azt, hogy feladjátok, hogy túllépjetek mindezeken a megjelenéseken a lényetekben, akkor én Astrea Elohim  azzal az erővel és felhatalmazással amellyel rendelkezem, a fohászokon keresztüli a segítségetekre lehetek ebben. A fény segítségével, amelyet behívtok, a Tisztaság fehér lángjával és hatalmával, felemészthetővé válik, minden olyan alacsonyabb megnyilvánulás, amit készek vagytok átlényegíteni  

Én, mint az Isteni Anya képviselője, kiárasztom a lényem egy részét felétek, hozzásegítve benneteket ahhoz, hogy túllépjetek mindenen, amit készek vagytok elengedni.
Megáldalak, és körülzárlak benneteket azzal a végtelen feltétel nélküli isteni szeretettel, amely ÉN VAGYOK.

Astrea Elohim vagyok, a Tisztaság Istennője

 

asztrea elohim2.jpg

 

Kép forrása: Pinterest.com