Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Az egyéni út

2020-07-06

Uriel arkangyal üzenete

 fény úton.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Amikor most a korszakváltás idején az emberi tudat ráhangolódik a szellemi világra és az univerzum törvényeire, akkor létrejön a szükséges rezonancia és rendelkezésetekre állnak a szellemi világ végtelen energiái és erőforrásai

Itt Uriel, Isten Fénye!

Szeretett lényeim, mindig elérnek hozzám útmutatással és utatok kíséretével kapcsolatos kéréseitek és kívánságaitok. Aki szívében hív engem, azt meghallom és a rajtam átáramló Egy Forrásának Fényével válaszolok. Aki csatornaként megnyitja magát, az tovább közvetíti a Fényt Gaia-hoz, a Földhöz és minden rajta élő lényhez.

Ez egy az univerzális törvényeken alapuló természetes történés és ennek szellemében ténykednek sokan közületek, mint a Fény hordozói, a szeretet és az új kor követei anélkül, hogy tudatában lennének saját létezésük jelentőségteljességében.

Aki képes rá, hallani is fogja az üzeneteket és a vigasz és szeretet mellett tanácsot és világos magyarázatot is kap.

Hozzám hasonlóan rajtatok keresztül tevékenykednek a Fénytestvéreim és nagy jelentőséggel bíró dolog a Fény minden erőinek, hogy Ti felismeritek személyes részeteket a nagy feladatból és felismeritek annak beteljesedését is.

Egyesek azt kérdezték tőlem, hogy jó helyen vannak-e, mert körülöttük oly kevés a szeretet és az Új Korból sem érzékelhető semmi, úgy tűnk nincs előrelépés.

Egyesek számára az volt az impulzus, hogy váljanak le, szabaduljanak meg a saját maguk által teremtett korlátoktól és lépjenek új utakra.

Míg másban tudatosodott jelenlétének oka egy sötét helyen, hisz ő tartotta ott a Fényt a többieknek is. Ő a lehorgonyzási pont, amin keresztül a Fény tevékenykedhet, ő megtalálta a feladata számára megfelelő helyet.

Ez a felismerés egy teljesen új szemszögből láttatja a saját helyzetet, eloszlatja a kételyeket és erősíti az Öntudatot.

Így mindenki feladata az, hogy rátaláljon saját útjára és elinduljon rajta. Nem létezik az Egy, a helyes út mindenki számára.

A világnak és az embereknek sok gyógyításra van szüksége, a létezés minden rétegében, de ezért nem lesz mindenkiből gyógyító, mert szükség van kenyérre és házakra is.

Sokan áthangolódnak és megváltoztatják tevékenységi körüket, de sokan lesznek, akik pontosan ott dolgoznak tovább, ahol most vannak.

Legyél bárhol, nem vagy ott ’véletlenül’!

Szelíden vezettek az élet során, életterved szerint, Te magad hoztad meg saját döntéseidet, használva szabad akaratodat.

Születésedtől fogva együtt dolgozol a szellemi világgal az életed alakításában és ez az együttes munka független attól, hogy ennek tudatában vagy-e vagy sem.

De ha kifejlesztettél egyfajta tudatosságot ezekkel az összefüggésekkel kapcsolatban, akkor befolyásod nagyobb és az együttes munka harmonikusabb. Ennek megfelelően életed pozitívabban fog alakulni.

A Te tudatod tesz életed teremtőjévé, mert a tudat maga a teremtő erő.

Gyakran beszéltem már a teremtő erőről. Elmondtam hogyan kaphatjátok vissza teljes teremtő erőtöket, és azt is, hogy használni fogjátok ezt az új Föld kialakítása során. Ez most a lecke, tudatosítani kell saját magad fontosságát, saját személyed és pozíciód. Rajtad keresztül fejt ki hatást a szellemi világ a végtelen energia, a kreativitás és a szeretet erőforrása által.

A közös nagy terv megvalósításához a Te tudatodra van szükség!

Minden anyagi teremtés egy impulzussal, egy gondolattal, egy szóval kezdődik. A célirányos tudatenergia további energiát vonz magához és ezek összeadódnak. Aki összhangban van ezekkel az energiákkal, az a vonzás törvényének hatása alá kerül, és ez erősítőként működik. Ez minden emberre és minden (más) szellemi lényre vonatkozik.

Ennek következtében a gondolatból egy vízió lesz, ami a lélek útján egy közös energia által önálló életre kel és mágnesként vonzza a további energiákat. így jön létre a materializálás folyamata, ami típustól függően különböző egyedi lépések által teljesedik be.

Amikor most a korszakváltás idején az emberi tudat ráhangolódik a szellemi világra és az univerzum törvényeire, akkor létrejön a szükséges rezonancia és rendelkezésetekre állnak a szellemi világ végtelen energiái és erőforrásai.

Szeretett Fényem, ha te is azok közé tartozol, akikben felmerül a kérdés, de meddig tart még ez a Felemelkedés, most talán megérted, hogy nem létezhet szigorú időpont, ahonnan számítva a világon hirtelen minden más lesz.

Mégis biztos, hogy bekövetkezik! Ti a Felemelkedési folyamat közepén vagytok és minden Fényes erő elfoglalta helyét.

Most már tudatában vagy a TE létezésed fontosságának, a TE egyéni feladatodnak, a Te helyednek.

Légy büszke magadra, amikor Neked a sötétséggel és a hideggel kell szembenézned, jusson eszedbe, Te éppen ott horgonyzod le újra a Fényt, ahol különösen fontos!

Hívj minket, hogy segíthessünk Neked feladatodban.

Megáldalak Téged Minden Létező Ősforrásának feltétel nélküli szeretetével.


Uriel vagyok

Az egyéni út1.jpg
Kép forrása: Pinterest.com

Csatornázta: Günther Wiechmann
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett