Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Az Idő és Tér kontínuum megértése

2018-10-18

Metatron arkangyal üzenete

 Az Idő és Tér kontínuum megértése..jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Az idő JELEN pillanatával való munka.
Visszatérés az ERŐTÖKHÖZ.

Az Univerzum szeretett gyermekei!


Ahogy az idő a Nap forgásával megegyezően és a Hold mozgásával ellentétesen halad, a bővülés és összeszűkülés egy örvényt hozott létre, az általatok ismert lineáris idő egyre határozatlanabbá, homályosabbá és kiszámíthatatlanná kezd válni. Ez azért van, mert a járműveitek [testetek] összhangban vannak GAIA mágneses mezejével. És amíg a bolygótok mágneses mezeje átrendeződik, a ti járművetek mágneses mezeje is egy másik létállapotba alakul át, ami megfelel a bolygótok mágneses mezejében bekövetkező változások közvetlen hatásának.


Az idő, ahogy ti értelmezitek, nem létezik. Minden az idő jelen pillanatában történik, ahol számtalan idővonal, dimenzió, és valóság egyszerre egyesül és szóródik szét. Sokan összezavarodtok amikor ránéztek az órára, mert az agyatok a számára kijelölt idővonalon fut, azonban a szívkódotok egy teljesen más idő rezgése szerint pulzál. Emiatt sokan közületek nem teljesen értik, hogy mi az idő, és elveszettnek érzik magukat.


Kérlek értsétek meg, ez egy teljesen normális dolog és nem kell miatta aggódnotok, inkább örüljetek neki, mert alapjában véve az történt, hogy tudatotok kibővült, és már jobban megértitek az univerzális intézkedéseket. Emiatt azt látjátok, hogy teljes mértékben képesek vagytok különböző dimenziókban, idővonalakon, és univerzumokban manőverezni, miközben az idő jelen pillanatában maradtok. Sokan azt hiszik, hogy elvesztek a térben, úgy érzik mintha sok idő telt volna el, azonban a fizikai órájuk csak egy perccel haladt előre. Mások nehezen tudnak koncentrálni, mert gondolataik egy másik valóságba viszik őket, de mégis a jelenbe hozzák vissza őket. Imbolygó energiákat tapasztaltok meg, amik próbálnak összhangba kerülni, hogy megmutassák nektek és segítsenek megérteni, hogy az idő hogyan működik valójában.


Tudnotok kell, nemcsak hogy képesek vagytok megérteni az idő JELENÉNEK működését, de hasznotokra is tudjátok irányítani az időt azáltal, hogy a tér is idő kontínuumát hajlítjátok, mégpedig nem mással, mint a GONDOLATAITOKKAL. Mindannyian fenséges, ragyogó lények vagytok, akik sokkal többre képesek, mint utazni a téren és időn keresztül, el is tudjátok azokat hajlítani, hogy hozzáigazítsátok őket ahhoz, amit el szeretnétek érni a valóságotokban.


Amit alapvetően megtapasztaltok az, ahogy a különböző idővonalak egyesülnek, és ahogy minden ami csak vagytok, szétválik és egyesül egy olyan lénnyé, ami gyönyörű, békés, örökkön növekvő, fénnyel és szeretettel teli, hatalmas, és jóindulatú.


Az Idő és Tér kontínuum megértése1.jpg
Kép forrása: Pinterest.com

Hadd emlékeztessünk titeket, hogy legyetek körültekintőek azzal az erővel, ami mélyen el volt rejtve a tér-idő testetekben, és amit sokan már magukénak tudhatnak. MINDANNYIAN összekapcsolódtok az EGYSÉGBEN, ezért meg kell értenetek, hogy a valóságotok társteremtői vagytok, nem csak a saját valóságotoké, hanem azokénak is, akik körülöttetek vannak, akikkel kapcsolatba kerültök, és akik sosem látnak majd titeket az időtök jelen pillanatában.


Rendkívül fontos, hogy megtanuljátok irányítani és használni azt az erőt, amit születésetekkor kaptatok a lelketektől. Igen, a LELKETEKRŐL beszélünk, nem a jelenlegi járművetekről [testetekről]. A lelketeknek emlékeznie kell és meg kell értenie, milyen fontos, hogy büszkék legyetek erre az erőre. Ennek köszönhetően különféle tapasztalatokat szerezhettek, amik lehetővé teszik számotokra, hogy megértsétek és tudomásul vegyétek, hogy a gondolataitok és szavaitok automatikusan működésbe lépnek az univerzális energiák által, amik a részeteket képezik, és amiknek ti is részei vagytok.


Tudnotok kell, hogy sok kaland vár rátok a közeljövőben és a jelenben, és ahogy az átjárók megnyílnak, újra a saját felsőbb énetek és a vezetőitek fognak titeket az olyan információk felé irányítani, amikkel elkezdhetitek megérteni a TÁRSTEREMTÉST, az EGYSÉGET, az ERŐT, a BŐSÉGET, az EGÉSZSÉGET, az ÖRÖMÖT, a JÓLÉTET, és ami mindennél fontosabb, a SZERETET energiáit.


Valóban sok átjáró vár rátok az elkövetkező hetekben és hónapokban, sok lehetőség önmagatok fejlesztésére. A körülöttetek lévő emberek is megnyitják előttetek kapuikat, és ti fogjátok eldönteni, hogy átléptek-e az átjárókon, amik az énetek és a felsőbb tudatotok egyesüléséhez vezetnek, vagy pedig félreálltok és megvárjátok amíg egy másik átjáró nyitja meg a kapuját nektek. Ne várjatok, mert a tudat bővülése elkerülhetetlen, mindannyian meg fogjátok tapasztalni annak az univerzumnak a csodáit és varázsát, aminek a részei vagytok. Ez a potenciál, a lehetőség, és a csodák univerzuma. Mindannyian képesek vagytok teremteni, és tényleg TÁRSTEREMTÉSSEL meg is teremtitek a tapasztalataitokat a Föld bolygón.


Habár időnként a teremtett tapasztalataitok ijesztőnek tűnhetnek és „negatívnak” látjátok őket, ők valójában tényleg csak tapasztalatok. TI vagytok azok, akik polaritást rendeltek hozzájuk, és ti döntitek el, hogy negatívan vagy pozitívan szeretnétek őket átélni.
Ennek ellenére arra kérünk titeket, hogy pozitívan alkossatok meg és pozitívan reagáljatok minden tapasztalatra, mert mindegyikük arra hivatott, hogy kibővítse tudatotokat és megmutassa, hogy felelősek vagytok a dolgok kimeneteléért az életetekben. Ahhoz, hogy az erőtökön keresztül megértést nyerjetek, azt kell mélyen megértenetek, hogy mit és hogyan kéne tennetek annak érdekében, hogy elérjétek azokat a célokat, amiket kitűztetek magatok elé és az univerzum elé.


A jövőtök különféle lehetőségekkel fog titeket megajándékozni. Mi, az őrangyalaitok a 33. párhuzamos világból, a 33. dimenzióból, mellettetek állunk, készen arra, hogy segítsünk nektek mindenben amik csak vagytok. Veletek tartunk, hívjatok amikor szükségetek van ránk.


Ez minden, amit el szerettünk volna mondani. Szeretünk titeket. Veletek vagyunk. Most elbúcsúzunk.Csatornázta: Anna Merkaba
Magyar nyelvű fordítás: Norfeus
Forrás: Kattints ide

http://kristalyhang.wordpress.com