Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ ISTENI EGYSÉG

Minden lény a Forrás része

2024-07-09

ZADKIEL ARKANGYAL ÜZENETE

ibolya angyal másolata.jpg

.

AZ ISTENI EGYSÉG

.

Minden lény a Forrás része

.

Zadkiel Arkangyal

.

Üdvözlet Szeretteink,

MI VAGYUNK Amethyst és Zadkiel Arkangyalok, és szeretettel üdvözlünk benneteket. Ma az Isteni Egység kisugárzásáról szeretnénk beszélni.

A Teremtő / Forrás az Isteni Egység eredete. Minden lény a Forrás része.

Mint ilyenek, magatokban hordozzátok az Isteni Szikrát.

Ezt hordoztátok minden inkarnációtok során.

.

Ez azt jelenti, hogy bárhol is vagytok, kapcsolatban álltok a Forrással. A Forrás részei vagytok, és a Forrás tulajdonságaival vagytok felruházva. Az Isteni Egység részei vagytok.

.

Miközben ezt a felismerést fontolgatjátok, elgondolkodhattok az Isteni Egység tulajdonságain.

A legmagasabb minőség az Isteni Szeretet. Ez a legmagasabb frekvencia. Nincsenek minősítői. Egyszerűen csak van. Ez az a frekvencia, amely áthatja az egész Teremtést. Ez az alapja mindannak, ami van.

.

Ehhez szorosan kapcsolódó tulajdonság a Mindenki számára a legmagasabb jóra való törekvés. Ez a minőség minden Lényre kiterjed, függetlenül származásától vagy jelenlegi állapotától. Ez az Isteni Egység felismerése.

.

Ez a felismerés ahhoz a vágyhoz vezet, hogy az egész Teremtéshez kedvesek legyünk.

.

Még ha fel is ismeritek, hogy jelenlegi inkarnációtokban különböző körülmények között vagytok, tudatában vagytok annak a közös köteléknek, ami minden Lénnyel közös. Ez arra késztet benneteket, hogy elgondolkodjatok azon, hogyan kívánjátok kifejezni isteniségeteket és hogyan kívántok együttműködni ebben az inkarnációban.

.

Először is, fontoljátok meg az Isteni Szeretet minőségét. Ahogy már elmagyaráztuk, ez a legmagasabb frekvencia. Amikor egész Lényetek erre a frekvenciára van hangolva, megteremtitek a feltételeket az Isteni Egység kisugárzásához.

.

Hogy erre a rezgésre hangolódjatok, hagyjátok, hogy figyelmetek a szívközpontotokban lévő Isteni Szikrára összpontosuljon.

.

Ez a kapcsolatotok a Forrással. Ahogy finoman lélegeztek be és ki, érezni fogjátok ezt a kapcsolatot. Minél inkább erre összpontosítotok, és minél inkább érzitek a Szeretetet és a hálát, annál jobban átjárja Lényeteket az Isteni Szeretet frekvenciája. Ez a belső béke érzéséhez is vezet. Ez a frekvencia kisugárzik majd belőletek, bárhol is vagytok, és bárki, aki körülöttetek van, részesülni fog ebben a Szeretetben.

.

Ahogy az Isteni Szeretetre összpontosítotok, nagyon is tudatában vagytok az egész Teremtés Isteni Egységének. Minden lény része a nagy Egységnek. Ezzel a tudatossággal felismeritek, hogy amit minden egyes egyén tesz, az hatással van a kollektívára.

.

Ez arra késztet benneteket, hogy felismerjétek, hogy segíthettek a kollektívát felemelni azáltal, hogy mindenkinek a legnagyobb jót kívánjátok. Ez nem jelenti azt, hogy egyet kell értenetek az általuk hozott döntésekkel vagy azzal, ahogyan kifejezik magukat. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy felismeritek, hogy ők ugyanabból a Forrásból származnak, és hogy ugyanabban az Egységben osztoztok. Amikor mindenki számára a legmagasabb rendű jóra vágytok, akkor ez a rezgés az egész Teremtésen végighullámzik, és minden lényt meghív arra, hogy magasabb szintre lépjen.

.

Az Egység tudatosságát erősíthetitek, ha arra összpontosítotok, hogy miben hasonlítotok egymásra.

.

Minden Lény azt szeretné, hogy megértsék, megbecsüljék és szeressék. Ismétlem, ez nem jelenti azt, hogy egyet kell értenetek azzal, ahogyan ők kifejezik magukat. Annak felismerése, hogy ugyanazok a közös szükségleteitek, segíthet abban, hogy elkezdjétek áthidalni a szakadékot.

.

Az Isteni Egység kifejezésének másik módja a kedvesség. Már egy olyan egyszerű dolog is kifejezheti a kedvességet, mint egy mosoly, az ajtó nyitva tartása, vagy az, hogy valakit előre engedünk a pénztári sorban. Ez egyszerűen az Aranyszabály gyakorlása. Bánjatok úgy másokkal, ahogyan azt szeretnétek, hogy veletek bánjanak.

.

Minél inkább sugározzátok és kifejezitek az Isteni Egységet, annál több lehetőségetek lesz erre.

.

Amikor szándékotok az Isteni Egység kifejezése és kisugárzása, a belső vezetésetek és a Magasabb Lények mutatják majd az utat.

Szeretteink, örülünk, hogy a legmagasabb jó érdekében sugározzátok és fejezitek ki az Isteni Egységet.

Tudjátok, hogy nagyon szeretünk Benneteket.

MI VAGYUNK Amethyst és Zadkiel arkangyalok,

...és mi szeretettel veszünk körül Benneteket.

És így van.

.

.zadkiel arkangyal 1.jpg

Linda Robinson

https://personalpathwaysoflight.com/