Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ANGYAL ÜZENET

2023-11-16

A kegyelem angyalának, Ananhelnek égi üzenete

 ang angyal természet.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Szeretett emberi szívek, a kegyelem isteni áldásával érkeztem hozzátok, mert Isten irgalma végtelen és kiemel benneteket a szükség óráiban.
Ha a fájdalom a szívedben szüntelen és elhagyott a remény, hívj és én megnyitom előtted az isteni kegyelem fénykapuját, hogy meg merítkezz tiszta energiáiban.

Ha elfáradtál és elcsüggedtél az élet küzdelmében, hívj és én megvilágítom előtted az utat, hogy meglásd a fénybe vezető ösvényt.

Isten soha nem hagy el téged, mert szeretett gyermeke vagy s Ő mindig gondoskodik rólad. Ne csüggedj, nyisd meg a szíved és kérd az isteni kegyelem áldását.

A kegyelem isteni ereje kiemel a nehéz élethelyzetekből, felemeli tekinteted az ég felé és megérezheted Isten segítségét, amely hozzád érkezik.

Ha úgy érzed erőd elhagyott, töltődj fel a végtelen isteni erőforrásból, mely körülvesz téged.

 

Az utad még nem ért véget, a boldogabb és teljesebb élet lehetősége ott kopogtat az ajtódon, s várja, hogy befogad a szívedbe.

A kegyelem sugara most kiáradt a Földre, mert Isten szeretete végtelen és túlcsorduló, az Őt keresők és lélekben hűségesek felé.

Ez most a kegyelem időszaka, amikor sok bűn eltörlődig, sors utak emelkednek a fénybe, isteni közbeavatkozással felülíródik a múlt és helyreigazítás történik az élet számos területén.

A hibák, tévedések és rossz döntések a tanulás részei, szükségszerű, hogy a megértés magasabb szintjére juss.

Bármi is az, ami nyomja a szívedet, a múltban elkövetet bűnök miatt, ha őszintén megbánod és alázattal a szívedben megnyílsz Isten felé, eltöröltetik és lelked felszabadul.


Én Ananhel közvetítem feléd e kegyelmet, melyet a Legfelsőbb Teremtő küld hozzád, nyílj meg a befogadására és lépj be az új lehetőségek kapujába, ahol minden megszépül s a múlt terhei feloldódnak.

Ananhel 

 


Közvetítette: Aysha