Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ ISTENI SZERETET KÖZVETÍTÉSE

2022-10-22

A Teremtő szolgálatának egyik legmagasztosabb módja

szeretet fény.jpg

 

AZ ISTENI SZERETET KÖZVETÍTÉSE

 

Zadkiel arkangyal üzenete

 

Az isteni szeretet csatornájának lenni a Teremtő szolgálatának egyik legmagasztosabb módja

 

Rendkívüli időket élsz a magasabb szintekre való előrelépés érdekében. Sok portál nyílt meg és új energia hív, hogy részt vegyél az emberiség és a bolygó átalakulását segítő magasabb energia lehorgonyzásában. Ezen folyamat szolgálatának az egyik leghatékonyabb módja az, ha az isteni szeretet csatornájává válsz. Az isteni szeretet a legmagasabb rezgést és frekvenciát hordozza. Ez egy olyan energia, amely a Teremtőtől származik és minden lény számára elérhető.

 

Amikor a lények megtapasztalják az isteni szeretetet, képesek felismerni, hogy a Teremtőtől származnak és ezt az esszenciát magukban hordozzák isteni szikraként a szívük központjában.

 

Egyes lények tudatában vannak ennek a kapcsolatnak, míg mások arra várnak, hogy teljes felismerésre ébredjenek. A teljes felismerés akkor következik be, amikor az ember ezt szív szintjén érzi, valamint intellektuálisan is tudja.

 

Ez a felismerés többféleképpen is megtörténhet. Ez történhet tanulással, meditációval vagy a természetben szerzett inspirációval. Ennek egy másik módja az, ha valaki olyan jelenlétében vagy, aki az isteni szeretetet közvetíti és sugározza.

 

Azok a lények, akik az isteni szeretetet közvetítik, a legmagasabb jó szolgálatának szentelték magukat. Vágynak arra, hogy mindenki átélje ezt a rezgést, és legyen lehetősége ráhangolódni. Ezt a szolgálatot a Teremtő iránti szeretetből és hálából végzik, nem pedig személyes haszonszerzési vágyból. Ez egy olyan szolgálat, amely része annak, akik ők és mindannak, amit csinálnak.

 

A fátyol mindkét oldalán vannak olyan lények, akik az isteni szeretet csatornái.

Vannak, akik a földi síkon köztetek járnak a mindennapi életben.  Felismerték isteni kapcsolatukat, és azt akarják, hogy mások is megtapasztalják azt. A legjobbat akarják.

Ennek a frekvenciának a kifejezése arra hívhat benneteket, hogy legyetek ennek az isteni szeretetnek a csatornája.

Ez a Teremtő szolgálatának egyik legmagasabb formája.

 

Az isteni szeretet csatornájává válás az önmagad által meglelt isteni szeretettel való kapcsolat felismerésével kezdődik. Tudatában vagy annak, hogy Isteni Szikraként tör fel szíved megszentelt központjából. Az isteni szeretetet egész lényeden keresztül érzed. Minden részedet, szervedet és sejtedet megtölti. Áthatja a gondolataidat, a szavaidat és a tetteidet. Ez egy olyan rezgés, amely mindig részed, még akkor is, ha tudatosan nem fókuszálsz rá. Ez az, aki te vagy és mások is profitálnak belőle, ha a közeledben vannak.

 

Ha azt a szándékot tűződ ki, hogy az isteni szeretet csatornájává válj, megtapasztalhatod az együttérzés és a megértés növekedését minden lény iránt. Felismered, hogy mindenki része az Egységnek. Külső megjelenésben lehetnek különbségek, de tudod, hogy az Egység részét képezik. Szív szinten kapcsolatba lépsz velük az Isteni Szikrájukon keresztül, és a legmagasabb jót kívánod nekik. Ezzel a megértéssel és tudással az isteni szeretet csatornájaként való képességed még magasabb szintre emelkedik.

 

Az isteni szeretet kisugárzására való képességedet fokozhatod, ha tisztán és fényesen tartod a csatornádat.

 

Érdemes minden nap eltölteni egy kis időt a szívközpontra és az isteni szeretetre összpontosítva. Amikor ezt teszed, úgy érezheted, hogy kitágul a képességed, hogy még nagyobb mennyiségű isteni szeretetet közvetíts.

 

Gondolataid és érzelmeid mindennapi áttekintése segíthet eldönteni, hogy szeretnél-e változtatásokat végrehajtani. Egy kis módosítás nagy eredményeket hozhat.

 

A csatornád tisztán tartásának másik összetevője a hála kifejezése az Isteni Szeretetért és azért, hogy csatornája lehetsz ennek a csodálatos energiának.

 

Ahogy folytatod ezt a folyamatot, az isteni szeretetet közvetíted a körülötted lévők, az egész emberiség és a bolygó felé.

 

Szeretteim, örülünk, hogy az Isteni Szeretet csatornája vagytok.

 

Tudd, hogy nagyon szeretünk.

 

MI VAGYUNK Ametiszt és Zadkiel arkangyalok,

és szeretettel veszünk körül.

 

És így is van.

 

 

 

Csatorna: Linda Robinson

Fordította: Aysha

https://personalpathwaysoflight.com/