Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

KAPCSOLAT AZ ŐRANGYALLAL

2023-10-17

Párbeszéd az angyalokkal, hogy miképpen segítsük munkájukat

őrangyal 5.jpg

 

Az őrangyalok válaszolnak

-Drága őrangyalaim! Önzetlen szeretetetek mindig segít, védelmez, átölel engem. Utat mutattok, és mindig segítségemre vagytok. Mondjátok, mit tehetek én értetek, hogy boldognak tudjalak benneteket.

-A mi boldogságunk a Teljességből árad. Feladatunk, hogy kísérjünk és segítsünk, mint "égi idegenvezetők", hogy eligazodj földi feladataidban, s beteljesítsd utad. Akkor teszel megelégedettségünkre, ha hallgatsz tanácsainkra, követed útmutatásainkat, észreveszed az eléd tárt jeleket és megerősítéseket. Ha folyamatosan beszélsz velünk, s kérdezel tőlünk, akkor elvégezhetjük feladatunkat, mire kijelöltek bennünket. A kapcsolattartás közöttünk mindenkor kívánatos, hogy tudatosan, égi rendeltetésed szerint élhess, beteljesítve életed feladatát. Ha elfogadod segítségünket, s utadon biztosan tanulva s tanítva haladsz, akkor ujjong szívünk a veled és a mindenséggel való harmóniában. Nekünk az az öröm, veled szeretett pártfogoltunkkal kapcsolatban, ha látjuk, segíthetjük fejlődésedet, s vezethetünk hazatérésed útján.

-Hogyan lehetek veletek állandó kontaktusban, hogy mindig érezzem jelenléteteket, s ne feledkezzem el róla, ki vagyok, s miért?

-Ha tudatosan éled életed. Elfogadva, megértve, ki vagy s merre tartasz. Ha benned van a beteljesítés akarata, mely Atyánk akaratának elfogadásában rejlik. Minden reggel tudatosítsd magadban jelenlétünket. Nyisd ki és tartsd nyitva egész nap ezt a csatornát. Ha elfelednéd, csöndesedj el, lazítsd el magad, szólíts meg minket, s kérd, hogy kapcsolódjunk össze. Tudatosítsd újra jelenlétünket. Ha akarod, kérj jelet , melyben bizton tudatjuk a kapcsolat élő. Beszélj hozzánk akár gondolatban is, és hallgasd meg válaszunk szívedben. Ne siess és ne siettess! Mindennek megvan az ideje. A tanulás alaposságot is jelent. Mindent szívvel tégy és közelíts meg. Ha bizonytalan vagy, kérj! Segítünk, mindig körülötted vagyunk. Tudd! Többször tudatosítsd ezt magadban. Míg természeteddé nem válik tudása. Míg minden pillanatban érzed jelenlétünket. Az égi csatorna nyitva tartása nagyon fontos. Ellát energiával, tudással, bizonyossággal, vezet utadon, segít feladataidban. Ha hallgatsz szavára általunk is, életed folyása egyenletes, sima, ringató lesz. Megérzéseidben is üzenünk neked, de ezt tudod, ne kételkedj elfogadni azt. Kövesd az isteni szót! Ne felelj meg a konvenciók, földi elvárások csábító szavának. Önmagadon át haladj, Atyád akaratát követve, vállalt feladatod teljesítésének útján. Mit meg szeretnél tenni, akard, s tudd úgy lesz. Segítünk szíved szavát követni. Döntéseidet neked kell meghoznod, mi csak segítünk tisztán látnod. Érzed a csatornát, melyen szólok hozzád?

-Igen, teljesen tiszta, érezhető, átitató energia.

-Ezt tartsd fenn mindig. Ha napi tevékenységeidet végzed akkor is. Gyakorold ennek tudatosítását, nyitva tartását. Ha eleinte elfeledkezel róla, nem baj, csak térj vissza hozzá, amint eszedbe jut (eszedbe juttatjuk). Ne félj bízni, hinni bennünk. Ne kicsinyeld le, mit tudsz, ami rendelkezésedre áll. Higgy a vezetésben és kövesd szavát, mi szívedben szól. Ha nem vagy teljesen biztos döntésedben, mondj el egy imát, kérd Jézust és minket, világosítsuk meg szíved az igaz döntésre. Kérd és fogadd be a választ, mely segítségként érkezik. Mindig tartsd nyitva a csatornát, míg végül teljesen összekapcsolódsz Felsőbb Éneddel, szellemeddel. Az az igazi út, mit Isten akarata zeng át. Az mit választottál, amiért leszülettél. Annak beteljesítésére mit vállaltál, ami által fejlődsz s tudatod összekapcsolod a szellemivel. Ha segít, vizualizálhatod is ezen égi csatorna megnyitását és fenntartását. Lásd az energiák áramlását benne! Érezd, hogy átjárnak és a javadra vannak! Tudatosíts minket is magad körül, s ha kell, láss lelki szemeiddel. Akard és hidd ennek meglétét, fenntartását és áldásos működését. Fogadd be a szellemi vezetést!

-Kedves angyalaim! Folyamatosan tanítotok és tanítanak égi mestereim és vezetőm, Jézus. Hogyan tudom ezt a tudást magamba beépíteni, erővé tenni, hogy utamban és feladataim elvégzésében segítsenek?

-Mindig nyitott szívvel hallgasd, s fogadd el, mit adunk. Ez benned bizonyossággá válik, ha szíveddel megérted, s utána tudatod is felfogja. Erőd akkor lesz, ha szíved és tudatod együtt, harmóniában működve hisz - tud - cselekszik (erővel). Isteni erővel. Akkor építed be önmagadba a tudást, és ekkor lesz erőd, mi vezet utadon. Mit tanítunk, tudod már, mert minden tudás Benned van. Mi csak felelevenítjük, előhívjuk úgy, hogy megmutatjuk a hozzá vezető utat. De magát a tudást te tárod fel! Te keresed elő, tudatod elzárt rejtekéből. Ezért tudd, ez a tudás tiéd! Mindig az. Hogy mihez férsz hozzá, azon múlik mennyire nyitod meg szíved-lelked az isteni előtt. Mit feltársz, "megtanulsz" mind utadat, javadat szolgálja. Csak a teljes tudás birtokában léphetsz tovább. Minden mit tudsz, bizonyossággá válik, amint hited megingathatatlan benne. Ez szilárdítja meg a tudást, s ez lesz erőd, mi kívülre is sugárzik. Ne tépelődj hát ezen, mert a sok hogyan-ból nem lesz tudás. A kérdés a MIT. A hogyant neked kell megtalálnod, ha tudod MIT kell tenned. Az legyen hát kérdésed: Mit kell tennem ezért vagy azért/ennek vagy annak a megvalósításáért? A válasz rögvest érkezik. Ízlelgesd szívedben szeretettel. Ha így teszel, a hogyan is felbukkan benne válaszként, pedig úgy gondolod, azt még sem kérdezted. Pedig a jó kérdésben minden válasz benne foglaltatik, s így nemcsak a Mit, de a Hogyan is benne lesz. Figyeld megérzéseidet, mert azok útján is vezetünk. Ha figyelsz rájuk megerősödnek, vezetőiddé válnak, összekötnek isteni valóddal, és a megérzésekből nyilvánvaló út lesz! Hagyd magad vezetni és élvezd az utazást. Gondold el, egy gyermek messze kerül otthonától, s felnőttként visszalátogat az elfeledett helyre. Az idegenvezető mutogatja neki a tájat, s ő egyszerre rádöbben, ezt már mind ismeri, látta, tudja! Megérti, ez otthona, honnan elindult, s hová visszatér. Az "idegenvezető" szavai (vezetése) döbbentették rá erre a tudásra, mi mindig is benne rejtezett. Tehetsz önálló kirándulásokat is, de akkor magad vagy saját vezetőd! Neked kell megtalálnod kérdéseidre a választ, segítség nélkül. Így is minden feltárul, s az igazság megmutatkozik előtted, de utazásod hosszabb lesz. Csak kérned kell, a vezetés rendelkezésedre áll. Nem könnyebb így? Figyeld, halld és lásd meg. Értsd meg a szíveddel, s tárd fel tudatodban.
Segítünk és mindig veled vagyunk!

 

ősbizalom.jpg 

Kép: pinterest.com

Írta: PUsztai Orsi