Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Beszélgetés Michael arkangyallal

2018-10-10

A jelen átalakulásról

  Beszélgetés Michael arkangyallal.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Mihály Arkangyal elmondja nekünk, hogy a testünk főként kristályalapú és hogy a DNS-ünk 13 szála működésbe lépnek és hogy a csakráink magasabb frekvenciákon aktiválódnak. Következésképp mi megfiatalodunk és elmagyarázta ennek a jeleit is

Steve Beckow (SB): Segítenél kérlek nekünk megérteni azt a sok változást, ami az emberi testben megy végbe? Alapvetően már kristályszerkezetűek vagyunk, vagy még szén-szerkezetűek? Mire számíthatunk a DNS-szálak vonatkozásában? És működésbe lép-e a jelenleginél több csakránk?

(Michael arkangyal)AAM: Nos, azt mondom nektek – és ezt fenntartással teszem, mivel mindannyian kivételes lények vagytok, így most általánosságban beszélek a közösségről – de értitek, hogy itt egy szélesebb vonatkozásban beszélek.

Tehát amikor én általánosságban szólok, akkor nem azokról beszélek, akik teljes mértékben, egészen, szerencsésen lehorgonyoztak a magasabb világokban és valójában nem beszélek azokról sem, akik még rendületlenül ragaszkodnak a régi 3. dimenzióhoz.

De nagyjából a ti formátok főként kristályszerkezetű.

Van még néhány – hmmm – amit úgy neveznétek, hogy szénatomok. Ha elképzelitek a testeteket a sok réteggel – most a fizikai testetekre gondolunk – akkor gondoljatok úgy rá, hogy a kristály bevonat, a pótlás, az újra-hálózás, annak a szerkezete, akik vagytok, már ott van!

Nos, ha úgy gondoltok rá, mint egy konstrukció vagy akár egy hőmérő, akkor néhányan még a gerincetek közepén vannak; mások már a nyaki területeken és megint mások pedig nagyon mélyen, a gyökércsakránál. De összességében a kristályforma ott van, a helyén van a még megmaradt szénatomokkal együtt.

A DNS-etek már újraaktiválásra került és újra fonalakba rendeződik – nem villámcsapásra, hanem lépésről-lépésre. És ti ezzel is segítetek. És vannak olyan minőségek, amelyeket a felszínre hoztok a 13 szálból álló DNS-etekkel.

Hasonlóképpen, a csakráitok is aktiválásra és megnyitásra kerülnek. A napi szokásokat [gyakorlatokat] is fontos nem elfelejteni és nem szabad figyelmen kívül hagyni, melyek ott voltak azért, hogy segítsék az átváltozást ezer és ezer éven át.

Tehát ezzel azt akarom mondani, hogy a csakráitok egyensúlyba kerülnek.

És ti azt mondjátok erre: „De Uram! Én felsőbb dimenziós lény vagyok most!” Nos, drága szíveim, ne gondoljátok azt, hogy a magasabb dimenzióbeli lények nem hozzák egyensúlyba a csakráikat és a számos testüket! Így kerül minden harmóniába egymással! Megteszik ezt ők is!

A ti csillagtestvéreitek számára ez az egész univerzumban alapvető és szükségszerű feladat. Tehát ne gondoljátok, hogy vissza lettetek küldve az általános iskolába! Az, hogy megnyitjátok és egyensúlyba hozzátok a csakráitokat, az egyszerűen olyan egyértelmű, mint a légzés! És érzitek is az új csakráitok és az új meridiánjaitok aktiválódását!

És a meditálás és kiegyenlítés során felszínre hozzátok azokat az energiákat, melyek a szélesebb körű megnyílást táplálják.

Nos, ez olyan, mint a fizikai testetek! Ha nem táplálkoztok megfelelően – és beszéljünk erről is! – akkor nem működik az optimális szinten! Nos, ha sosem isztok vizet, sosem esztek zöldségeket, akkor természetesen lomhává váltok [sluggish].

Hasonlóképpen, ha nem fordítotok időt a fizikai spirituális gyakorlatokra az energiaközpontotok segítségével, akkor azt mondjátok: „Nos, nem törődöm valójában ezzel! Én csak engedem, hogy megtörténjen!” És mint a közösség része, igen! Meg fog történni és meg is történik! És főként a testvérem, Rafael dolga az, hogy ezt a munkát mindannyiótokkal elvégezze (és ennek ő nagyon örül!).

De amikor azt mondom nektek, hogy kapcsolatban állunk egymással, akkor ez a kapcsolat szintén feltételezi, magában foglalja és megköveteli azt, hogy e munkát együtt végezzük!

Vannak az agyatoknak olyan részei – az emberi agyatoknak – még akkor is, ha hibridek vagy csillagmagok vagytok, ha humanoidként vagytok a Földön (nem csupán kezdőként, mert sok olyan csillaglény van a Földön, akiknek különféle mentális képességei és formulái vannak, hogy így mondjuk), de ha ti emberi alakban vagytok a Földön, akkor vannak az agyatoknak olyan részei, melyek aktiválódnak – a fény és a szeretet által – és amelyek még sosem voltak aktiválva korábban!

Ez volt az eredeti terv. Amikor a Teremtő Fajt először megalkották, akkor ez ott volt. De már ezer, meg ezer, meg ezer éve nem volt ott!

Például, néhányan úgy érzitek – az érzékenységi fokotoktól függően – mintha egy kis elektromos áram rázna meg benneteket az agyatokban és valójában az egész testeteken áthatna. Hiszen a kapcsoló elfordítása – és ezt nem hirtelen tesszük – hanem az energia beállítása [felkapcsolása] nagyon is elektromos!

Úgy érzitek, mintha elektromosság lenne, mintha túl sok elektromosság lenne a fejetekben! És ez a része az agyatok részeinek, hasadékainak és mélyedéseinek aktiválásának! Azoknak a területeknek, melyeket még nem használtatok! Tehát ez történik!

És ez szintén a fizikai valóságban történik, a teremtő és manifesztáló képességeitek részeként. Nos, amit találtok – és tudom, hogy vannak a mai műsort hallgatók között olyanok, akik azt mondják: „Nos, nem látom ezt, Uram!” Nos, erre azt mondom, hogy figyeljetek oda és engedjétek be a fényt a koronacsakrátokon keresztül!

Amit elmondhattok az nem más, mint az, hogy a gondolat és a gondolatotok megvalósulása közötti idő egyre rövidül! Más szavakkal élve: az a képesség, hogy magatokat oda pozícionáljátok, ahol lenni szeretnétek a tér interdimenzionális spektrumában, az világosabbá válik számotokra, így az idő, mely a helymeghatározás között eltelik, egyre rövidebb és rövidebb!

A másik dolog, melyet nagyon sokat észrevesztek, az nem más, mint hogy sokan közületek olyan tapasztalatokat élnek át az eltolódás folyamán, melyek szó szerint a mellkasotokban, a szívetekben, a véretek keringésében – mely nem más, mint a vérnyomás – érezhetőek. Tehát érezhettek szívdobogást, egy erőteljesen dobogó szívet, izzadást – éjjeli és nappali izzadást is. Ezek nem hormonális eredetűek! Ezek a testetek összehangolódásai a fénytestetekkel.

A testetek, a szívetek – sokaknál – gyorsabban vagy időnként szabálytalanul lüktet egyszerűen azért, mert egységesíti az eltolódást az energiában. Ez a szénszerkezetből a kristályszerkezetbe való elmozdulás része.

Hasonlóképpen, sokan közületek – nos, nem azt mondom, hogy ha egy szívinfarktusotok van, akkor ne figyeljetek rá; természetesen gondoskodjatok magatokról ez esetben! De a testetekben történő változás részeiről beszélek! A mérgek és főként az érzelmi toxinok kikerülnek a testetekből.

Tehát néhányan a bőrön tapasztalható rendellenességet vesznek észre, és azt gondoljátok: „Mi történik?” Ismétlem, legyetek éberek, legyetek óvatosak, de egyszerűen legyetek tudatában annak is, hogy mi volt mindig is elraktározva az egyszeri, a mentális és az érzelmi testetekben! Ne gondoljátok azt, hogy a toxinok –a brutalitásban való lét toxinjai nem jönnek a ti megszentelt teretekbe!

Igen, használjátok a kardomat és a páncélomat, de még akkor is hatással vannak rátok! És ez azért van, mert óvatosak vagytok, mivel szerettek, mert Új Lények vagytok, mert ti vagytok a gondoskodás magvai!

Tehát, ezek a toxinok kikerülnek a testetekből! Néhányan akár fájdalmakat is érezhetnek az izületeikben, a csontjaikban és tudjátok azt is, hogy ez az elraktározott emlékezet – főként a csontokban! Hiszen ami a csontokban megy végbe, az olyan, mint a szikláitok és a hegyeitek!

Nekik is vannak emlékei ugyanúgy, ahogyan nektek; mind közösségileg, és még a saját elmúlt életeik során is. És ha vannak benne olyan dolgok, melyeket szükséges elengedni – és nem csupán arra gondolok, amit ti hulladéknak [törmeléknek, romoknak] neveztek, hanem a képességeitek, az adottságaitok, a tehetségetek megértésére is gondolok – tehát a fájdalmat éreztek a csontjaitokban, az ibolya színű láng nagyon hatékony, még akkor is, hogy tudjátok, hogy nagyon részlehajló vagyok a smaragd és a kék szín irányába.

De igen, bármelyik láng megfelel; csak lássátok meg, hogy lángra lobbantjátok a csontotok közepén vagy egy hosszú csont középtáján. Nos, példának okáért: hajoljatok közel a sípcsontotokhoz és engedjétek, hogy megtisztítsa! Itt az idő, amikor a gyakorlatok vagy az izzadás – igen! a gyaloglás vagy a szaunázás – nagyon fontosak! Hiszen ez teszi lehetővé az izzadásnak, hogy elengedésre kerüljenek a régi világból való dolgok.

Tehát ez néhány dolog… Amit még éreztek, az a megfiatalodás [megújulás]. És hallom, amint a közösség éljenzése az egekig hatol. Nos, ez nem jelenti azt, hogy holnapra a 60 évesekből 20 évesek lesznek!

De ez azt jelenti, hogy nem csupán a külvilágban van megújulás, hanem a szerveitekben, a sejtjeitekben is. A kristálycellák alapjában véve eltérnek a szén alapú celláktól. Ezek könnyebbek és fénylőbbek. Sőt, még eltérő a mintázatuk is! A tudósaitok is eljutnak majd ehhez a felfedezéshez! Ne aggódjatok!

Beszélgetés Michael arkangyallal1.jpg
Kép forrása: Pinterest.com

Tehát nagy életerőt fogtok érezni! És ez olyan érzés, mint az, hogy úgy érzitek, hogy nem tudtok nyugodtan ülni, ezért – igen – végezzétek el a szent gyakorlataitokat és legyetek nyugodtak! De aztán mozogjatok, mivel az is szükséges! Sokan közületek sokkal kényelmesebben érzi majd magát a sétáló meditáció közben. És ne hibázzatok drága szíveim abban, hogy azt hiszitek, hogy az egyszerű séta már meditáció! A sétáló meditáció egy gyakorlat önmagában!

 (A zen mesterek a sétáló meditációt „kinhin”-nek nevezik. Ez lassú és megfontolt, figyelmes és összpontosult! )

Nos, ez a változások közül néhány. Néhányan észreveszitek majd, hogy még magasabbra nőnek. A hajszín is megváltozik. A szemek tisztábbak lesznek. Az egyik legnagyobb dolog, amit sokaktól hallunk az a fogakkal kapcsolatos, mivel a fogak a ti receptoraitok és a ti közvetítőitek! Tehát fordítsatok különös figyelmet a változás ezen időszakában a fogaitokra!

Érthető ez, drágáink?

Van egy kérdés, mely főként a fénymunkásokat érinti! Mi az a folyamat, mellyel az interdimenziós lét helyreállítható? Ez a DNS-kód aktiválása, vagy az energiák beolvasztása vagy valami más folyamat?

AAM: Ez a kettő kombinációja! Nos, egyszerűen talán úgy gondolhattok erre, mint egy alkotóelemre. Tehát vegyétek a szeretetet, mely minden és aztán érvényesítsétek azt a képességeitekre és arra a hajlandóságotokra [akaratotokra], hogy a tudatosságotok középpontjában akartok lenni és tartózkodni! A szívetekben! Azt, hogy gondoljátok, hogy lássátok és hogy ott legyetek a szívetek tudatosságának világában! Hiszen ennek egy nagy része – amint azt ti mondjátok – az interdimenzionalitás és multidimenzionalitás megindítása az akarat! Ez az akarat cselekedete! Tehát mondjátok azt, hogy „Akarom!”

Amikor ezt teszitek, akkor a Forrás akaratára utaltok, melyet úgy neveztek, hogy Isten! Nos, ez az aktiválás része!

Nos, a szív, az akarat, a hajlandóság, az elfogadás – a változás elfogadása – a feladat! És aztán ennek aktiválása! Ez a DNS aktiválása és ez az isteni aktiválás? Ez az egyik dolog, melyben nagyon is érintettek vagyunk veletek együtt! Nem ítélkezéssel, hanem segítséggel!

SB: Hadd vágjak itt közbe, Uram! Nagyon érdekes kérdést tettél fel azzal, hogy megemlítetted az akaratot, mivel múlt héten egy akaratból származó cselekedetemmel emelkedtem ki az énem szerkezetéből; az állapotom helyéről. Ez határozottan akaratlagos cselekedet volt.

Tehát talán egy kicsit beszélhetnél arról, hogy hogyan tudjuk használni az akaratunkat arra, hogy elérjük azokat a célokat, melyek a Felemelkedés idejében előttünk állnak! Ha nem bánod, tedd meg kérlek, hogy beszélsz erről!

AAM: Nagy örömmel teszem! És szeretném bevezetni azt, amit mondok, mivel sosem szeretném, hogy a szavaimat úgy értelmezzék, hogy közben nem értik a megpróbáltatásokat, a csapásokat, az általatok szenvedésnek nevezett dolgot, melyeket oly sok fénymunkás megtapasztalt!

És így nem az én feladatom, hogy vidáman azt mondjam, hogy igen, ez akarat kérdése és rajtatok áll! Tehát nagyon figyeljetek most rám, kérlek!

Az összehangolódás – és ez az egyik oka annak, amiért beszéltünk, vezettünk és kértünk benneteket arra, hogy figyeljetek a csakráitokra és a meridiánjaitokra – az összehangolódása az akaratotoknak az isteni akarattal, szerves része nem csupán az interdimenzionalitás, hanem a frekvencia emelésének is!

És amikor ez eljön az azért van, mert ez egy magasabb rezgés! Kinyilvánítjátok azt a képességeteket, hogy változást idéztek elő, hogy elmozdulást okoztok az interdimenzionális valóságban! Nagyon ritkán vannak olyan akarat kinyilvánítások, melyek az alacsonyabb rezgésből származnak. De egy igazi döntés, egy szívbéli döntés, melyet úgy hoztok meg, hogy összekapcsolódtok az akaratotokkal, az erőteljes, mivel ez az univerzumon keresztül egy másik valóságba repít benneteket!

Teremtő erő=Szív+Akarat erő

Mindannyiótoknak voltak olyan pillanatai, amikor azt mondtátok, hogy „Ezen csupán az akaratom erejével is átjutok!” Akaraterő. És ez része a valódi erőnek, az isteni erő érzékelésében, a végtelen erőnek, az örökkévaló erőnek! A szikrátokat használja arra, hogy benneteket irányítson – nem mást, hanem benneteket!

Többször elmondtuk már, hogy Gaia az ötödik dimenzióban horgonyzott le; ezért, szeretteim, a lábaitok az ötödik dimenzióban vannak! De ti minden hangolódást megvártok! Minden csomagot, minden újrarendezést és aztán egyszerűen felálltok és egy új napot kezdtek!

De azt üzenjük nektek, hogy ezt az akaraterő cselekedetével lehet elérni mind önmagatok számára, mind pedig egy hullámmozgás következtében a közösség számára is! Akarnotok kell! És ritkán mondom nektek azt, hogy mit tegyetek, mivel ez nem az én feladatom!

Akarnotok kell azt, hogy elengedjétek a régi világ illúzióit! Ezek nem szolgálnak benneteket! Ezek korlátoznak benneteket! És aztán hozzánk fordultok és azt mondjátok: „Uram! Megsértettek! Megfosztottak! Szomorú vagyok! Elkeseredtem! Kérlek, segíts!”

Sosem fordulunk el tőletek, de ebben a pillanatban egy eszközt adunk a kezetekbe – nos, ez több, mint egy eszköz! Ez egy aktiválás! Gyújtsátok meg az akaraterő lángját! Fogadjátok el azt, hogy van erőtök megváltoztatni a dolgokat! És nem arra gondolok, hogy színezzétek át a hajatokat vagy költsetek el 5.000 fontot, vagy hogy menjetek el valahova vagy hogy új munkahelyet keressetek! Alapvető változásokra gondolok, melyek mindent megváltoztatnak majd mind bennetek, mind pedig a bolygótokon! És még azon is túl!

Jézus azt mondta nektek, hogy ebben az évben változások lesznek és el fogjátok fogadni a változásokat! Az elfogadás azt jelenti, hogy magatokhoz veszitek, hogy dolgoztok vele és hogy előre haladtok benne!

Nos, ha ugródeszkára van szükségetek, akkor itt vagyunk! Ha azt mondjátok nekem, Gábrielnek, a Forrásnak, hogy „Azt hiszem, hogy elvesztettem az akaratomat” – akkor is meghallgatlak benneteket! Sokatokat hallottam, amint azt mondták, hogy „Hú, úgy gondolom, hogy elvesztettem az élethez szükséges akaratomat!” – ezért kérjétek, kérjétek azt az ugródeszkát!

De legyetek hajlandóak el is fogadni azt! Talán szokatlannak hat majd, mint a szív rendszertelen dobbanásai. Talán nagyon is kényelmetlennek tűnik, amikor elengeditek a régi dolgokat!

Tudjuk, hogy azt kérjük tőletek, hogy menjetek az ismeretlenbe, de ti is ismeritek ezt! És ti epekedtek ezért! Tehát ez lesz a kapcsolat! És igen, az akarat nagyon erőteljes szerepet játszik ebben az elmozduló valóságban!

SB: Azoknak az embereknek, akik a magasabb dimenziókból jönnek, ahonnan a legtöbbünk származik, magasabb dimenziós lényük töredékét vagy a teljességét hozzák el ebbe az inkarnációba?

AAM: Az egészet magatokkal hozzátok! Ennek egy része az, ami az aktiválódás során történik!

SB: Oké! Köszönjük, Nagyon érdekes óra volt és nagyon szépen köszönöm neked!

AAM: Menjetek a szeretetemmel és menjetek békével! Búcsúzom!Beszélgetés Michael arkangyallal2.jpg
Kép forrása: Pinterest.com

 


Csatornázta: Linda Dillon

Magyar nyelvű fordítás: Vénusz

Forrás: Link