Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

EGY ÚJ KORSZAK KEZDETE

2024-04-24

ÉGI ÜZENET:

Itt az ideje, hogy továbblépj!

életút 001.jpg

 

 

ÚJ KORSZAK KEZDETE

 

A régi nagy része eltűnik, mivel betöltötte célját, és utat nyit az új energiáknak, amelyek egy új korszak kezdetét hirdetik. Látod a hatásokat körülötted, és ez felfordulást okoz, olyan változásokat hoz, amelyek végül felemelnek az Új Korba.

 

Abban az átmeneti időszakban jársz, amikor az új ötletek jobb életmódot és békét biztosítanak számodra a Földön. Azonban sok múlik a választásodon, mivel még mindig vonakodsz feladni egy olyan életmódot, amelyet sok-sok életen keresztül megszoktál.

 

Legyél biztos abban, hogy a jövőre vonatkozó terv célja, hogy lehetőséget adjon számodra a nagy ugrásra, ezért soha ne térj vissza ahhoz, ami ehhez képest nagyon elavultnak tűnik.

 

Itt az ideje, hogy továbblépj, hiszen nagyszerű lehetőségek várnak rád, amelyek feldobják a hangulatodat, csodálatos változásokat hoznak és javítják az életminőségedet.

 

Azok a lelkek, akik megtagadják ezt a lehetőséget, továbbra is a választott preferenciájuknak megfelelő ütemben fognak fejlődni. Ám nincs minden veszve, mivel egy új ciklus több tapasztalati lehetőségen keresztül vezeti majd őket oly módon, hogy lehetővé tegye számukra a fejlődés folytatását.

 

Ha visszatekinthetnél, azt tapasztalnád, hogy sok életen át sok lehetőséget kaptál a fejlődésre, szellemi vezetőid sok segítsége mellett. Soha nem maradsz nélküle, de szabad akaratoddal kiválasztod, melyik utat járod, és természetesen sok útmutatást kapsz, amelyek segítenek a helyes választásban.

 

Mi az égi világ mindent megteszünk annak érdekében, hogy a helyes úton tartsunk, mivel mi sokkal jobban ismerjük igényeidet, mint te. Valójában mindannyian nagyon tapasztalt lelkek vagytok, akik a nagyobbá válás felé vezető úton haladtok, és a lehetőségek adottak számotokra, tekintettel a képességeitekre. Nagyon szeretnénk, ha sikerülne, hogy teljes mértékben a Fénybe tudj lépni, és magad mögött hagyd a negatív tapasztalatokat.

 

Az emberek a valóságban békések és szeretetteljesek, és mindig keresni fogják a pozitív utakat, hogy életüket élhessék, de a Földön annyi a negativitás, hogy időnként vesztes csatának tűnik. Azonban minden tapasztalat jótékony hatással van arra, hogy sokkal erősebbé váljon a sok kihívással szemben.

 

Értsd meg, hogy ezek többsége arra szolgál, hogy próbára tegye az elhatározásodat, hogy legyőzd őket, mivel ezáltal sokkal erősebb lélekké válsz. Tudjuk, hogy úgymond állandóan a víz felett tartani a fejet nem könnyű, de meg kell birkózni mindennel, ami az utadba kerül, ez így van megtervezve.

 

Kritikus pillanatokban teljesen tisztában vagyunk azzal, hogy min mész keresztül, és amennyire csak lehet, bátorítunk, anélkül, hogy megsértenénk a szabad akaratodat. Amikor az alvási időszakban találkozol velünk, sok hasznos munka zajlik, és teljes mértékben fel tudunk készíteni arra, ami ezután következik.

 

Biztos lehetsz benne, hogy sok jó tanácsot kapsz, amelyek átsegítik az elkövetkező napokat.

 

Szeretnénk, ha sikeres lennél további fejlődésre tett kísérleteid során, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megfelelő úton tartsunk ennek eléréséhez.

 

Jó dolog megosztani a tudásodat másokkal, de ne vidd túlzásba, mert ellenkező hatást válthat ki, mint amit szándékoztál. A legjobb előrelépés a folyamatos, tartós növekedésből származik. A túl sok túl korán az ellenkező hatást válthatja ki, és megzavarhatja azt a lelket, aki nehezen érti meg a nagyobb igazságot. A legjobb, ha saját növekedésükön keresztül jutnak el a megértéshez. Hiszen sok információforrás van, amely segíthet az ébredezőknek, ennek elérésében.

 

Biztonságban tartanak téged, de amikor tisztítod a karmádat, olyan tapasztalatokat szerezhetsz, amelyek szükségesek a fejlődésedhez.

 

Soha nem maradsz egyedül, az előrehaladásod útján, mi mindig jelen vagyunk, hogy segíthessünk.

 

Nap mint nap megtapasztalhatod az azonnali karmát, csak azért, hogy a pályán tartsd, és természetesen a háttérben ott van az életterved, amely meghatározza, amit csinálsz. Tudjuk, hogy közületek sokan megkérdőjelezik a korai halál okát, különösen, ha egy lélek nagyon fiatal. Tudd, hogy néha az érintett lélek egyszerűen segít, ha vállal egy bizonyos feladatot mások javára. Ha megértjük, hogy nincs olyan, hogy a lélek halála, és az életet a magasabb dimenziókban folytatja, sok bánat és fájdalom elkerülhető.

 

Ha mindenki tisztában lenne vele, hogy örök élete van, akkor tudná, hogy nincs olyan, hogy teljes halál, hanem egyszerűen a fizikai test elengedése, amely a célját megszolgálta.

 

Elmondjuk nektek a létezés különböző szintjeit, amelyeket dimenzióknak neveztek, de ritkán említjük az alacsonyabb síkokat, mivel nem valószínű, hogy alkalmazhatók azok számára, akik spirituális tudást keresnek. A test halála után azonban a lélek a rezgéseinek megfelelően fel-le tud menni.

 

Azok, akik nagyon alacsony rezgésűek, ti ​​„gonosznak” nevezitek, kevés fényük van, és halálukkor a sötétség vidékein találják magukat, azonos típusú lelkekkel. De őket is segítik, mint minden lelket. Amint felébrednek, és választ keresnek az igazságra, a Vezetőik segíteni fogják őket, hogy folytassák és feltámadjanak. Egyetlen lélek sem marad magára, hogy egyedül keresse a választ.

 

Ha választásod szerint az igazsághoz vezető úton jársz, biztos lehetsz benne, hogy minden segítséget megkapsz a felemelkedéshez, még akkor is, ha nem vagy tudatában ennek. Azonban ahogy fejlődsz, az igazság egyre nyilvánvalóbbá válik.

 

Jó úton haladsz a Felemelkedés felé.

 

A próbák, amelyeken keresztül mentek, segítenek felemelni rezgéseiteket, és jobban megismerni lényetek igazságát. Ezzel általában együtt jár az a kívánság, hogy másokat is segíts a Fény Ösvényére, és a Vezetőid ismét segíteni fognak e vágy teljesítésében és elérésében.

 

Addig is légy türelmes, mert a végén minden jól fog sikerülni, és ez teljesen biztos. Sok élet és sok különböző tapasztalat után eljutottál arra a pontra, ahol tudod, hogy sok mindent elértél a siker érdekében.

 

Lehet, hogy lassan jön, de biztosítunk arról, hogy élményeid és tapasztalataid boldog véget érnek.

 

Látni fogod, hogy minden előrelépés, amit elértél, kifizetődik, és a teljes hasznot megkapod. Semmi sem veheti el tőled azt, amit kemény munkával megszereztél és ahová eljutottál.  

 

Gratulálunk az elért eredményeidhez.

 

Szeretettel és áldással hagylak benneteket, és a Fény világosítsa meg napjaitokat és a befejezéshez vezető utat. Ez az üzenet Felsőbb Énemen, Isteni Énemen keresztül érkezett, és minden léleknek ugyanaz a kapcsolata Istennel.

 

 

 

Szeretetben és Fényben.

Mike Quinsey

Fordítás: Aysha