Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Ész-lelni, igazságra lelni

2021-10-18

Itt Uriel, Isten Fénye.

 ang angyal 11.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Sokan éreznek úgy, mint te érzik Belül a változást, de ne legyetek csalódottak, hogy ebből a külvilágban milyen kevés mutatkozik meg

 

Itt Uriel, Isten Fénye.


Szeretett Lény, te is azok közé tartozol, akik kívül keresik a megerősítést, hogy minden az átváltozás állapotában van? Sokan éreznek úgy, mint te érzik Belül a változást, de ne legyetek csalódottak, hogy ebből a külvilágban milyen kevés mutatkozik meg. Most már csak a saját belső erő és elköteleződés kérdése, hogy megkérdőjelezzétek a 3. dimenziós önmagatokat és belső igazságotokat vagy a tapasztalható anyagi világot.


Legbelül biztos vagy benne, hogy érzed a megváltozott energiát és reagálsz a magasabb szintű rezgésekre.


A kifelé irányított érzékszerveiddel azonban csak keveset észlelsz abból, amit a Belsőd érzékel. Nyelvetek leleplezi a valóság 3. dimenziós értelmezését. Észlelni azt jelenti, hogy észre veheted azt, amire rálelhetsz. [a német wahrnehmen - észlelés szóban ott van a ’wahr’ szó, ami igazat jelent, tehát felismerheted az igazat-ford megj.] Azonban, ha belsődben mást érzel, akkor a 3D-s világ egyszerűen megremeg és elveszíti egyensúlyát. [az (emp)finden- érezni ige, igekötő nélkül azt jelenti találni, tehát ténylegesen rátalálni az igazra–ford.megj.]

Valójában a valóságotok alapvetően már rég megváltozott, a digitális- és nanotechnológiával már rég meghaladtátok a kézzel foghatót. Hálózatban kapcsolódtatok össze egymással és országhatárokon átnyúlva kommunikáltok egymással. Kvantumfizikusaitok megerősítik az Isteni tudatot és az asztrofizikusok távoli lakott világokat fedeznek fel.


Már régen elhagytátok a 3. dimenzió valóságát!


De egy részetek, az egótok a sűrűbb világ régi nehézkességében ragadt. A harmadik dimenzióban az ego volt számotokra az életbiztosítás. Már sokszor beszéltem nektek az ego fontos feladatáról, de még mindig sok tisztázatlan dolog van ebben a témában. Valóban fontos számotokra, hogy felismerjétek, hogy az ego biztosítja számotokra a túlélést. Ezért ne utasítsátok el, ismerjétek el és legyetek hálásak neki. Az ego nem rossz, azonban túlterhelt és ezért nem megfelelő eszközöket választ. Az ego csak a 3D-ben működik! Az ego feloldódik és elveszíti funkcióját, ha egy magasabb szintre értek. Tehát nem szükséges harcolnod, hogy túllépj az egódon, hanem szeretettel kellene elfogadnod és át kéne vezetned énedbe. Ha nem integrálod az egódat, akkor folyamatosan próbálkozni fog, hogy életedet a régi játékszabályok szerint szervezze. Így egód meg fog akadályozni téged a spirituális és a fizikai Felemelkedésedben is.


A tudattalant az ego arra használja fel, hogy kreáljon és elkerüljön.

 

Így életed nagy részét tudattalanul, szándék nélkül teremted.


Alkalmazkodva a vonzás törvényéhez. A vonzás törvényének hatása az energetikai töltésétől függ. Mindegy, hogy vágysz valamire és erős érzelmekkel töltöd fel a kívánságodat vagy hogy folyamatosan félsz valamitől és elutasítod. A megvalósítás szempontjából az érzelmek intenzitása, időtartama és gyakorisága és a megalkotott vízió [vágykép] a döntő.
Az egód megtanulta, hogyan programozza a tudattalant, így generálod a válaszadási mintáidat, melyek automatikusan futnak [automatizmusok]. Az egzisztenciális szorongás, fóbiák és a szexuális szorongás is nagy szerepet játszanak ebben. De mindez, csak a te biztonságodat szolgálja, a 3D-s ego tapasztalataidhoz mérten.


Így jön létre az egyéni szabadság nélküliség állapota. Minél tovább fejleszted a tudatodat, annál kevésbé formálja a tudattalanod életedet és így fejleszted ki természetes teremtő erődet.
Szeretett Fényeim, diszkrepanciában [nem összehangolt, ellentétekben] mozgó világban éltek, ez által különböző rezgésszintek jönnek létre, amiket egyszerre érzékeltek. De pontosan ebben van a különleges feladatotok, ebben a különleges átmeneti időszakban.


Mát többször hangsúlyoztam, hogy a feladatotok a Fény lehorgonyzása a Földön, mely egyre magasabb frekvencián áramlik befelé.


Mennyire értettétek ezt meg? Világos volt számotokra, hogy ez egy lelki spárgával ér fel? A ti különleges képességeitek teszik lehetővé, hogy a fizikai testben az egyik, míg a Fénytestben egy másik szinten létezzetek.


Az anyag követi a szellemet és ti vagytok, akik anyagi szintű manifesztációitokkal hozzátok létre a változást.


Változtassátok meg úgy világotokat, amely a belső lényeteket tükrözi. Légy tudatában a napi munkád során, hogy a felsőbb tudatodat horgonyzod le az anyagi világban, így téve hozzá saját részedet az átváltozáshoz. Minden oly aprócska változás is döntő jelentőséggel bírhat, Számodra és a világ számára is. Apró napi szintű változások ezek a tudati szinten, az iskolában, az emberekkel való találkozás, a munka során, a nevelésben, a fogyasztásban, az etikában és a meditációban, melyek összességében egy hatalmas előrelépést mutatnak.


Ne hagyd, hogy egód a korlátolt észlelési képességével becsapjon.

 

Az egód célja, hogy a jól bevált struktúrák mellett tartson ki, mellyel az észlelés folyamán mindent ismert mintázatba és képekbe sorolhat, a múlt segítségével tájékozódva.


Ez a jelenség mindenki számára ismerős, aki pl. a látással vagy az optikai csalódással foglalkozott, mert ez illik rá az észlelésetekre.
Valami teljesen újszerűt, ismeretlent nehéz felismerni, különösen akkor, ha hasonlít a már megszokotthoz. Az agyatok, az egótok az, ami előáll egy magyarázattal, amikor a hiányzó részleteket kitölti és a különbözőségeket figyelmen kívül hagyja. Ennek okán az ego interpretációjában nincs sok újdonság.


Azonban aki szívében összekapcsolódik Lényével, mindig bámulatos dolgokat fog megtapasztalni és egyre nehezebbé válik számára a fizikai világban való megmaradás, mivel a régi energiák csak nehezen elviselhetőek.


Így most jött el az ideje, hogy neki kezdj a szükséges változtatásoknak az életedben.

 

Az én feladatom ebben az, hogy elvezesselek a megfelelő döntésekhez. Ha megkérsz engem, szívesen állok rendelkezésedre, ha az a célod, hogy a régi bonyodalmakból egy új kiutat vagy megoldást találj.
De szeretett Fényem, Neked kell meghoznod a döntést, és a Te teremtő erőddel kell a világot átformálnod.
Szíved szeretete biztosan vezet majd téged, bízz Önmagadban, mert te a szeretettel teli Forrás teremtménye vagy.
Szíved mélyén megtalálod a választ, a vigaszt és a tanácsot, mert ott lakik a feltétel nélküli szeretet Ősforrása.


Megtalálod szívedben a szabadságot!


Megáldalak és szeretettel kísérlek utadon.


Uriel vagyok
 

 
szív virága.png

 

Csatornázta: Günther Wiechmann
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://www.guentherwiechmann.de -
http://kristalyhang.wordpress.com/