Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Gabriel Arkangyal tanítása

2022-09-08

A pozitív spirituális beállítottságról

 Gabriel Arkangyal tanítása.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Gabriel Arkangyal tanítása

 

A pozitív spirituális beállítottság

 

Kedvesek, beszéljünk a pozitív spirituális beállítottságról. Az ember ezen a minőségen keresztül az érzelmek széles spektrumát tapasztalja meg és ezen felül képessé teszi magasztos inspiráló kreációk megteremtésére.

Egy ilyen ember úgy hiszi, hogy az élet minden helyzetében a legjobb hozzáállás a türelem, hála és mindenek előtt a pozitív hozzáállás. Meggyőződése, hogy jó számára, ha minden lehetőségben meglátja a növekedés lehetőségét és ezzel másokat is ösztönöz környezetében.

Hisz abban, hogy minden jó meg fog történni vele és még a nehéz helyzetek is végül áldásként alakulnak számára. Folyamatosan látnia kell a jót másokban, mert a pozitív oldal kiemelése bátorítani fogja és megajándékozza őket a megbecsülés érzésével. Családjaik, kollégáik és közösségük tagjai tudják, hogy minden helyzetben számíthatnak pozitív hozzáállásukhoz és ez a fajta beállítottság ragadós és másokat is arra késztet, hogy szeretettel és optimizmussal tekintsenek a jövőbe.

 

Egy ilyen inspirált szellem erőteljes, mert elhatározta pozitív marad függetlenül attól, hogy milyen körülményekkel kell szembesülnie.

Egy felemelő érzés kreatív erő, mely lehetővé teszi az ember számára a növekedést és a kiteljesedést, ill. a felfedező úton járva megmutatja az új tündöklő lehetőségeket. Ez az átjáró az új látásmódokhoz és változásokhoz és egy erőteljes és pozitív impulzust teremt, ekkor a tudat ráhangolódik a Mostra és a pozitív érzésre. Ha minden napot egy ilyen felemelő hozzáállással élünk meg, gyakorolva a feltétel nélküli önszeretetet, akkor az ember pozitív gondolkodásával, az optimizmus és a lehető legnagyobb szabadság magasabb szintjeire emeli fel önmagát. És más emberekkel kapcsolatba kerülve mindig talál lehetőséget, hogy őszinte dicséretet mondjon. Felismeri a másik szívében rejlő jóságot, barátságos lényét és arra törekszik, hogy csak a pozitívat lássa meg a másik emberben és nem annak a hiányosságait. És ez a szeretetteljes igyekezet segít másoknak erejük visszaszerzésében és a felemelkedésükben.

Tudatosítva az életében jelen lévő áldást, napjának kis darabkáját arra fordítja, hogy hálát adva szemléli életét és azokat a dolgokat, amiket szeret. Azok az emberek, akik ilyen hálásak a rendelkezésükre álló dolgokért, sokkal figyelmesebbek, lelkesebbek, céltudatosabbak, odafigyelnek és tele vannak energiával –szemben azokkal az emberekkel, akik nem vesznek tudomást az élet ajándékairól. Azzal, hogy ezt a minőségű szeretetet, ezt a pozitív hozzáállást és életmorált fenntartják, látják minden megtörténő dologban a lehetőséget, hogy elégedettségre és felismerésre tegyenek szert és a körülöttük lévő embereknek új nézőponttokkal szolgáljanak.

Mindenkinek magának kell felelősséget vállalni azért, hogy az életéből a legjobbat hozza ki, ezért különösen oda kell figyelni az embernek arra, amit gondol, amivel az idejét tölti és hogy merre irányítja figyelmét.

A gondolkodásnál fontos, hogy a szív véleményét is kikérjük. Mert ha összehangolódunk a szellemi síkkal, akkor semmi nem állhat az ember útjába, mert az ember folyamatosan azt teszi, amitől a szíve dalra fakad. Ha valakit megajándékozunk egy mosollyal vagy megölelünk, akkor ez fényesebbé teszi a környezetet és a szív megnyílik, és az ember felismeri: az élet minden szeletkéjét szereti.

Ennek a fontos egyéni tudatváltozásnak a megteremtésével és gyakori elcsendesedésre szánt idővel, egyszerűen megtapasztalva a létezést, felemeljük az érzéseinket és ez csodákra képes. Közben bensőleg emel fel, ha megfürdünk a napfényben, sétálunk egyet a természetben vagy magunkba szívjuk a világ csodáit és szépségét. Csupán attól már sokkal jobb életünk lesz, ha változtatunk a belső hozzáállásunkon. Ez a belső hozzáállás a kulcs, hogy az ember eredményesen változtassa meg viselkedését, megtapasztalva közben a legnagyobb boldogságot.

 

Az igaz boldogság egy érzelmi állapot és egy ember egyéni döntése is, aki rendelkezik a bátorsággal, hogy kövesse saját szívének és megérzéseinek hangját.

 

Az őszinte és jó szándékú karakterrel rendelkező ember belülről sugárzik, egész életében felemel és inspirál. Mindenki örül a váratlan segítségnek és annak, aki ezt meg tudja adni. Ha képesek vagyunk pozitívan hatni egy másik ember életére, akkor ez pozitív nyomokat fog hagyni a saját életünkön is. Minden érintett felbátorodik és az érzékelés egy magasabb szintjére emelkedik. Ha megosztjuk másokkal saját életünk gazdag tapasztalatait és az egyéni, így egyedülálló életszemléletből nyert bölcsességünket és közben nem hagyjuk ki sebezhetőségünket és tévedéseinket, ahogyan sikereinket sem, példaként szolgálhatunk mások számára, inspirálva és felemelve őket.

A többi ember is meg fogja érteni, hogy nem kell egyedül szembenézniük a kihívásokkal. Mindegy kivel vagyunk éppen együtt: ha boldogok vagyunk vele és pozitív hozzáállásunkkal a következő időszakban inspiráljuk, akkor neki is segítünk, hogy ő is a környezetében élőket bíztassa, és pozitív módon érintse meg lelküket.

Történjen bármi az életben, az sem nem jó sem nem rossz.

 

Csupán elmélyíti az egyéni életszemléletet. És mindegy hogyan végződik, mert mindig úgy zárul le, ahogy annak lennie kell. Ha valaki megőrzi pozitív hozzáállását, elismeri a kellemes eredményeket és képes tanul minden tapasztalatból, akkor egyre feljebb és feljebb haladhat a kiteljesedésben.

Az embereknek fel kell ismerniük, hogy óriási hatással lehetnek a közvetlen környezetükben élőkre. A legtöbb, amit egy pozitívan gondolkodó ember tehet az, hogy ellátja az embereket, akikkel kapcsolatba kerül erővel, bátorsággal és megbecsüléssel. Ők az új korszak út-törői. Az ő feladatuk a világ meggyógyítása és mindenki más morális felemelése. Nem veszítik el szem elől szándékaikat és mindig megkeresik a lehetőségeket, hogy a szeretet állapotába emeljék fel önmagukat és hogy egyre tisztábbá-fényesebbé váljanak. Már az örömet okoz számukra, ha jót tesznek valakivel, vagy ha boldoggá tehetnek másokat.

 

Mindenki vágyik arra, hogy megbecsüljék és elismerjék.

 

Időt fordítani arra, hogy valakivel elbeszélgessünk az érdeklődéséről, céljairól és képességeiről, (ön)bizalmat ébreszt az emberekben olyan területeken, ahol feltehetőleg ez hiányzott. Már most jobban teszik a dolgukat az emberek és kivirulnak, ha bókolnak nekik és megerősítik őket pozitív irányultságukban. Az egyéni érzelmi állapot és az egyéni gondolatok, mint tavon fodrozódó hullámokként haladnak a környezetetekben. Ez a belőletek sugárzó energia mindent és mindenkit megérint és a boldog érzéseknek pozitív és felemelő hatásuk van másokra, ill. nyomatékosan hozzájárulnak a bolygó jövőbeli magasabb sorsának kiteljesedéséhez.


Maradjanak szíveitek emelkedett és inspirált állapotban, most távozom.


Gábriel Arkangyal vagyok

Gabriel Arkangyal tanítása1.jpg
Kép forrása: Pinterest.com