Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Gabriel Arkangyal üzenete

2021-11-03

Engedd meg, hogy az Isteni Fény megvilágítsa az utad

ang gábriel 4.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Gabriel Arkangyal üzenete:

 

Nem vagy magadra hagyva, ebben a pillanatban sem. Ha úgy érzed magadra maradtál és nem érkezik számodra égi segítség, kérlek engedd meg, hogy rávilágítsak azon okokra, amelyek miatt eltávolodtál az isteni jelenléttől és magával sodort a kollektív térben lévő kilátástalanság sötét áramlata. Ha figyelmeddel a világban zajló negatív folyamatokra koncentrálsz, a rideg valóság ledermesztheti lelkedet, a tudatod pedig ráhangolódik a külvilágban zajló káoszos eseményekre. Így könnyen azonosulhatsz olyan érzelmekkel, gondolatokkal és folyamatokkal, amelyek a külvilágból érkeznek hozzád. Ahol a figyelem, oda áramlik az energia, aminek energiát adsz, azt teremted ezért a valóságod részévé teszed. Ez nem azt jelenti, hogy rossz, ha értesülsz a világban zajló eseményekről, csak azt, ha azonosulsz ezen valóság tartalmával, az lehangolja energiáidat és negatív érzésekre hangol rá, amelyek leválasztanak a forrás-mezőről.

 

Vannak időszakok az életben, amikor többet kell tenni azért, hogy a tiszta égi kapcsolat létrejöhessen. Ha a külvilágban látszólag a sötétség nyer teret, ha a kollektív mező szennyezett, az emberek dühe, fájdalma, félelme és kilátástalansága miatt, akkor belülről kell ajtót nyitni a fény felé. Létre kell hozni azon tiszta és szeretetteljes csatornát, ami lehetővé teszi az angyaloknak, hogy segíthessenek.   

 

Minden helyzet tanítással szolgál és lehetőséget rejt, de ahhoz, hogy ezt felismerd, el kell mélyülnöd saját belső lelki valóságod szentségében. Erre a csend és az elmélyülés ad lehetőséget, amikor kivonod a tudatosságod energiáit a külvilágból, és csak a lelked finom áramlására figyelsz. Ekkor láthatatlanul megnyílik egy kapu, amely által összekapcsolódsz a felsőbb éned tudatosságával. Amikor szellemedben a megértés világossága, lelkedben a béke öröme születik meg, akkor tudhatod, hogy a felsőbb önvalóddal való kapcsolatod létrejött.

 

Szólítsd meg az Isteni vezettetés angyalait és a személyes szellemi vezetőidet, és kérd meg őket, hogy világosítsák meg előtted az utat. Küldjenek világos üzeneteket és segítsenek abban, hogy magasabb szintről tudj rálátni a jelen időszakra, és a benne rejlő lehetőségekre.

 

Az Isteni vezettetés angyalai és a személyes szellemi vezetőid mindig készen állnak arra, hogy útba igazítsanak és felfedjék előtted életed fontos tanításait. Az egyetlen akadály, ami útját állja az égi segítségnek, ha az aggodalom, a félelem és a harag sötét réteget von aurád köré, ami megakadályozza a tiszta energiák befogadását.

 

A negatív érzelmek leblokkolják a szívcsakrát, ami által létrejöhet az égi kapcsolódás.

A sötét gondolatok meggátolják, hogy a tisztánlátáshoz szükséges fény megvilágítsa előtted az utat.

 

Szívbéli imával és a fehér fény tisztító zuhatagával megtisztíthatod aurád energiarétegeit.

 

Kérj meg és én megnyitom előtted az utat, hogy az égi segítőiddel felvehesd a kapcsolatot és égi üzeneteket kaphass életutadra vonatkozóan. Az angyali jelenlét szertefoszlatja a sötét jövőképeket, és hitet önt beléd, hogy átláss a fátylon.

 

Bármennyire nehéz vagy kilátástalan is a jelenlegi helyzeted, mindig van egy magasabb perspektíva, amely ajtót nyit a megoldások felé.

 

Engedd meg, hogy az Isteni Fény megmutassa számodra a kivezető utat és a legjobb megoldásokat. Higgy abban, hogy minden helyzetre van megoldás, mert ezzel kitárod az ajtót a lehetőségek felé. Az angyalok megmutatják az utat, de neked kell megtenned a szükséges lépéseket. Támogatást fogsz kapni, hogy a kihívások közepette, legyen elég erőd megtenni a szükséges változásokat. Türelmet és reményt csepegtetnek a szíved kelyhébe, amitől érzelmeid világa isteni töltést kap.

 

Higgy az isteni fényben, amely sosem hagy el téged és erősebbé válik minden egyes alkalommal, amikor tudatosítod, hogy körülvesz téged. Arra kérünk, hogy tisztázd le az életedre vonatkozó szándékaidat. Legyen világos és tiszta látomásod arról, amit teremteni szeretnél. A képzeleted magában hordozza a jövőd kulcsát.

 

Mi melletted leszünk, hogy emlékeztessünk arra, amit erre a létidőre elterveztél, és támogatni fogunk abban, hogy pozitív jövőképben öltsön formát.

 

Most pedig engedd meg, hogy ebben a pillanatban, szeretetem fényével átöleljelek Téged, és átadjam neked azon Istentől jövő ajándékokat, amelyek kiemelnek és megnyitják számodra a fény felé vezető utat.

 

Gábriel arkangyal

 

 

Közvetítette: Aysha